Startsidan Blogg Fotoalbum Fakta Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Chilli och Gizza
H

12 år och man
Karlskoga,
Örebro län
kalendern
klockan
nya foton


antal besökare

Två underbara Tollare, en förkortning på Nova Scotia Duck Tolling Retriver. Hundar med mycket energi och matglädje, älskar att få jobba och som njuter av det fina i livet.

SE VCH Lp1 Working Beautys Enjoy Earthquake "Chilli"

8 Maj 2006 - 3 Augusti 2016

SE VCH Working Beautys Jumping Joy "Gizza"

25 Juni 2010 - 

Gizza är en mysig tjej  som  gör oss stolta.Trevlig hund som älskar livet och alla människor,även nästan alla hundar. Hon har lätt att lära sig hon har en av och på knapp, men hon är ju lärling hos Chilli, där hon även lärt sig en del hyss. Nu har vi tränat  inför viltspår,Har även ställt ut henne och jättestolt med hennes resultat i Ransäter med Exellent och 4:e placerad i öppenklass, med jättefina omdömen av domaren.

Ska börja träna henne i Bruks och lydnadsklasser...tränar just nu med rutan och den funkar jättebra men fortfarande lite problem att hålla apporten.

Har nu tre 1:or och ett HP = Svensk viltspårs champion 11/9-13

Har varit standin på Hundgymnasiet i Forshaga med Elin fram till höstlovet 2012. Ägare: Familjen Hänninen, Karlskoga

Soldrivans Eye For Fusion "Chilla"

12 April 2017 - 

Den nyaste familjemedlemen. Barnbarn till Chilli. En väldigt glad tjej som gillar att busa med Gizza men också att klättra upp och mysa i famnen. Mer kommer när vi hunnit lära känna henne.

Uppdaterad: 14/1-2019 ändringar på hemsidan; Nytt blogginlägg & nya bilder.

alla rättigheter tillhör Familjen Hänninen

 

senaste blogginlägget
God fortsättning på det nya året!

Vi tränar på med både apportering och nosework. Nu ska vi försöka på doftprov lagerblad. Mina tjejer är duktiga men det är deras matte som ska kunna läsa av dem. Men men vi kämpar på innan vi drar igång NW 1:an. Vill även framöver testa TJP. Måste bara träna på fågel, att Chilla ska apportera in den. Jag har en hel del fåglar i frysen, så det finns egentligen inget att skylla på. Rådjur skank är inga problem.

Annars har jag tyvärr fått börja med blodtryckstabletter, trodde jag skulle klara mig utan eftersom jag tränar mycket och har koll på vad jag äter i V.V app. Trots att jag måste börja äta tabletterna så fortsätter jag med träningen har t.ex. anmält mig till Tjejvättern för 5:e året i rad och troligtvis sista för ett tag, kommer att cykla lite andra lopp eftersom min man köpte en ny bättre landsvägscykel. Älskar verkligen den motionen.

Nu är mina underbara barnbarn Bo, tre och ett halvt år och Daniella nyligen fyllt två år. Det går så fort och det är så roligt att hundarna avgudar dom....kanske för att de tappar lite mat haha och att de leker med dom så klart.

Linnea har två katter som bor hos henne tills de får ett riktigt hem (Linnea har alltså jourhem ) och det är riktigt roligt att följa dom, från att inte få röra dom tills nu när de båda ligger bredvid henne. Hon har verkligen fin hand med djur och barn

Ha det gott tills nästa gång vi hörs!
14 Januari 2019  | Länk | nya | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Chilli och Gizza H                                             Skaffa en gratis hemsida