Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
om mig
Mirandel
Öjerteg

41 år och kvinna
Borlänge,
Dalarnas län
dagens visdom
Den enes död, den andres bröd.
nya foton

glädjen över att äntligen vara på skidor
antal besökare

När lusten finns. Skapar pennan magi.
senaste blogginlägget
ohälsa/biopolär

Att leva med den är som att besegra mount everest varje dag med influensa i kroppen.
Man vet allt som oftast inte vilken dag som är bra och inte. Bra dagar kan jag se att jag är en av dom med Biopolär som faktiskt har haft ganska lätta skov. Mina är oftast mer neråt än uppåt. När jag är uppe ligger jag oftast som vilken svensson som helst.

Men det här med att vara nere, Inte för att något har hänt ex dödsfall skillsmässa osv vanliga orsaker att man kanske är deppig eller neråt en period. även under tunga perioder varierar måendet över dagen ganska mycket allt från ett lättare till ett tyngre där man inte orkar ta sig upp ur sängen eller äta.

Till att kunna få ihop vardagen och klistra på ett leende för de som r runt om kring.
Idag är en sådan dag. Har visserligen tagit mig ur sängen. Men jag får kämpa för att inte komma dit. Soppåsarna var det som fick mig ut i solen men det var långpisken på bara för att ta på sig vanliga kläder och komma utan för dörren.
Väl ute så städade jag undan lite is och grus utanför min dörr. Det behövdes. Nu kanske det kan töa bort så är lilla gången isfri iallfall.

Annars står det tack och lov inte så mycket på dagens schema. Jag ska försöka balansera upp denna nergång. Jag vet att det går men tufft tufft är ordet. Helt ok med några timmar men jag vill vända det innan det blir dag ut och dag in igen.
23 Mars 2018  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mirandel Öjerteg                                             Skaffa en gratis hemsida