Love makes the world go round .
Startsidan Blogg Om mig Logga in
om mig
Linnea
Larsson

24 år och kvinna
Göteborg,
Västra Götalands län
dagens visdom
Aptit är hungerns lyxutgåva.
klockan
Google sökning
nogg.se   Web  

Wide wake in this
sleepy town

senaste blogginlägget
Happy times

Hej !

Jag har bara velat kika in här och uppdatera om allt som hänt men tiden har inte räckt till. Just nu lever jag mer än jag gjort på länge, för mig är detta en speciell känsla då jag inte mått 100 på länge. Har gjort så mycket roligt också och har ännu mer framför mig, det gör mig så lycklig!

Vi får spola tillbaka tiden ca 1,5 vecka. Den 7 juni tog jag examen. Kandidatexamen, hur fett? Tre år på högskolan bara flög förbi och helt plötsligt stod vi där, glada och lättade att allt slit var över. Det var en mäktig känsla faktiskt, att fira att man faktiskt gick ut från högskolan med en kandidatexamen. Så stolt över mig själv. Min högskola hade abonnerat en hel arena i staden där den ligger så anhöriga fick komma dit och kolla. Vi fick sjalar i vår programfärg och fick gå upp på scenen tillsammans med klassen, nästan som utspringet på studenten fast lite lugnare om man säger så haha. Det var ett riktigt nice firande som högskolan ordnade vilket gjorde att det faktiskt kändes på riktigt. Väl hemma på kvällen hade jag mottagning för vänner och familj som blev såsåså lyckad, kände mig ordentligt firad och uppskattad. Har så fina människor runtomkring mig asså<3. På kvällen drog vi tjejer ut och festade så det blev verkligen all in, men ska man firas så ska man firas på riktigt tycker jag. Det blev iallafall en kväll att minnas, riktigt bra dag och kväll!

Så ja, nu är studierna över. Om det blir mer studier till hösten vet jag inte ännu, det återstår att se! Några dagar senare åkte jag och syrran till Barcelona för 5 dagars semester. Vi gick på stan, drag drinkar, åt paella, festade, solade och badade. Vi hade det riktigt nice! Det var så skönt att få komma iväg en sväng, jag behövde det verkligen. Kom hem i förrgår fylld med ny energi och idag började jag jobba igen. Kör ju heltid nu i sommar i vanlig ordning, dock är det bara en månad kvar till semester så jag klagar inte. Hmm... Juste! Jag och min bästis har ju bokat sommarens resa också. I slutet av juli åker vi tillbaka till franska rivieran som vi besökte för två somrar sen, jag är såååå glad och taggad för det. Jag blev så jävla kär i Frankrike och rivieran och jag minns att jag direkt kände att "hit måste jag tillbaka". Äntligen blir det av! Sist bodde vi ju i Nice hela veckan men besökte även Monaco. Denna gången ska vi bo i Cannes, men eftersom vi är borta 9 dagar kanske vi bor några nätter i Nice igen, det är verkligen en stad utöver det vanliga! Sen så är ju planen att hyra bil och åka runt på rivieran, denna gången måste vi hinna med fler platser. Ahh så taggad!

Sommaren är verkligen här och tiden har gått så fort att jag knappt hunnit märka av det. Nyss var det ju vinter? Jag ser iallafall framemot denna sommar sååå mycket, den har ju börjat bra så låt oss fortsätta så! Kram

17 Juni 2019  | Länk | My life. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnea Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida