Startsidan Blogg Fotoalbum
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
elin
sanfridsson

28 år och kvinna
Degerfors,
Örebro län
dagens visdom
Kärlek är att acceptera varandra.
dagens roliga historia
-Jo, doktorn, vad ska jag göra, jag lider så gräsligt av mask i magen -svälj en koltrast.
dagens onödiga vetande
Man måste bryta handleden på 6 ställen om man ska glida ur ett par handbojor
Välkommen till HappyDog!


senaste blogginlägget
Jump!

Japp, ännu en skolvecka avklarad och tiden tickar ner. Känslorna ligger nära ytan så här mot slutet, men just nu har tröttheten övertaget. Hur som helst var jag och Kosmos ute i mormors trädgård och övade hoppteknik för nån timme sedan.

Det känns skönt att kunna ägna sig åt lite hundträning. Det har blivit så få promenader under veckan, dels är hans tassar ömma och dessutom har skolan tagit mycket tid. Kanske blir det så ibland, att man inte orkar med att köra hundra procent på allt hela tiden.

Om jag skulle få bestämma skulle jag helt klart ägna mig åt hundträning. Men å andra sidan är inte enbart hundträning tillräckligt för att hålla mitt träningsbegär på tillfredställande nivå. Spå jag antar att jag trots allt gillar att känslan av att grotta ner sig riktigt djupt i kunskapsträsket och mosa in information och plocka fram energi och inspiration som inte finns. Kanske är jag något av en martyr, eller bara ännu en perfektionistisk A-individ. Who knows?!

Hur som helst, den här bloggen är inte till för att babbla om mig utan om hundträning!

Kosmos hoppade först 40cm, med högerhandling så att han fick öva på att hålla sig på "fel" sida om mig. Svårt till en början men sedan hajade hajn det och vi kunde springa i en stor cirkel och han höll sig på höger sidan under hela vägen.

Ubnder en längre paus passade jag på att höja till 50 cm och upprepade. Därefter provade jag tre hopp på 55cm - som är det högsta tillåtna i hoppklass I i Large!

Jag är nöjd med träningen. Leken fick en något mindre prioritet än vanligitvis, men det får vi ta igen under nästa pass. Nu Ska jag försöka hålla mig på gräsplättar, jag och Kosmos ska till hans favorit kompis och kolla på film! :D
11 Maj 2012  | Länk | Agility | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & elin sanfridsson                                             Skaffa en gratis hemsida