Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

46 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
klockan
senaste blogginlägget
Igång i Skånela

Igår var första träningen med nya laget i Skånela. Vi samlades i Halen och gick bort till löparbanorna där Jimmy höll i löpfysen tills killar vara helt slut. Då tog Tim och Lapi över och körde bålstyrka innan vi gick in för ett avslutande möte som jag höll i. Det var inte så mycket kommentarer och frågor men det kan bero på att de var helt slut efter fasen.

Det känns riktigt kul att vi är igång även om det är så att jag inte kommer att vara med så mycket som jag skulle vilja här i början. Anledningen är främst jobb och att jag har saker inplanerade med P07 som redan vara satta innan jag tog Skånela. De har det bättre förspänt där än i mina andra klubbar vad gäller träningstider vilket också innebär att det är tidigare träningar som är tighta för mig att hinna till. Det positiva är så klart att jag kommer hem tidigare och hinner träffa familjen mer.

Ikväll och imorgon kväll är det träning med P07, på torsdag har jag träning med Skånela igen och på fredag åker vi tillsammans med P06 till Hallsberg för att spela Järnvägen Cup. Det finns två sidor till att samarbeta med andra lag. Det finns absolut positiva saker som att man blir frie på träningarna och att man kan dela av sig av erfarenheter med varandra men det finns även stora utmaningar så det ska bli skönt nu när vi kommer att köra själva efter helgen med sikte mot Eken Cup och Partille Cup.

Vi skrivs!
22 Maj 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida