Snabblån
Startsidan Blogg Om mig Logga in
om mig
Berit
Svensson

41 år och kvinna
Borås,
Västra Götalands län
senaste blogginlägget
Snabblån

Sammanfattning av Snabblån och Minilån

Ett snabblån är ett snabbt och enkelt sätt att få låna mindre mängder pengar. Det brukar handla om mellan 500 och 5000 Kr som du får genom ett internetlån. Minilån är till hjälp om du har dålig inkomst någon månad, om du får oförutsedda utgifter, om ankomsten av lönen dröjer eller om du bara behöver ett tillfälligt tillskott. Minilån är också ett bra alternativ för att undvika skyhöga dröjsmålsräntor. För att jämföra olika lånföretag och olika lån genom att gå in på #lasturl#

Via ett minilån kan du låna mellan 1000 och 3000 kronor bara genom att skriva i ett enkelt formulär. Pengarna har du på ditt konto redan samma dag eller dagen efter. Minilån har ofta en mindre återbetalningstid, pengarna bör vanligen återbetalas månaden efter du lånat dem. De är räntefria, men däremot betalar du i vissa fall en liten avgift för administration. Storleken på den avgiften beror på hur stor summa pengar du lånat, men det kan handla om mellan 100 Kr och 300 kronor.

Att beställa ett lån via minilån är inte svårt. Kika bara in på en av lånföretagens hemsidor och fyller i ett formulär, så enkelt är det. Även du som har betalningsanmärkningar kan du ofta få låna pengar via snabblån, eftersom de undersöker din framtida betalningsförmåga och inte ditt förflutna.

Minilån blev stort 2005 i Sverige och blev fort en framgång. Nu är det flera kreditgivare som erbjuder minilån via Internet och SMS, se de vi valt ut. Snabblån kallas många olika saker, de kan också kallas för minilån, smslån, mobillån, mikrolån och internetlån. Oavsett handlar det i grund och botten om samma sak - en enkel och smidig låneform där betalningstiden är kort.

Förut har det varit vissa oseriösa företag inom branschen, därför gäller det att kolla upp vilket företag du tänkt låna av. För att försäkra dig om att det är ett seriöst bolag kan du se vår jämförelse.

Letar du efter ett minilån? Vi har lagt ut en kort tabell för Snabblån jämförelse
14 Maj 2011  | Länk | Snabblån | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Berit Svensson                                             Skaffa en gratis hemsida