Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
om mig
Mirandel
Öjerteg

40 år och kvinna
Borlänge,
Dalarnas län
dagens visdom
Många skulle vara fega om de hade mod till det
nya foton


antal besökare

När lusten finns. Skapar pennan magi.
senaste blogginlägget
summering av veckan

Försöker hitta motivation. Det är inte alltid så lätt. Det har varit en lång vecka med många tankar. I vissa fall vill man bara skrika rakt ut. Ibland ler man bara inombords av glädje. Ja ibland är det långt mellan ytterligheterna.

Tycker nog att jag lyckas hantera det mesta bra. Vet att utomstående inte alltid anser att sånär fallet. Det är så många omställningar runt omkring och det är svårt att hantera dem ibland. Vissa ser man ju komma och man tänker det här fixar jag. Men det kommer ändå som en chock när det väl dyker upp.

Ja det positiva är att jag kunnat bygga lite kondition och styrka. Jag har njutit av goda vänner och skidåkning. Lärt mig lite till och hittt nya vägar att ta mig fram på för att kunna utvecklas. Vädret har varit mest som det ska på fjället omväxlande och magiska soluppgångar och nedgångar.
Mer än så kan man inte begära i livet.

Barnen har kämpat och inte har det varit många lugna stunder mellan träningspassen. Beundrar deras mod och envishet. De är betydligt mer tåliga och förberedda än vad en annan var. Hur det är med framtiden och resten av det annalkandes vuxenlivet. Ja det visar sig då. Nu längtar jag hem till min egen säng och vrå.
Först väntar städning och en lång resa hem.
16 December 2017  | Länk | alltmöjligt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mirandel Öjerteg                                             Skaffa en gratis hemsida