Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Magnus
Elmgren

45 år och man
Täby,
Stockholms län
kalendern
klockan
senaste blogginlägget
Ledarskap

På jobbet har jag en ledare i form av testledare. Jag har inget formellt personalansvar men leder en grupp människor i deras testarbete under diverse projekt och förvaltningsaktiviteter,. Jag utbildar dessutom och tas in som sakkunnig när det gäller test och krav i diverse sammanhang.

Utanför jobbet är jag tränare för P07 i Täby och Herrlaget/HJ i IK Bolton. I båda lagen har jag just nu en del utmaningar vad gäller mitt ledarskap och min absolut svagaste punkt som jag själv känner till är när det uppstår större personliga krockar. Det är något som jag jobbar med för det är viktigt att ta tag i saker i sin linda så att de inte blir för stora och påverkar gruppen för mycket.

Jag har turen att jag har fått mentorhjälp denna säsong av min gamla tränare Bror och det är precis sådana saker som han försöker pusha mig i och det behövs. Jag blir bättre på det men det finns fortfarande utrymma för förbättring. jag är en ledare som vill att alla i min grupp ska få utrymme att vara den de är och att de ska ha det så bra som möjligt men vissa situationer måste man ta tag i för att skapa detta klimat till så stor utsträckning som möjligt.

Nu till helgen har vi juniormatch på lördag mot Hammarby i Eriksdalshallen och sen herrmatch hemma i Skanstullshallen på söndag mot Switte. Jag hoppas på en bra avslutning av hösten så att det känns bra inför det korta uppehållet.

Vi skrivs!
15 December 2017  | Länk | Allmänt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida