Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

48 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
senaste blogginlägget
Stort steg framåt

Igår var det sjukt många möten under dagen men dagen gick ändå framåt snabbt och i slutet av dagen fick jag dessutom pepp från Täby Handbolls styrelse för att jag försöker hjälpa vårat damlag som har det lite krisigt just nu. Alltid kul att få lite sådan pepp även om det så klart inte är därför man gör det.

Träningen för P07 blev en av de bästa på länge och Ludwig kunde göra sig själv mycket mer rättvisa då han mådde bättre och gjorde en mycket starkare träning än i onsdags vilket var kul att se och jag såg också på honom att han hade mycket roligare. Efter träningen delade vi ut nya hoodies från vår sponsor vilket verkligen är uppskattat och killarna fick lite extra glädje i slutet av träningen.

När vi kom hem hade vi föräldramöte med killarnas föräldrar där vi framför allt ville presentera hur vi tänker till nästa säsong med anmälning till serier. Vi kommer att kliva upp en ålder eftersom vi har visat oss starka i vår egen ålder och alltid är ett topplag i Stockholm för att killarna ska få större chanser för att fortsätta utvecklas och vi lyfter även vårat Nivå3-lag en nivå eftersom de också eftersom hela truppen har tagit kliv i sin utveckling och behöver fortsätta utmanas.

Vi skrivs!
16 April 2021  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida