Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

48 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
senaste blogginlägget
Capio Artro Clinic

Höjdpunkten igår för mig var att jag och Ludwig skulle till Sophiahemmet för att kolla hans knä. Senast jag var där var när jag linkade ut nyopererad för 9 års sedan så jag visade så klart Ludwig vad jag visste om stället. Läkaren gjorde en grundlig undersökning och såg inte att något borde var trasigt på honom så han ska fortsätta att köra rehab så hör hon av sig om någon vecka för att följa upp att det har blivit bättre. Han var stabil och hade ont när hon gjorde vissa saker vilket inte verkade vara någon större fara.

På kvällen hade vi träning med P07 vilket kändes peppande efter det besöket. Då fick han tyvärr ett bakslag då löpfysen på asfalt gjorde att han fick ont i knät. Han beskrev det själv som att det var Schlatter så första delen av handbollsträningen så körde han sin rehab och då kunde han faktiskt vara med på slutet så förhoppningen är att det "bara" var det.

Vi har en pågående diskussion med Aranäs om att få till ett träningsläger helgen då Skadevi skulle ha spelats så jag hoppas på det nu. Det vore kul att göra något sådant tillsammans med dem rent socialt men också så vi kan matchen lite på ett kontrollerat sätt.

Vi skrivs!
23 September 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida