Livet som 32-åring :)
Startsidan Blogg Fotoalbum Om mig Logga in
om mig
Maria
S.

32 år och kvinna
Kalix,
Norrbottens län
dagens visdom
Alla människor är födda jämlika. En hel del har kommit över det.
kalendern
antal besökare

Juli 2017

** Välkommen hit, till min (så kallade) blogg! **

Det var inför min 28:e födelsedag som jag tänkte att jag skulle testa något nytt – jag skulle börja blogga! Nu är det kanske inte en ”riktig” blogg som uppdateras flera gånger per dag – eller ens en gång per dag, om jag ska vara ärlig – utan mer en slags kort veckosammanfattning, men, men…

Tiden går ju otroligt fort, och den här månaden – juli – är det alltså fem år sedan jag började med det här lilla projektet – och några planer på att sluta har jag inte (!), utan jag fortsätter i samma stil som tidigare; skriver rätt mycket om träning, och låter bli att ”hänga ut” människor mer än med första bokstaven i deras namn (vilket ju passar in på många) *ler*
______________________________________________________________

* JUST NU LÄSER JAG:
"Nattrond" av Helene Tursten

* SENAST LÄSTA BOK:
"Glasdjävulen" av Helene Tursten
senaste blogginlägget
Vecka 6

Måndag den 7/8
Idag ska jag på – soma moves för första gången på… Jag minns faktiskt inte ens när jag var senast (!), så, det var i alla fall lääänge sedan ;)

Tisdag den 8/8
Idag fick jag – efter att senaste tre veckorna ha fått brev från henne på måndagar, och tre – fyra veckorna innan dess fått brev från henne på fredagar – fick jag ett brev från T :)

Onsdag den 9/8
Idag träffade jag – mycket överraskande – på P på stället där jag (och även hon) – tränar! Hade hon inte sagt ”Hej!”, hade jag nog inte ens tänkt på att det var hon..!

Torsdag den 10/8
Idag, med posten, fick jag – oväntat, men på något sätt ändå inte – ett brev från B (och U)!

Fredag den 11/8
Idag ska jag på – zumba! Det i sig – att jag går på det passet – är ju inte någon nyhet (jag var så sent som i måndags), men just på fredagar har det inte funnits nu under sommaren (vilket inte innebär att jag INTE har tränat! Det har ju funnits annat :p), så… ;)
11 Augusti 2017  | Länk | En vecka i mitt 32-åriga liv

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maria S.                                             Skaffa en gratis hemsida