Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

46 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
klockan
senaste blogginlägget
Slutspurt

Nu är det sista helgen med matcher inför juluppehållet. Imorgon spelar mina 07:or sammandrag hemma i Tibblehallen i i nivå 1 mot Hammarby och Huddinge och sen kommer mina killar från Sifen dit för årets sista match och det mot min moderklubb Täby. Det blir en rolig dag med många bra matcher.

Ikväll har vi extraträning med P07 och P06 som jag ska hålla i och temat är individuell försvarsteknik. Det är alltid en utmaning när det är många spelare på plats och dessutom från 2 olika lag som har lite olika upplägg men det har fungerat ganska bra tidigare så jag tror att det blir bra den här gången. Den här gången från Ludwig dessutom publik i form av farfar så det blir en extra krydda för honom.

På söndag ska vi ha ett lite nytt upplägg där vi har bokat hallen för att ha praktiskt teori med föräldrarna i P07 där de ska få prova på handboll och få se och känna på vad det är killarna håller på med. Kilarna kommer samtidigt köra Street Handball på andra sidan så de få chans att se sina föräldrar träna på andra sidan.

Vi skrivs!

14 December 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida