Love makes the world go round .
Startsidan Blogg Om mig Logga in
om mig
Linnea
Larsson

25 år och kvinna
Göteborg,
Västra Götalands län
dagens visdom
Av barn och dårar får man höra sanningen.

Wide wake in this
sleepy town

senaste blogginlägget
Omringa dig själv med positiv energi

För mig har det alltid varit extremt viktigt att sålla bort sådant i livet som bidrar till negativ energi. Vare sig det är människor, situationer, händelser etc. Jag tar heller avstånd från saker eller från människor som inte bidrar till positivitet.

Mitt ex sa en gång till mig för 10 år sedan när vi endast var 15 år att "om dina vänner inte bidrar med något positivt i ditt liv, varför ska du då vara deras vän?". Och den meningen satte sina spår i min hjärna och hans ord ekar än idag kvar i huvudet på mig. För det är så sant och så viktigt! Den meningen har fått mig att lämna vänskaper som gett mig dålig energi genom årens gång.

Nu är jag här igen. Jag känner att jag har kommit till en punkt då det är dags att backa. Många steg. Jag behöver tänka på mig själv och fokusera på mig. Jag behöver inte dålig attityd och negativitet. Jag behöver inte stöd från just en person som ändå ger mig mer dåligt än bra just nu. Jag klarar mig fan bra själv. Och jag känner mig så mycket lättare inombords! Det jag ville komma fram till är egentligen bara att vi är många som oftast är för snälla mot andra och skiter i oss själva. Det är dags att tänka mer på sig själv och ens egna välmående. Jag tänker börja prioritera mig själv mer igen samt mina kloka vänner som jag har där ute<3.

4 Juni 2020  | Länk | My life. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnea Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida