Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

48 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
senaste blogginlägget
Grym start

Igår hade jag möten hela dagen tills det att det visade sig att det var en högtid i Indien så jag blev av med 3 möten vilket kändes bra för det öppnade upp dagen helt. PÅ lunchen gick jag och lyssnade på en pod om Mordet på Solvalla vilket var intressant bland annat för att det är min arbetsplats i vanliga fall.

På kvällen var det full planering då vi inledde med att ha uteträning med P07 där killarna hade fått välja ut en sträcka de kunde springa på som var snö/isfri och sen blev det pyramidintervaller. De kämpade på riktigt bra.

När löpningen var klar så åkte vi och lämnade mat hos Elisabeths föräldrar samtidigt som Ludwig joggade hem och gymmade och sen blev det matlagning och dags för Sveriges premiärmatch mot Nord Makedonien i Handbolls-VM.

Innan matchen så var all fokus på hur svagt lag Sverige har och hur många debutanter som var med och det var mer fokus på listan över spelare som inte var med än vilka som faktiskt var på plats och skulle göra det. Killarna i landslaget gjorde en riktigt stabil match och vi spelade en snabb handboll där alla bidrog utan byten anfall försvar så jag gillade verkligen vad jag såg. Det är möjligt att det inte räcker så långt men det ska bli kul att följa detta lag och jag hoppas de kan överraska.

Vi skrivs!
15 Januari 2021  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida