*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Länkar Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Anki
Rolfsson

52 år och kvinna
Halmstad,
Hallands län
dagens visdom
Jag sparar just nu till min andra miljon. Den första misslyckades
kalendern
klockan
dagens roliga historia
- Varför är det så många handikappade på golfbanan? - De försöker minska sitt handikapp!
dagens onödiga vetande
en blixt värmer i genomsnitt upp luften till cirka 3000 grader.
nya foton


Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG.....

här skriver jag om allt möjligt. Men mest är det om hundarna och deras träning. Kanske om dans någon gång med


RLD N, RLD F Almdalens "Ture"


RLD N Maiden's New Black Pearl "Nyx" (Nattens gudinna)

Space Dency "Lovi"

 

 

Mitt arbete på Intensivvårdsavdelningen. Har lärt mig att livet kan förändras MYCKET SNABBT, MYCKET SNABBARE ÄN MAN KAN ANA....så lev nu vänta inte...Morgon dagen kanske inte finns...

 

Gör det du/ni tycker är KUL NU!
Vänta inte....då kan det vara försent

 


 

Datum för Allmänlydnad klippkortkursen jag ska ha. Efter varje datum står hur många som anmält sig till varje tillfälle.
 

11 augusti kl. 14:00   11 anmälda
14 augusti kl. 18:00   6 anmäld
23 augusti kl. 11.00    4 anmäld
24 augusti kl. 18:00    3 anmälda
31 augusti kl. 14:00    3 anmälda

6 september kl. 18:00  
11 september kl. 18:00   1 anmäld
12 september kl. 11:00   4 anmälda
18 september kl. 14:00   1 anmäld
20 septeber kl. 18:00      
26 september kl. 11:00    1 anmäld

 


 

 

senaste blogginlägget
Får jag lov att presentera

Space Dency "LOVI" som flyttade in hos oss i slutet av januari. Sedan dessa har inget varit sig likt wink Jo det har det. Men det märks att man har en valp i huset igen. 

Idag hänger ena örat ner, för Lovi tappar tänderna.

Lovi har hittat en bra kompis att springa med hos My. Å My gillar att springa med Lovi. Hon anpassar farten efter henne yes

De fungerar bra med alla våra 3 hundar, ibland får jag styra upp leken mellan Nyx och Lovi, när Lovi inte förstår att Nyx inte vill eller att det gör ont. Jag är helt övertygad om att det kommer att bli hur bra som helst när Lovi växt upp. 

Vi är ute och spårar ungefär en gång i veckan. Kan säga att jag verkligen blev förvånad första gången jag spårade med Lovi. Det var som hon inte gjort något annat. Jag hade lagt ett spår som var va 30 m i slutet hade jag mat till henne. Gick med henne så vi passerade spåret. Oj det var något där, hon nosade åt höger och sedan vänster. Hon följde spåret hela vägen med nosen i backen. Kan säga att jag tappade hakan, det var inget jag var van vid från tidigare hundar. Hade tänkte köra sök med henne, men det får bli spår till att börja med. Å redan då började jag smida planer för henne. Men de behåller jag för mig själv. När vi är ute och spårar får Nyx och Ture varsitt blodspår. Nyx fortsätter att leverera där. Hoppas på ett Viltspår championat en vacker dag. Ture har inte varit så intresserad av att spåra innan, då sök har legat honom mer till pass. Nu är han relativt intresserad av blodspår. Funderar på att börja träna uppletande med honom igen. Jag tror det ger honom mer. Ja vi får se.

För ett par tre veckor sedan kom det ett kuvert från Svenska Schipperkeringen. I det kuvertet fanns detta.

Trevligt när rasföreningen visar uppskattning för att man håller på med sin hund.

Ni som följt mig länge ni vet ju att jag brukar ha många kurser på brukshundklubben här i stan. Förra året blev det 19 kurser och i år har jag lovat mig själv att inte ha så många, max 10 har jag sagt. Ingen tror att jag kommer att kunna hålla det. Ja vi får se. Just nu är vi på 5 kurser. I min planering blir det max 3 kurser i höst. 

Det tar tid att träna egna hundar med. Har lite tävlingsplaner för dem. Den 22 april ska jag tävla lydnad med Ture och Nyx, det är i startklass.  Nyx är inte helt klar än, men vad gör det, vi ska ut och ha roligt hon och jag. Ture han är klar, vi har tävlat en gång redan i år. Han kan leverera den mannen.

Var in och tittade på hur många besökare jag haft denna månaden, redan över 10000 besökare. Så jag får allt ta mig i kragen och skriva oftare här. Men det blir inte så mycket mer för denna gång... ha det så bra allesammans.

10 April 2017  | Länk | Dagbok | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anki Rolfsson                                             Skaffa en gratis hemsida