Startsidan Blogg Fotoalbum geggen Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
George
Holmgren

78 år och man
Åtvidaberg,
Östergötlands län
dagens visdom
Rent samvete beror ofta på dåligt minne.
kalendern
klockan
dagens roliga historia
- Vad heter tallrik i pluralis? - Skärvor!
dagens onödiga vetande
en blixt är inte så bred, i regel bara mellan 2 och 4 centimeter men kan vara upp till 15 centimeter stora.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Tjänare!
Det mesta om mig och lite till finns på de här sidorna (visst är det egotrippat!)
Hur som helst, det är bara att bryta ihop och gå vidare.
Paragraf 1: Min K-hustru har ALLTID RÄTT!
Paragraf 2: Om jag nån gång skulle ha RÄTT, inträder Paragraf 1 automatiskt.
Många halsningar,
geggen
senaste blogginlägget
snart OS

Ujamejen vilka veckor slutet på det gamla och början på det nya året givit oss!

Ven hade trott att FBK skulle få stryk i 5 raka matcher och nästan i 2 = 7 matcher och ynka 2 pinnar?! Nu vände det mot Rögle i alla fall och det är början på nya segrar fram emot slutspelet i april.

Borta i USA har det hittills gått ”vägen” men finalen mot Canada blir en nagelbitare. Den som lever får se! Å levde gjorde jag. Såg bra ut i nästan 3 per, sen sket dä sä, ôm en säjjer! Tôrsk med 3-1 och SILVER. Nya tag näste år!

Hemme i Svedala går det sin gilla gång på JÄTTEIS, och det blir väl ingen förändring under pågående säsong?! Jag får hoppas att ”framgången” i JVM sätter lite press på ”gubbarna” som styr och tänker till lite grann. En förändring till ”små” rinkar kanske skulle göra svensk hockey lite snabbare, bättre och mer anpassad för spelare och publik än dagens ”bandymått”.

Framgångarna efter lidna ”förluster” har knappast kommit ikapp för FBK. Dock var lillvinsten (2 pinnar) en framgång efter en fenomenal uppryckning i 2:a och 3 :e perioden till ”vinst” i OT.

Många matcher återstår innan slutspelet börjar och jakten på SM-GULD startar.

Denna veckan blir det att inte hänga på gärsgår´n utan ta tag i matchen från start. Nu blev det ju torsk på hemmaisen mot Djurgården som faktiskt var det bättre laget hela matchen, stryk med 3-2.

Helgens back to back mot Karlskrona MÅSTE vinnas i BÅDA matcherna. Det är bara så!

Lördagens match kan jag inte se då jag ska in till Linköping och filma Vind i Seglen, nyårsrevyn på Globenteatern med bl.a min dotter TINA. Söndagens match skall jag dock följa i TV.

Härliga tider igen! Dubbelvinst, vilket behövdes. Tycker egentligen att det varit mycket upp-och ner ett tag nu. Hoppas bara att den här ”tennisvinsten” 6-0 har gett tillbaka lite vinnaranamma i grabbarna! Kommande borta mot Indianerna den 18/1 borde ge minst 2 pinnar, seger hemma mot Skellefeteå den 20/1 och vinst borta mot Honoluleå den 25/1 så är vi ju med i matchen igen. På riktigt! Avsluta jan. hemma mot Kexen den 27 och Honoluleå den 28 blir ju gôtt att ha med sej när slutspelet väntar bakom hörnet. Nu blev det ju TÔRSK mot Skellefeteå med 1-3 (sista i TK) och vi ligger 3a i tabellen. Det behövs en jädra massa 3 poängare till för att komma till slutspelet så det gäller att passa puckarna rätt, hålla klubban på isen å ligga rätt i positionerna. FBK måste SLUTA med att ligga kvar på VUNNIT FÖRRA MATCHEN-nivån och spela VARJE match som att det är DEN SISTA!!!! Var tog spelet vägen från matchen Indianerna-FBK nu senast?? Det hade man glömt mot Skellefeteå! Ujamejen hur dä kan bli! Nu väntade jag mig en uppryckning efter debaclet mot Skellefeteå OCH det blev det! 7-4 mot Kexen satt GÔTT i ryggen dä! Returen mot Honoluleå slutade ju med 2-1 och 3 pinnar, 2:a i tabbellen just nu. Fortsättning mot Indianerna på lördag 3/2, Vinst? Minst 1 pinne i alla fall. Nu blev det ju 2 pinnar, men det satt hårt åt. Stort och varmt tack till ”seger” i OT i alla fall. Nu är det över för OS startar om några dagar. Svenskt GULD? Vete fan!

Slutspelet? Ja det är ju ca 10 matcher kvar innan det roliga? börjar. Hej å hå hur ska dä gå!

Jag tror ju på di Gröne och att det blir ett nytt SM tecken te FBK!!

 

4 Februari 2018  | Länk | jan-febr-OS | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & George Holmgren                                             Skaffa en gratis hemsida