Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

44 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
klockan
senaste blogginlägget
Varit duktig

Ja nu tycker jag att jag har varit duktig och skrivit nästan alla vardagar här men igår hanns det helt enkel med men på bekostnad av att jag hade en riktigt bra dag.

Dagen inleddes med att jag åkte till St:Eriksplan där jag skulle på Test-konferens. När jag kom dit så visade det sig att det var en massa trevliga fd och nuvarande kollegor som jag sprang på där så totalt var det säkert över 10 stycken som jag känner sedan innan (från Systembolaget. Konsultbolag1, Postnord, Schibsted mm). Det var en bra konferens men jag var tvungen att åka därifrån innan det var klart så jag skulle hinna ut till Täby för att träna P07.

Jag blev upphämtad i Mörby av min familj och vi åkte vidare till Gribby. Det var 16 killar på plats vilket var perfekt då vi skulle börja fokusera på 7-mannahandboll och jag ville kunna köra med 2 fulla lag. Det blev fokus på detaljer, bredd, timing och passningar och på lördagen kommer det att bli mycket matchspel och matchmoment.

Efter träningen svidade jag om snabbt, släppte familjen vid Friends så att de kunde se AIK-Sirius och åkte själv vidare till Fotografiska för träff med mina gamla kollegor från "IT-enheten"-tiden på Skanska. De hade lyckats får dit ett hyfsat stort gäng och det var riktigt kul att träffa dem alla.

När jag fick en känsla av att fotbollen höll på att ta slut i Solna så skjutsade jag hem två ur gänget till Kungsholmen respektive Solna för att sedan plocka upp familjen igen vid Friends. De var så klart på bra humör då AIK äntligen vann igen även fast det tydligen hade varit ganska kallt på läktaren.

NU ser jag med stor spänning fram emot helgen då jag ska se minst 2 kvalmatcher men hoppas på 3 och på söndag ska vi fira Valborg hemma hos Filips familj.

Vi skrivs!
28 April 2017  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida