Startsidan Blogg Fotoalbum Fakta Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Chilli och Gizza
H

11 år och man
Karlskoga,
Örebro län
kalendern
klockan
nya foton


antal besökare

Två underbara Tollare, en förkortning på Nova Scotia Duck Tolling Retriver. Hundar med mycket energi och matglädje, älskar att få jobba och som njuter av det fina i livet.

SE VCH Lp1 Working Beautys Enjoy Earthquake "Chilli"

8 Maj 2006 - 3 Augusti 2016

SE VCH Working Beautys Jumping Joy "Gizza"

25 Juni 2010 - 

Gizza är en mysig tjej  som  gör oss stolta.Trevlig hund som älskar livet och alla människor,även nästan alla hundar. Hon har lätt att lära sig hon har en av och på knapp, men hon är ju lärling hos Chilli, där hon även lärt sig en del hyss. Nu har vi tränat  inför viltspår,Har även ställt ut henne och jättestolt med hennes resultat i Ransäter med Exellent och 4:e placerad i öppenklass, med jättefina omdömen av domaren.

Ska börja träna henne i Bruks och lydnadsklasser...tränar just nu med rutan och den funkar jättebra men fortfarande lite problem att hålla apporten.

Har nu tre 1:or och ett HP = Svensk viltspårs champion 11/9-13

Har varit standin på Hundgymnasiet i Forshaga med Elin fram till höstlovet 2012. Ägare: Familjen Hänninen, Karlskoga

Soldrivans Eye For Fusion "Chilla"

11 April 2017 - 

Den nyaste familjemedlemen. Barnbarn till Chilli. Mer kommer när vi hunnit lära känna henne.

Uppdaterad: 8/6 -17 ändringar på hemsidan; Nytt blogginlägg samt en ny fakta del om Chilla, kommer uppdateras längre fram.

alla rättigheter tillhör Familjen Hänninen

 

senaste blogginlägget
Ännu en händelserik helg......Och Sveriges Nationaldag.

Hej på er.
Först ut var Linnea vår yngsta dotter som tagit lärarexamen efter 4 år av tuffa studier. Grattis för att du har kämpat i med och motgångar. Nu hoppas hon på jobb, så jag önskar henne lycka till med sitt nya liv och då samtidigt går jag i pension.

Nästa dag var det dax för dop av vårt yngsta barnbarn Daniella 5 månader i Uppsala med släkt och vänner.
Äntligen fick vi träffa vår älskade äldsta barnbarn snart 2 år som vi inte träffat sen slutet av mars. Älskar mina barnbarn.

Väl hemma har vi hållt på att fixa inför Vättern. Packat för Gizza som ska vara hos uppfödaren Anki, Ons - Mån......Konstigt att inte ha henne hemma, saknar henne men vet att hon har det bra.

Fick även reda på vem som blir min valp Eye for fusion "Chilla". Jättenöjd, eftersom jag inte kunde välja någon favorit. Det fick uppfödaren Maritha bestämma, beroende på vad jag ska göra med Chilla.
Spännande.

Förresten Vet ni hur vi firade Sveriges Nationaldag? Jo med att valpsäkra med staket och ställen hon kan komma under. Tog oss hela dan......Gizza får hjälpa oss att ha koll på henne. Gizza, nu på äldre dar behöver egentligen inga staket för hon vet var alla gränser är.

Ha nu en fin sommar ni som tittar in på min blogg.
Foton kommer in när Linnea hjälper mig.........
7 Juni 2017  | Länk | nya | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Chilli och Gizza H                                             Skaffa en gratis hemsida