Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Malin
Holmin

26 år och kvinna
Sveg,
Jämtlands län
dagens visdom
Ett kärnvapenkrig kan förstöra en hel dag.
dagens roliga historia
- Du lovade ju att betala tillbaka hundralappen nu i vår, eller hur? - Uppriktigt sagt, min käre vän, tycker du att vi har haft någon riktig vår i år?
dagens onödiga vetande
Att nicka på huvudet i Albanien betyder ”Nej”.
antal besökare

Välkommen till min hemsida! Jag heter Malin Holmin och är 19 år. Här är det framför allt bloggen, eller snarare bara bloggen som hålls uppdaterad. Bilderna i fotoalbumen har de allra flesta några år på nacken. Men i bloggen försöker jag att uppdatera med nya bilder så ofta som möjligt så att ni kan följa mig och min fjording Sofus i vårat vardagsliv i Ås!

Kramar Malin

OBS! Inga bilder får kopieras utan tillåtelse enligt copyrightlagen! Respektera detta och mejla och fråga om lov innan du högerklickar!

senaste blogginlägget
Borta bra men hemma bäst..

Nu är jag tillbaka i Ås och det känns tråkigt att ha lämnat dem nere på Stenshill, trivdes så himla bra och jag har fått lära mig en hel del om körning. Helt underbara människor! Lite extra tråkigt är det med eftersom egentligen så var det bara Sofus jag saknat och han är inte här utan hemma i Sveg hos pappa.. Men jag får passa på att sova ut på mornarna så åker jag ju hem till honom i veckan:)

Igår var jag och Jonna ut, riktigt kul med många härliga människor! Idag har jag gjort absolut ingenting, bara tagit det lugnt och tittat på tv. Ska bara iväg vid elva och skjutsa Therese och Hanna, kul att köra bil igen!! Pappa hade varit snäll och köpt ett nytt batteri till 240:n så nu ska det nog inte vara några problem för den att starta:)

Kom på igår var otroligt korkad jag var innan jag åkte på praktiken. Jag packade allt jag skulle ha med mig till praktiken hemma i Sveg, vilket var mestadels stallkläder, och sen lämnade jag resten i Sveg. Så nu sitter jag här med några enstaka, använda vardagskläder som jag hade med mig till Skåne. Jag tänkte tydligen inte på att jag kunde ta med mina andra kläder till ås med tanke på att jag ska vara här i några dagar innan påsklovet? Ibland blir jag så trött på mig själv och mitt minne.. Men men, allt löser sig så det funkar sagt;)

Nu ska jag kika vidare på Sing a long, imorrn bär det iväg in till stan, kan inte sova bort en till dag!:)
31 Mars 2012  | Länk | Min vardag:) | 3 kommentarer

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Malin Holmin                                             Skaffa en gratis hemsida