Startsidan Blogg Fotoalbum Fakta Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Chilli och Gizza
H

11 år och man
Karlskoga,
Örebro län
kalendern
klockan
nya foton


antal besökare

Två underbara Tollare, en förkortning på Nova Scotia Duck Tolling Retriver. Hundar med mycket energi och matglädje, älskar att få jobba och som njuter av det fina i livet.

SE VCH Lp1 Working Beautys Enjoy Earthquake "Chilli"

8 Maj 2006 - 3 Augusti 2016

SE VCH Working Beautys Jumping Joy "Gizza"

25 Juni 2010 - 

Gizza är en mysig tjej  som  gör oss stolta.Trevlig hund som älskar livet och alla människor,även nästan alla hundar. Hon har lätt att lära sig hon har en av och på knapp, men hon är ju lärling hos Chilli, där hon även lärt sig en del hyss. Nu har vi tränat  inför viltspår,Har även ställt ut henne och jättestolt med hennes resultat i Ransäter med Exellent och 4:e placerad i öppenklass, med jättefina omdömen av domaren.

Ska börja träna henne i Bruks och lydnadsklasser...tränar just nu med rutan och den funkar jättebra men fortfarande lite problem att hålla apporten.

Har nu tre 1:or och ett HP = Svensk viltspårs champion 11/9-13

Har varit standin på Hundgymnasiet i Forshaga med Elin fram till höstlovet 2012. Ägare: Familjen Hänninen, Karlskoga

 

Uppdaterad: 14 /4 -17 ändringar på hemsidan; Nya bildmap  och blogginlägg.

alla rättigheter tillhör Familjen Hänninen

 

senaste blogginlägget
Man ska aldrig säga aldrig...

Hej alla!
Nu hoppas jag att man får vara frisk och att vi, Gizza och jag kan börja träna typ nosework och fågel.

Vi har haft en semestervecka då vi for upp till snön i Vemdalen och ÄNGTLIGEN träffat Bo, 20 månader och hans familj tillsammans med Daniella 3 månader och hennes familj. Från den resan kommer det lite bilder snart.

Det kommer hända en hel del framöver, bland annat kommer Bo med familj flytta tillbaka ner i landet, Linnéa tar lärarexamen, Daniella kommer bli döpt, cykla tjejvättern och halvvättern, några i familjen kommer simma Vansbrosimmet (Halva och tjejsimmet, inte jag), semester, mannen min har fått nytt jobb i vår hemstad. Härliga planer! Sen i Augusti tar jag och går i pension, men kommer att jobba någon dag i månaden eller efterfrågan men max 2 dagar i veckan.

En stor överaskning är att Gizza ska få bli storasyster, till en liten dalkulla som föddes den 11/4. Det är Chillis barnbarn, därför kunde vi inte låta bli.Namnet på tiken blir antingen Chila, Chia eller Chilla. Hon flyttar hem till hos i mitten av juni efter våra cykelturer vid vättern.

Och med det önskar jag er alla läsare en riktigt glad påsk!
14 April 2017  | Länk | nya | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Chilli och Gizza H                                             Skaffa en gratis hemsida