Startsidan Blogg Fotoalbum Fakta Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Chilli och Gizza
H

11 år och man
Karlskoga,
Örebro län
kalendern
klockan
nya foton

I blåbärsriset i skogen hos Linnea 11/10-15
antal besökare

Två underbara Tollare, en förkortning på Nova Scotia Duck Tolling Retriver. Hundar med mycket energi och matglädje, älskar att få jobba och som njuter av det fina i livet.

SE VCH Lp1 Working Beautys Enjoy Earthquake "Chilli"

8 Maj 2006 - 3 Augusti 2016

SE VCH Working Beautys Jumping Joy "Gizza"

25 Juni 2010 - 

 

Gizza är en mysig tjej  som  gör oss stolta.Trevlig hund som älskar livet och alla människor,även nästan alla hundar. Hon har lätt att lära sig hon har en av och på knapp, men hon är ju lärling hos Chilli, där hon även lärt sig en del hyss. Nu har vi tränat  inför viltspår,Har även ställt ut henne och jättestolt med hennes resultat i Ransäter med Exellent och 4:e placerad i öppenklass, med jättefina omdömen av domaren.

 

Ska börja träna henne i Bruks och lydnadsklasser...tränar just nu med rutan och den funkar jättebra men fortfarande lite problem att hålla apporten.

Har nu tre 1:or och ett HP = Svensk viltspårs champion 11/9-13

Har varit standin på Hundgymnasiet i Forshaga med Elin fram till höstlovet 2012. Ägare: Familjen Hänninen, Karlskoga

 

Uppdaterad: 27 / 2- 17 ändringar på hemsidan; Nya sida kategori under fakta i minnet av Chilli och blogginlägg.

alla rättigheter tillhör Familjen Hänninen

 

senaste blogginlägget
Långt emellan.....alltså som vanligt.

Hej
Träffade mitt yngsta barnbarn efter tre långa veckor som nu har ett namn Daniella. Växer så det knakar.
Saknar min lilla Bo som jag inte sett sen i mitten av november. Vi ska träffas om ca en månad ...Jag längtar och då får han även träffa sin lilla kusin för första gången.
Det är det roliga som kommer att hända framöver och att Vi ska till snön även lilla Gizza ska med och springa i djup snö.

Det händer även sånt som inte är roligt, min svägerska gick bort efter en lång tid med MS. Skönt för henne men jobbigt för min bror och hennes barn och barnbarn. RIP Solfrid <3

Min kropp verkar vara mottaglig för allt förskylningar i omgångar, allergiska reaktioner suttit på akuten i 4,5 timme .Ska inte klaga det gick över för ett tag för att sen bli en gång till fast jag tagit medicin. De tror att det var blodtrycksmedicinen som jag hade ätit i ca 10 dagar.

Inte slut med eländet på Gizzas och min långpromenad efter 8 km snubblade jag och ramlade slog i bröstet, revben,knä, arm och fingrar ,blodig sista 2 km. Nu har jag ont och typiskt att Leo inte hemma när det snöar men fick hjälp med att skotta tung blötsnö. Tack Linnea som tog den biten och att hon kom hem.
27 Februari 2017  | Länk | nya | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Chilli och Gizza H                                             Skaffa en gratis hemsida