Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

46 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
klockan
senaste blogginlägget
Hackig vecka

Det är ett gäng matcher som ställer till våra träningar denna vecka men vi gör det bästa av det. Ikväll så har våra damer i HF SIF match på vår träningstid vilket gör att vi tränar i B-hallen och lite kortare och på torsdag är ligalandslaget på plats och då flyttar vi också in i B-hallen så vi har i alla fall bra alternativ. Vi har endast 1 match med Skånela denna vecka och det är en toppmatch mot serieledande Silwing/Troja där jag känner ett flertal spelare.

Med P07 blir det träningar 3 dagar i rad torsdag-lördag. I början av säsongen så satte vi oss ner flera ledare i klubben och skulle styra upp ett "Akademiupplägg" som vi skulle använda nya tider till som inte var vikta för något särskilt lag. Det rann ut i sanden lite men nu ska vi och P06 försöka köra ändå på eget initiativ så förutom våra egna träningar torsdag och lördag så ska vi köra Akademiträning på fredag som jag kommer att hålla för båda lagen som 1 trupp.

I övrigt så har vi inte så mycket planerat denna vecka så vi ska väl försöka varvar ner lite och försöka göra lite saker som vi inte har hunnit med hemma pga alla roliga saker som vi har gjort. Snart blir det dessutom många nya saker som ska hinnas med så det blir ett bra tillfälle.

Vi skrivs!
23 Oktober 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida