Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

48 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
senaste blogginlägget
Semesterblogg

Ja som vanligt på somrarna så kommer jag att blogga lite mer glest men ska försöka uppdatera den som intresserar sig hyfsat mycket i alla fall.

Igår var vi med P07 och klättrade i träd på Vaxholm Skypark. Det blev en riktigt rolig aktivitet för hela laget inklusive några föräldrar och så klart var det några av killarna som var tvungna att utmana sig på den svåraste banan som också blev lite väl svår för dem men hälften vågat. Efter det att vi var klara så åkte vi vidare och åt gemensam lunch för dem som ville och sen hängde hemma hos oss och fikade mm. Mycket trevlig kväll!

Annars har vi en del saker planerade för dem som inte kommer iväg på någon semester denna sommar så vi har några beach-träningar (ikväll tillsammans med några ledare) och sen blir det ribb-båt, OCR-bana mm så det blir nog en rolig sommar.

Vi ar lyckats planera en lite resa i Sverige så på fredag kör vi till Göteborg där vi ska ha lite helgmys och bland annat träffa vänner från Aranäs och sen får vi se vad vi hinner med. Efter Göteborg tar vi en övernattning vid Ullared och ser om det är möjligt att besöka Gekås i dessa tider.

Killarna verkar sköta sin sommarträning med den äran och det strömmar in träningsbilder som vi kan lägga upp på Instagram och idag är Ludwig och några av hans lagkamrater och utforskar ett Gym så det känns seriöst.

Vi skrivs!
7 Juli 2020  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida