Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Debatt > Sex & samlevnad Moderator | Sök | Nytt inlägg
Inlägg Skribent
Bögrelationer.
Jag såg ett program häromdagen om ett par,gifta i 25 år,två barn o ett fullt normalt familjeliv. Allting var okej tills mannen blev avslöjad som bög!!!!! Frun kom på honom då han tittade på nakna män på nätet!!!!! Han hade burit på denna hemligheten sen han var 17 år då han hade sin första nära kontakt med en man!!!!
Grubbleriet tog fart i mitt huvud.....stackars fru!!!! Men kan detta vara värre än att bli lämnad av sin man för en annan kvinna???????
21 Maj, 2012

Miss Lotta
(Gäst)
ang: Bögrelationer.
Jag tycker nog mest synd om mannen som avstått från sitt värkliga jag under alla år. Samtidigt fattar jag inte att han fått till det med att ha samlag med sin hustru, då måste han ju åtminstone vara bisexuell? Sedan är det ju så individuellt. Jag kände en gång en man som vars hustru försökte ta livet av sig då hon fick veta det. Sedan flyttade jag och hur det gick sedan vet jag inte.
21 Maj, 2012

Wenche Rose
Trondsen
64 år
hemsida >>
ang: Bögrelationer.
Ja...det är synd om dom bägge...hoppas dom kan prata och reda ut allt...men förstår om det är svårt!
21 Maj, 2012

Eva å Kent
Mild
55 år
hemsida >>
ang: Bögrelationer.
låter nästan som om han hade gett upp på sin framtid lite gran. Det gör mig lite rädd och ledsen att höra, för att jag är rädd att jag ska bli en sådan person, även om jag inte tror det eftersom att jag inte kan se mig själv tillsammans med en kille. Aja, jag tyckte väldigt synd om honom i alla fall, synd om henne också... känna sig lite oönskad kasnke...
21 Maj, 2012

användarens nogghemsida raderad
(Gäst)
ang: Bögrelationer.
Det här med samkönade relationer har nog i alla tider funnits och varit tabubelagt. Spelar ingen roll om det har varit Kungahus eller gatusopare. Wenche, du skrev om kvinnan som försökte ta självmord. Det är också något som utav olika orsaker gällande ämnet har varit vanligt förekommande genom tiderna. Kom helt osökt att tänka på Selma Lagerlöfs älskarinna, Hon tog sitt eget liv, om det handlade om olycklig kärlek eller skam vet jag ej. Det var i alla fall nedtystat i många herrans år. Uffe.
22 Maj, 2012

Ulf
Björnsson
58 år
hemsida >>
ang: Bögrelationer.
Jag skulle tyckt de var värre att bli lämnad för en annan kvinna, jag menar, De e juh int alltid lätt att komma ut som gay.
Men ijfs så skulle man känna att man vart utnyttjad. Svår fråga, men tror iaffa att de skulle vart jobbigare om ens kille drar för en annan tjej än en kille
26 Maj, 2012

Sarah
Anonym
25 år
hemsida >>
ang: Bögrelationer.
Ja....jag e lite inne på samma tankebanor faktiskt!!! Men skitsvår fråga.......
26 Maj, 2012

Miss
Lotta
42 år
hemsida >>

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Miss Lotta                                             Skaffa en gratis hemsida