Startsidan Blogg Fotoalbum Fakta Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Chilli och Gizza
H

10 år och man
Karlskoga,
Örebro län
kalendern
klockan
nya foton

Blöjtårtan
antal besökare

Två underbara Tollare, en förkortning på Nova Scotia Duck Tolling Retriver. Hundar med mycket energi och matglädje, älskar att få jobba och som njuter av det fina i livet.

SE VCH Lp1 Working Beautys Enjoy Earthquake "Chilli"

8 Maj 2006 - 3 Augusti 2016

SE VCH Working Beautys Jumping Joy "Gizza"

25 Juni 2010 - 

 

Gizza är en mysig tjej  som  gör oss stolta.Trevlig hund som älskar livet och alla människor,även nästan alla hundar. Hon har lätt att lära sig hon har en av och på knapp, men hon är ju lärling hos Chilli, där hon även lärt sig en del hyss. Nu har vi tränat  inför viltspår,Har även ställt ut henne och jättestolt med hennes resultat i Ransäter med Exellent och 4:e placerad i öppenklass, med jättefina omdömen av domaren.

 

Ska börja träna henne i Bruks och lydnadsklasser...tränar just nu med rutan och den funkar jättebra men fortfarande lite problem att hålla apporten.

Har nu tre 1:or och ett HP = Svensk viltspårs champion 11/9-13

Har varit standin på Hundgymnasiet i Forshaga med Elin fram till höstlovet 2012. Ägare: Familjen Hänninen, Karlskoga

 

Uppdaterad: 2 / 12 - 16 ändringar på hemsidan; Nya sida kategori under fakta i minnet av Chilli och blogginlägg.

alla rättigheter tillhör Familjen Hänninen

 

senaste blogginlägget
En jobbig dag.......

Tårarna rinner, för idag är det fyra månader sen jag såg min älskade Chilli för sista gången. Han fick somna in dagen efter. Denna vecka har varit jobbig, känslorna bara kommer. Blir påmind när jag och Gizza tar våra promenader eftersom minnena finns överallt ( för vi tillsammans har nog gått överallt i vår stad )
Var inne i djuraffären i stan för att handla och Helena och jag började prata om Chilli eftersom hon följt honom sen han var liten och själv har en tollare som är 11 år. Då brast det för mig ....Saknar honom så. Tack för pratstunden den värmde och fick mig att må lite bättre.

Annars verkar Gizza må bra efter op det har gått ca fem veckor nu. Hon och jag njuter av våra promenader, mest är vi i motionsspåren runt om Karlskoga / Degerfors (skogsdoft härligt)som ökar för varje gång idag blev det 8 km....hm undrar hur det ska sluta.

Själv blev det ett spinningpass och de är verkligen supertuffa.... & superkul. Då är man med i en gemenskap och det behöver jag emellanåt, eftersom jag är gräsänka väldigt ofta. Tur jag har ju min bästa hundkompis hos mig. Ikväll är vi båda värda lite mys.

Vi tänder ett ljus för Chilli ikväll....... ..tror även Gizza saknar sin själsfrände.I
2 December 2016  | Länk | nya | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Chilli och Gizza H                                             Skaffa en gratis hemsida