Startsidan Blogg Fotoalbum Fakta Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Chilli och Gizza
H

11 år och man
Karlskoga,
Örebro län
kalendern
klockan
nya foton

I blåbärsriset i skogen hos Linnea 11/10-15
antal besökare

Två underbara Tollare, en förkortning på Nova Scotia Duck Tolling Retriver. Hundar med mycket energi och matglädje, älskar att få jobba och som njuter av det fina i livet.

SE VCH Lp1 Working Beautys Enjoy Earthquake "Chilli"

8 Maj 2006 - 3 Augusti 2016

SE VCH Working Beautys Jumping Joy "Gizza"

25 Juni 2010 - 

 

Gizza är en mysig tjej  som  gör oss stolta.Trevlig hund som älskar livet och alla människor,även nästan alla hundar. Hon har lätt att lära sig hon har en av och på knapp, men hon är ju lärling hos Chilli, där hon även lärt sig en del hyss. Nu har vi tränat  inför viltspår,Har även ställt ut henne och jättestolt med hennes resultat i Ransäter med Exellent och 4:e placerad i öppenklass, med jättefina omdömen av domaren.

 

Ska börja träna henne i Bruks och lydnadsklasser...tränar just nu med rutan och den funkar jättebra men fortfarande lite problem att hålla apporten.

Har nu tre 1:or och ett HP = Svensk viltspårs champion 11/9-13

Har varit standin på Hundgymnasiet i Forshaga med Elin fram till höstlovet 2012. Ägare: Familjen Hänninen, Karlskoga

 

Uppdaterad: 6 / 1- 17 ändringar på hemsidan; Nya sida kategori under fakta i minnet av Chilli och blogginlägg.

alla rättigheter tillhör Familjen Hänninen

 

senaste blogginlägget
Men det blev en fin start på det nya året

Jag blev mormor för andra gången den 3/1 2017 klockan 19.22 till en liten tjej. Hon vägde
3570 g och var 50 cm lång. Frissa som jag är, såg jätte mycket och tjockt långt (typ över 1 dm) mörkt hår. Det blir något att klippa i. Så grattis Martina och Filip till tösen utan namn.

Julen blev väldigt olik våra jular här hemma, eftersom Martina, Ewe, Olli och lilla barnbarnet var på annan plats denna jul och en till som saknades väldigt mycket var vår Chilli.
Annars var Linnea hemma med oss och vi åt och hade lite julklappsutdelning. På förmiddagen på julafton hade vi knytis hos min yngsta syster till straxt innan 15 då åkte vi hem.
Linnea, Gizza och jag hade hittat en liten minigran under en kraftledningsgata och den var bara slängd. Vi som inte skulle ha någon gran i år. Första gången på 30 år, men det luktar så gott å vi kunde inte låta bli att ha någon. Nästa jul blir det till att köpa en gran igen för då tror jag att alla kommer hem.... Så det är bäst att vila upp sig till dess, eller vad tror ni ?

Nya året firade jag med make, dotter och syskon med familj. Samt Yatzy och Gizza. Yatzy vart lite orolig över fyrverkerierna men Gizza verkade inte bry sig. Vi hade varit ute och gått med dom lite tidigare på dagen och för säkerhets skull tog jag ner markisen och drog för gardinerna och hade högt ljud på radion. Enda smolken i bägaren var att jag åkte på en rejäl förkylning med feber. Har även fått börjat med blodtrycksmedicin.

6 Januari 2017  | Länk | nya | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Chilli och Gizza H                                             Skaffa en gratis hemsida