Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

45 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
klockan
senaste blogginlägget
Fler

Nu är vi inne i vår andra träningsvecka med Bolton och några fler börjar ramla ner på träningarna nu. Jag har dessutom några potentiella nyförvärv som jag väntar på svar från. Igår kom det ner en kille som spelade i Skurur som ungdomsspelare men la ner och nu vill komma igång igen. Det blir intressant att se hans utveckling på de närmaste träningarna.

Imorgon spelar vi DM mot Kungsängen och jag har inga höga förväntningar på den matchen förutom att jag hoppas att den blir givande för dem som är med. Jag vet att jag har en bra förstauppställning men sen är det lite tunt som läget är just nu. Detta hoppas jag ska förändra sig till nästa torsdag då vi spelar mot Silwing hemma.

Nästa vecka drar vi dessutom igång med Täby P07 där Ludwig spelar och jag är tränare. Vi kommer att dela plan första halvtimmen varje onsdag så det ska vi se till att få till ett bra upplägg för så att det fungera smidigt och inte påverkar träningen negativt. Jag förväntar mig att få en massa ny inspiration på helgens TS2 dessutom.

Vi skrivs!
16 Augusti 2017  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida