Love makes the world go round .
Startsidan Blogg Om mig Logga in
om mig
Linnea
Larsson

23 år och kvinna
Göteborg,
Västra Götalands län
dagens visdom
Minnet är en stor förrädare.
klockan
Google sökning
nogg.se   Web  

Wide wake in this
sleepy town

senaste blogginlägget
Sunday

Soliga söndag. Den senaste tiden har jag verkligen försökt prioritera sömn på ett sätt som jag nog aldrig tidigare gjort i mitt liv. Vanligtvis kan klockan stå ställd på 05:15 och jag har liksom inte brytt mig om det utan ändå legat vaken till 01 om inte senare. Nu försöker jag komma i säng vid 23 och för mig är det ett stort framsteg, eftersom jag annars inte ens brukar vara hemma vid den tiden.

Hur som helst, det här med att lägga sig tidigt och sova mer resulterar dock i en trötthet från en annan dimension typ. Jag orkar inte ens vara vaken på dagarna? Har liksom behövt ta en nap varje eftermiddag för att ens orka hålla ögonen öppna. Är det ens värt det, eftersom tidigare har jag inte ens behövt det och då har jag sovit way too lite.. Men just nu står mitt liv väldigt stilla så har ändå inget bättre för mig sorgligt nog. Jag kan typ inte beskriva hur glad och tacksam jag är som kommer åka till USA om en vecka. Ifall jag inte hade haft den resan att se framemot vet jag inte hur jag hade klarat mig den senaste tiden. Jag längtar verkligen att få uppleva Los Angeles och jag längtar ännu mer efter att få träffa min syster.

Som sagt livet står lite stilla just nu och jag gör inget annat än att sova, gå i skolan och jobba. Men ja, om en vecka åker jag! Sååå taggad.

7 Oktober 2018  | Länk | My life. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnea Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida