(Mina) Tankar & funderingar
Startsidan Blogg Om mig Logga in
om mig
A-M
*

32 år och kvinna
Kalix,
Norrbottens län
dagens visdom
Det enda sättet att lösa ungdomsproblemet är att åldras.
kalendern
antal besökare

senaste blogginlägget
Den 4/3-18, söndag, klockan 12:24 (20 652)

Eftersom min chef åkte bort i fredagsmorse, :), passade jag på att bestämma en träff med E och G på eftermiddagen. Visserligen såg vi så sent som förra fredagen (eftersom jag då jobbade kväll), men… Som sagt, jag har INTE dåligt samvete över att vi inte ses så ofta längre (!) – även om jag vet att det ligger lite (eller snarare ”mycket”) på mig att vi alls ska ses – men, ändå, för att rena det ”dåliga samvetet”, så kändes det lite som jag måste passa på. Den här gången hade inte E H med sig, så, det var ju skönt, :), men samtidigt kändes det inte som vi (E, G och jag) hade så mycket att prata om eller… :/ E pratade om H, och E och G pratade om gemensamt bekanta, så jag… Ja, åter igen kändes det mest / bara som jag ”medlat” en träff mellan E och G för att de skulle få träffas; om jag var där eller inte, spelade nog egentligen inte så stor roll… :/ Innan vi skiljdes åt nämnde E någon tillställning på kvällen som hon tyckte jag och / eller G skulle gå på, men… Jag vet inte hur G gjorde, men där och då var hon inte sugen, och – verkligen inte jag eller. Igårkväll var det någon fortsättning på det som varit på fredagskvällen, men, jag brydde mig inte… Hur G gjorde vet jag inte, men… Nä, ska jag sitta där också i flera timmar och känna mig vad-gör-jag-här!? Och där hade det nog varit ännu mer än med bara E och G. Nä, det där är inte några tillställningar som jag passar in på..!!

Nå, för ”samvetets” skull ska jag ändå bjuda in både E och G till en träff nu på fredag igen. Min chef kommer tillbaka på fredagskvällen, och sedan vet jag inte när jag ”blir av med honom”, :p, igen, så det kan dröja till nästa gång vi (E, G och jag) ses. Inte för att det spelar någon roll för min del, men… Det känns ju i alla fall ”lite” bättre för samvetet att veta att vi faktiskt setts tre gånger på tre veckor om det nu blir ett uppehåll på några månader… Maj, kanske skulle bli nästa tillfälle när jag tänker på det, men eftersom jag inte vet, så… Annars juni, men… Då är ju troligen även jag bortrest, så… :)
---------------------------------------
Ja, som sagt, i fredags åkte då min chef bort, och blir borta en vecka, så – nu blir det lite (eller MYCKET :p) friare dagar närmaste tiden – skönt :D Visserligen har jag fått ovanligt mycket (”misstänk mycket”? Det var ju av den anledningen jag fick sluta mitt tidigare jobb = arbetsbrist. Och om ledigheten beror på det, så… :/ Vad ska jag göra om jag inte får vara kvar, liksom!? :/) ledigt senaste tiden, men… :) På något sätt går ju dagarna SÅ mycket fortare och jag har SÅ mycket mer att göra på dagarna när jag är ledig (speciellt en vardag. Helgerna kan fortfarande bli rätt sega… :/), än när jag jobbar!! Samtidigt förstår jag ju att jag har mycket att göra och att dagarna går fortare, just för att … det inte hör till vanligheterna att jag är ledig (en vardag. Eller helg, för den delen), så, hade det ALLTID varit så, så hade nog dagarna gått SÅ långsamt, och jag hade inte alls haft så mycket att göra… Nu blir det ju liksom att man passar på när man faktiskt är ledig. När man kan jämföra med hur det är att jobba säg 27 dagar i rad som jag gjort vid något tillfälle…
---------------------------------------
Imorgon är det på dagen en månad sedan jag skrev till E senast, men eftersom jag inte har hört från henne så… Och hör man inte ifrån någon på EN MÅNAD, så…. Näää… Det är nog bara att glömma att jag ska höra ifrån henne igen, så det ”tog slut” efter sex – sju brev… Ja, ja… :/ Jag kommer ju inte att sakna henne, och hon är inte den första som ”försvunnit” – långt ifrån!!
---------------------------------------
Till veckan ska jag börja planera mina sommar-resor mer på allvar :D Och hoppas att mitt teoretiska upplägg fungerar även i praktiken ;)
4 Mars 2018  | Länk | "This is my life"!

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-M *                                             Skaffa en gratis hemsida