Startsidan Blogg Fotoalbum Fakta Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Chilli och Gizza
H

11 år och man
Karlskoga,
Örebro län
kalendern
klockan
nya foton


antal besökare

Två underbara Tollare, en förkortning på Nova Scotia Duck Tolling Retriver. Hundar med mycket energi och matglädje, älskar att få jobba och som njuter av det fina i livet.

SE VCH Lp1 Working Beautys Enjoy Earthquake "Chilli"

8 Maj 2006 - 3 Augusti 2016

SE VCH Working Beautys Jumping Joy "Gizza"

25 Juni 2010 - 

Gizza är en mysig tjej  som  gör oss stolta.Trevlig hund som älskar livet och alla människor,även nästan alla hundar. Hon har lätt att lära sig hon har en av och på knapp, men hon är ju lärling hos Chilli, där hon även lärt sig en del hyss. Nu har vi tränat  inför viltspår,Har även ställt ut henne och jättestolt med hennes resultat i Ransäter med Exellent och 4:e placerad i öppenklass, med jättefina omdömen av domaren.

Ska börja träna henne i Bruks och lydnadsklasser...tränar just nu med rutan och den funkar jättebra men fortfarande lite problem att hålla apporten.

Har nu tre 1:or och ett HP = Svensk viltspårs champion 11/9-13

Har varit standin på Hundgymnasiet i Forshaga med Elin fram till höstlovet 2012. Ägare: Familjen Hänninen, Karlskoga

Soldrivans Eye For Fusion "Chilla"

12 April 2017 - 

Den nyaste familjemedlemen. Barnbarn till Chilli. En väldigt glad tjej som gillar att busa med Gizza men också att klättra upp och mysa i famnen. Mer kommer när vi hunnit lära känna henne.

Uppdaterad: 19/10 -17 ändringar på hemsidan; Nytt blogginlägg & nya bilder.

alla rättigheter tillhör Familjen Hänninen

 

senaste blogginlägget
Valpkurs och utställning

Hej
Allt går bra tror hon trivs i vår familj......klart hon vet inget annat.... haha.
Vad har vi gjort? Jo gått på kurs. Sund med Hund hos Ulrica som var sex gånger med bla Kommunikation, Vardagslydnad, Aktivering, Hundens åldrar utveckling och Rasegenskaper, Leken och Hantering.
Vi var bara utomhus i olika miljöer. Jättebra kurs. Tack Ullis.
Första gången var hon väldigt skällig och svansen emellan benen tyckte det var jätte otäckt.
nästa gång bara lite otäckt och resterande gånger jättelycklig och tuffare. Häftigt att se att det omöjliga går att övervinna.

Inoff utställning med BIR valp etta & BIG valp trea. Vilken dag var där vid 8 tiden kom inte in förrän klockan 14.30 1:a gången sen in igen vid 16 så vi var hemma klockan 17.30.
Chilla var inte rolig att visa hade hur mycket energi som helst...kanske för vi inte gjort något på hela dan det säger sig själv.
Hon studsade genom hela uppvisningen gick inte en gång i trav tom min skinnjacka bet hon flera hål och även mina armar massor av blåmärken ( äter kortison )

Hennes kritik kommer här. Stolt att hon och även hennes syskon hittills fått jättefin kritik.

5 månader välbalanserad tik med tillräcklig benstomme
Härligt huvud & uttryck Skarpt skuret huvud m tillräckligt bred skalle välmarkerat stop aningen långt nosparti för åldern välutvecklad kropp Bra vinklar bak Härligt temrament Lycka till i framtiden 1 HP och BIR valp

Nu har vi tränat lite spår och hon verkar ha väldigt bra spårsinne. Tyvärr har jag inte så många häromkring som sysslar med det. Gör det mesta själv men det är inte samma sak och nu när jag har hur mycket tid som helst. Tyvärr missa jag en kurs i noswork nybörjare.
Kunde varit kul att testa båda hundarna.
Får vara mer aktiv i sökande och nu vill man ju inte åka så långt när det blir vinter.

Hoppas jag hittar någon kurs som ska passa oss.
Kram
Ps vi har tränat i en hall också tillsammans med Elin och hunden Yatzy och tycker den lilla gör framsteg och tillsammans med Gizza, Yatzy tränade vi plattsliggning och för att vara första gången i hennes unga liv var hon duktig.


19 Oktober 2017  | Länk | nya | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Chilli och Gizza H                                             Skaffa en gratis hemsida