Startsidan Blogg Fotoalbum Stenskogen Gästbok Om mig Logga in
om mig
Mats
Carlström

57 år och man
Höör,
Skåne län
nya foton

Nu JÄ-AR!
antal besökare

Välkommen till Stenskogens hemsida!
Vad hittar Du här?
BLOGG - Spridda tankar ur mitt huvud, en och annan reflektion - lagom förvirrat!
FOTOALBUM - Sånt som säljes och lite fotboll, några hundar, NOSTALGI -åtminstone macken jag växt upp på o lita ti - TA EN TITT!
STENSKOGEN - GULF, Veteraner, Säljes, SLÄKTFORSKNING, SKUTTÅR och Bevingat/Tänkvärt - Välkommen!
OM MIG - får andra skriva! Men kolla LÄNKARNA, bl a MYCKET GOD MAT!      

senaste blogginlägget
Valanalys

Allting blev jättebra i måndags!

Trots röran med mandat o glömda/gömda röster blev det jättebra. Det var ju det som samtliga partier lovade någon dag innan, så vad kunde gå fel?

Före analysen, vi har demokrati! Jag blir oroad när även partiledare försöker ignorera detta. Så, svenska folket sa sitt i demokratins anda PUNKT

ANALYS

Centers överraskande uppgång kan de tacka sommaren och MuPparna för. Stor, törstig pickup är inte miljömedvetet! Känguruflyga är inte miljömedvetet!

Så vad än språkrören försöker svamla bort är deras egna värderingar som skriker “skiter i miljön”

Vart vänder sig då de som är orolig för miljön? Centern, de borde ju vara rädda om jorden. För inte är det Gingers karisma…. eller ihåliga plagiatuttalande där hon absolut blundar för demokratin.

Då var förklaringen till MP ned o C upp klar.

Det nya arbetarpartiets blå duster har krakelerat och M har kärntruppen kvar + wannabes. De som blundar för veckan efter lön o hamnar i lyxfällan blir färre o färre. Kvar är det fiiina sällskapet o som tur, de är inte så många för precis som Nisse Hellbergs låt “Nån måste få jobbet gjort”

L, det går ju inte o vända allt till att det har sin grund i skolan. I sig sant men de som ska gå i skolan är födda av föräldrar som borde ta föräldraansvar, tågtrafikens urspårning blir långsökt om man börjar tjata om skolan, visst, kan inte läsa tågtidtabell, men som skrivet, L-ångsökt! Osv.

V får fd S-ympatisörer som har ideologin kvar sen hedenhös, vill känna igen sig, tryggt, Väldigt tryggt. V-iktökningen förklarad. Är ganska tydlig, så delar man inte ideologin behöver man inte gissa. All heder!

Fi-nns de kvar? Fi-s i rymden, borta!

SD, jag hävdar demokrati, en femtedel (nästan) tycker som ni, men vad tycker SD mer? Och en del röster hamnade nog hos KD för där finns det mer än integrationsställningstagande. KD EBT har rykt upp sig och varit tydlig, snudd på visionär och svenska folket gillar det. Skulle de få ordning på abortfrågan skulle de segla upp, men som övriga kyrkan, är inte riktigt med i nutiden. Sen tycker jag att de som inte har något att tillföra om SD, var tysta, ni inbjuder till att tro att ni har dålig koll, det är inget missnöjesparti. Däremot är de inte nöjda med hur det hittills sköts med invandring och integration. Då var analysen på både SD och KD´s framgångar klar.

Har jag glömt någon?

Just, en S-vetsare, som inte får gnista. Det är helt klart en del av förklaringen, S-tefan som gick ut i reklam med "Ursäkta jag stör..."

En statsminister ska ta plats! Om det stör, skit i det, ta plats!

Sen får de uppdatera solidariteten till 2018, inte fastna i hur den behövdes skrivas och tolkas en gång i tiden utan hur den måsta anpassas till 2018.

För hur solidariska är vi mot de som byggt det här landet när vi urholkar pensionssystemet genom att man inte behöver ha bidraget utan ska ha del ändå, i sjukvården får de gamlingarna vänta för det ska tolkas på en massa språk från alla håll. Ni vet min syn och joddå, jag får passningar om solidaritet och ser inte mitt synsätt som något osolidariskt. Men om jag skulle lämna mina föräldrar här och dra för att söka lyckan skulle jag vara osolidarisk till de mina, men jag skulle inte komma på tanken att släpa dem med mig, nä, SOLIDARISKT STANNA KVAR och få ordning på det som felar.

S-å, har S planer på att växa, lyssna på folket, inte de som skriker mest utan de som byggt upp eller förvärvat det uppbyggda och känner ansvar till kommande generationer. Och gör det med gnista!

 

Då var det klart?

Nähä, den röra som råder och får omvärlden att skratta bakom vår rygg. Sambo A-L har en lysande ide! Det parti som erhåller flest röster får 175 mandat och resterande 174 fördelas som idag!

Bred överrenskommelse är blaj, det är visionärer som behövs och som brinner för det, inte för sin egna sak eller har något behov att synas. Skulle det innebära byte varje val så skulle det vara ett tecken på att man inte gjort det man lovat, utan möjlighet att skylla på kohandel som gick fel osv. Och fick man åter förtroendet, då hade man gjort det bra.....     Ett lysande förslag, A-L Och det är fortfarande demokrati!

14 September 2018  | Länk | Ren politik | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mats Carlström                                             Skaffa en gratis hemsida