Livet som 33-åring :)
Startsidan Blogg Fotoalbum Om mig Logga in
om mig
Maria
S.

33 år och kvinna
Kalix,
Norrbottens län
dagens visdom
Vita, svarta och gula människor - alla gråter de salta tårar.
kalendern
antal besökare

Juli 2018

** Välkommen hit, till min (så kallade) blogg! **

Det var inför min 28:e födelsedag som jag tänkte att jag skulle testa något nytt – jag skulle börja blogga! Nu är det kanske inte en ”riktig” blogg som uppdateras flera gånger per dag – eller ens en gång per dag, om jag ska vara ärlig – utan mer en slags kort veckosammanfattning, men, men…

Tiden går ju otroligt fort, och den här månaden – juli – är det alltså sex år sedan jag började med det här lilla projektet – och några planer på att sluta har jag inte (!), utan jag fortsätter i samma stil som tidigare; skriver rätt mycket om träning, och låter bli att ”hänga ut” människor mer än med första bokstaven i deras namn (vilket ju passar in på många) *ler*
______________________________________________________________

* JUST NU LÄSER JAG:
"Ester Karlsson med K" avChristina Olséni & Micke Hansen

* SENAST LÄSTA BOK:
"Innan du dog" av Camilla Grebe och Åsa Träff ______________________________________________________________

#mjautoo
senaste blogginlägget
Vecka 20

Måndag den 12/11
Idag har jag skickat julklapparna (!) till T. (Jag har nog aldrig varit ute i SÅ god tid med sådant, :p, men, eftersom det nu tar en månad tills de når henne, så...).

Tisdag den 13/11
Idag hörde jag att de mörkat spela julmusik på radiokanalen jag lyssnar på, på jobbet, så, *ler*, jag bytte radiokanal (till en som INTE spelar julmusik - än - alltså) ;)

Onsdag den 14/11
Idag ringde M efter mailet jag skickade i torsdags.

Torsdag den 15/11
Idag kunde jag - äntligen! - för första gången sedan mitten av september ta den vanliga vägen när jag skulle till tvättstugan (= det har varit grävarbeten, så jag har måst gå runt ett av grannhusen för att komma dit...) :)

Fredag den 16/11
Idag laddar jag för "Superlördagen" på stället där jag tränar - och undrar vad jag gett mig in på när jag bokade något som heter "Tone", och som jag aldrig hört talas om tidigare :p Dessutom ska jag på energy-pass (vilket inte ens varit utlagt på kanske ett år), och yin-yoga (90 minuter. Som visserligen har funnits, men som det var bra länge sedan jag var på).
16 November 2018  | Länk | En vecka i mitt 33-åriga liv

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maria S.                                             Skaffa en gratis hemsida