Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Debatt > Kändisskvaller Moderator | Sök | Nytt inlägg
Inlägg Skribent
Appropå kändisar
Jag tror att Muslimska böneuppropare blir framtidens kändisar, som säkerligen kommer att montera upp storbilds-TV i anslutning till sina moske´er.Dom vill ju även att bönepropaganda på arabiska för den totalitära religionsideologin islam snart kan komma att ljuda över nejden i Fittja i södra Storstockholm.
13 Nov, 2012

BISSENSES
ART FILM
110 år
hemsida >>
ang: Appropå kändisar
Bor inte långt från Fittja, kanske kommer jag att höra det. Gör inget. Är faktist inte särskilt lättsrörd av mig. Skall bli kul, lite annorlunda. :)
15 Nov, 2012

Seija
Lensu
74 år
hemsida >>
ang: Appropå kändisar
Jättekul........
Undrar hur många som har samma åsikt som du?
Visst e de kul med nya händelser.....men det får ju finnas en gräns!
15 Nov, 2012

användarens nogghemsida raderad
(Gäst)
ang: Appropå kändisar
.
Så farligt är det väl inte. Om detta bli verklighet, kommer det att visa, hur toleranta vi är. Är vi bara toleranta för det som kristna gör och svensken, eller sträcker vår tolerans även till andra människor.
15 Nov, 2012

Seija
Lensu
74 år
hemsida >>
ang: Appropå kändisar
Nej....tyvärr är vi nog föööör toleranta!
Ger man lillfingret.....tar dom hela näven.....brukar det heta!
15 Nov, 2012

Miss lotta......glömde logga in!
(Gäst)
ang: Appropå kändisar
Jag tror inte att det handlar om att man kan vara FÖR MYCKET tolerant, jag tror inte att det finns någon gräns. Här i Sverige har vi yttrandefrihet & religionsfrihet, vi är 80% ateister (ungefär), vad spelar det då för roll om det kommer Muslimer hit? Det är inte så att någon kommer tvinga alla att bli Muslimer. I min värld är mångkulturalismen något bra, speciellt för mig som regissör, muslimsk teater tycker jag är väldigt intressant & dom tilllför något nytt i vårt samhälle. Jag förstår att vissa saker inom Islam kan uppfattas som irriterande och störande, men det finns så många saker i Kristendommen som också är irriterande, när folk slår i kyrkklockorna på söndagsmornarna tillexempel, därför måste vi visa tolerans. Det finns även folk som välkomnar detta och tycker att det verkar roligt och spännande, sån inställning tycker jag alla bör ha.


Mvh

William. PEACE!
30 Dec, 2012

William
Olsson
31 år
hemsida >>

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & William Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida