Skratta varje dag!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Lisen
Rindbo

52 år och kvinna
Sollentuna,
Stockholms län
senaste blogginlägget
Det är viktigt att skratta ofta

När du är på dåligt humör och någon säger åt dig att det är viktigt att skratta kanske du blir sur. Sköt dig själv din tok! Men faktum är att vi mår bra av att skratta. Så pass att det kan vara väl värt att köra på skrattyoga.

Nu behöver du inte tänka så mycket på att du borde skratta mer. Det kan ge motsatt effekt. Det behöver inte vara så svårt att få till ett skratt med jämna mellanrum. Egentligen handlar det ju bara om att se ett kul klipp med en komiker eller att prata med en kompis som du alltid skrattar med.

Och ibland kanske vi får inse att det inte blir något skratt. Men då kan vi köra skrattyoga. Stå framför spegeln och skratta. Till sist kommer det att bli på riktigt. Det här är sjukt coolt. Så coolt att skrattyoga till och med kan ses som en riktigt fin 50 års present. Du kan själv ordna med den eller skicka till kurs.

Har du skrattat idag?

Det här är min uppmaning med denna blogg. Vi behöver skratta mer så gör det du kan nu för att få till ett litet fnitter. Det kommer din hälsa att tacka dig för!

22 Maj 2020  | Länk | Glädje | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lisen Rindbo                                             Skaffa en gratis hemsida