Startsidan Blogg Fotoalbum Fakta Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Chilli och Gizza
H

11 år och man
Karlskoga,
Örebro län
kalendern
klockan
nya foton


antal besökare

Två underbara Tollare, en förkortning på Nova Scotia Duck Tolling Retriver. Hundar med mycket energi och matglädje, älskar att få jobba och som njuter av det fina i livet.

SE VCH Lp1 Working Beautys Enjoy Earthquake "Chilli"

8 Maj 2006 - 3 Augusti 2016

SE VCH Working Beautys Jumping Joy "Gizza"

25 Juni 2010 - 

Gizza är en mysig tjej  som  gör oss stolta.Trevlig hund som älskar livet och alla människor,även nästan alla hundar. Hon har lätt att lära sig hon har en av och på knapp, men hon är ju lärling hos Chilli, där hon även lärt sig en del hyss. Nu har vi tränat  inför viltspår,Har även ställt ut henne och jättestolt med hennes resultat i Ransäter med Exellent och 4:e placerad i öppenklass, med jättefina omdömen av domaren.

Ska börja träna henne i Bruks och lydnadsklasser...tränar just nu med rutan och den funkar jättebra men fortfarande lite problem att hålla apporten.

Har nu tre 1:or och ett HP = Svensk viltspårs champion 11/9-13

Har varit standin på Hundgymnasiet i Forshaga med Elin fram till höstlovet 2012. Ägare: Familjen Hänninen, Karlskoga

Soldrivans Eye For Fusion "Chilla"

11 April 2017 - 

Den nyaste familjemedlemen. Barnbarn till Chilli. En väldigt glad tjej som gillar att busa med Gizza men också att klättra upp och mysa i famnen. Mer kommer när vi hunnit lära känna henne.

Uppdaterad: 1/8 -17 ändringar på hemsidan; Nytt blogginlägg, nya bilder och lite ny information på förstasidan.

alla rättigheter tillhör Familjen Hänninen

 

senaste blogginlägget
Välkommen hem Chilla

Vi har varit på semester. Först ut åkte vi och cyklade tjejvättern (Linnéa och Jag) och halvvättern (Leo och Martina). Vi hade jätte bra cykelväder och jag persade fast träningen har varit si och så.

Nästa stopp på semestern var Malung, för att hämta hem vår lilla valp Chilla. Hon har hittat sin plats i familjen, verkar trivas bra. Gizza tyckte först hon var lite jobbig (som om hon var en tonåring som fått en lilla syster) men nu är hon nöjd över att ha en lekkompis. Chilla är en jätte mysig valp, är så nöjd med henne. Tack till Maritha för att jag fick världens goaste valp.

Sen tog vi husbilen till Vansbro där Linnéa, Leo och Martina skulle simma (tjejsimmet 1000m för linnea och halvsimmet 1500m för Leo och Martina). De hade ca 17 grader i vattnet och fint väder. Därefter åkte vi vidare till Falun, där råkade vi bli intervjuade av P4 Dalarna om platsen och han tyckte väldigt mycket om hundarna. Antagligen därför han valde just oss att intervjua.

Sen var det dags för lite kultur. Vi tog oss upp till Carl Larssons gård, vilket var väldigt intressant. Sen for vi vidare till ostkusten.

Vi har även hunnit umgås med våra barnbarn med familjer. Bo fyllde 2 år och det blev ju självklart kalas. Chilla har varit jätte duktig med de små barnbarnen, gav dem många pussar.

Fortsätt ha en trevlig sommar, det ska jag. För om 1 1/2 vecka blir jag pensionär. Jag har många planer för mitt liv som pensionär, bland annat är Chilla anmäld till valpkurs.
Kram.

1 Augusti 2017  | Länk | nya | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Chilli och Gizza H                                             Skaffa en gratis hemsida