Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

45 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
klockan
senaste blogginlägget
Lyckat

Rubriken syftar så klart på den gästträning som min Boltonmålvakt Leo gjorde hos Täby HBK P07 igår. Han inledde med att köra knäkontroll och koordination. Det var uppskattat och killarna skötte sig bra. Sen delade vi upp så han fick fokusera på målvakterna och jag körde teknikträning med utespelarna. På slutet spelade vi och det syntes på målvakterna att de försökte göra det som Leo hade lärt de. Riktigt kul!

Efter träningen åkte vi via Bergshamra och hämtade upp André för att åka vidare till Skanstullshallen. Där drog jag igång fasen för herrlaget och Leo höll målvaktsträning för Boltons PA som han brukar hjälpa. En av PA-målvakterna stannade sedan kvar och tränade med herrlaget som lite extra inspiration inför deras SM i helgen. Vår herrmatch kommer att ligga mitt i deras spelschema på söndagen så för en gångs skulle kan vi få lite publik.

Igår var det en viktig match herrallsvenskan mellan Rimbo och Skånela. Matchen var jämn målmässigt enda in i slutet och det blev oavgjort vilket var bäst för Rimbo som nu slipper negativt kval. Skånela hade nog däremot velat ha den extra poängen för att ha chans på kval uppåt.

Jag skulle ha spelat match med Norrtull ikväll och försökt rädda kontraktet i div3 men var redan igår på tok för förkyld för att kunna spela så jag var tyvärr tvungen att tacka nej idag och kommer inte ens att åka till hallen då kilarna i A-laget endast kommer att köra GYM. Det kanske finns något annat nyttigt man kan använda den tiden till istället.

Vi skrivs!
22 Mars 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida