Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

47 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
senaste blogginlägget
Jeans

När Ludwig skulle iväg till skolan på morgonen såg vi plötsligt att hans jeans är på tok för små till den graden att han inte kan ha dem bland folk utan att se lustig ut. Han fick gå till skolan och vi använde lunchen till att köpa nya jeans till honom (och till mig).

När Ludwig kom hem så hann vi äta lite mellis och sen drog vi til Ängsholmsbadet då även P05 har flyttat sina träningar dit nu. Till skillnad mot när vi stod där i regnet i söndags så var det nu strålande sol och de flesta tränade i shorts och t-shirt. Riktigt trevligt var det. Vi kom också fram till hur vi ska försöka samarbeta lite nästa säsong.

Mitt i träningen var jag tvungen att dra vidare då jag skulle till träning med mitt nya lag. Väl där satt vi några ledare och hängde på läktaren ett tag innan vi tog personliga samtal medan en tränare höll i själva träningen nere på plan.

Igår eftermiddag fick jag ytterligare ett nytt erbjudande som tränare i ny klubb. Det lät spännande och jag lovade att fundera och ska få ett lite mer specifikt erbjudande inom kort men jag tror att jag ska köra på med det jag redan har påbörjat nu. Vi får se vad som händer här den närmaste tiden.

Vi skrivs!
7 April 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida