DET SYNS INTE ALLTID PÅ UTSIDAN ATT INSIDAN ÄR TRASIG
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Helene
Persson

62 år och kvinna
Halmstad,
Hallands län
dagens visdom
Man får stå ut med regnet om man vill njuta av regnbågen
klockan
dagens roliga historia
- Varför är det synd om fåglarna? - Pengar växer inte på träd.
dagens onödiga vetande
en älg har fyra magar.
nya foton

Japansk lönn
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Välkommen till min sida! Här försöker jag berätta lite om mitt liv - både med allvar och med glimten i ögat. Visst ska man kunna skoja och prata om allt!? 

          

och hör ni! GLÖM INTE SKRIVA I GÄSTBOKEN!!! Det så roligt å se vem som varit här!!

senaste blogginlägget
Funderingar

Det har varit en vecka med många funderingar.

Jag var hos ett medium förra veckan. Helt fantastiskt. På  tjugo minuter berättade han om hela mitt liv - min uppväxt, förhållande till mina föräldrar och styvföräldrar, skoltiden, mitt jobb, om min familj idag och hur allt detta har påverkat mig på olika sätt.

Jag gick i samtalsterapi i sju år och under den tiden kom man fram till samma sak.......

Helt klart, skulle jag sökt medial vägledning 2003 när jag blev riktigt dålig, så kanske jag inte suttit som sjukpensionär idag, med en hjärna som är låååååångt ifrån det den en gång varit.....

Jaa, sug på den, du!

Nu tror jag på andevärlden, att dom som kommit över på andra sidan mår väl, och kan hjälpa oss kvarvarande på vägen. Tyvärr saknar jag förmågan, att själv hålla/känna kontakt, men jag har träffat flera, och bl a en väldigt god vän, som har förmågan. Jag har varit med vid tillfällen, som helt övertygat mig om, att andevärlden existerar.

Kontakterna jag fick hos Hannu - ”mitt” medium - var fina, och jag fick bl a svar på något som kretsat i mina tankar i nästan 10 år. Skönt. Nu kan jag lägga det till handlingarna.

Men det tog mycket energi. Det är mycket man funderar på efter en kontakt med andevärlden. En del saker förstod jag inte riktigt då, men några har blivit kristallklara i efterhand.

I veckan hade vi ett tragiskt dödsfall i vår närhet, där en person blev anklagad för mord alternativt vållande till annans död. Att påstå, att jag blev chockad, är ett milt uttryck. Det kunde ju inte vara möjligt! 

Vilka grubblerier det drog igång. Och fantasier..... Vi försökte lägga pussel med det vi säkert visste och med sånt vi fick reda på och sånt vi blev upplysta om. Dagarna som följde lärde vi oss ganska mycket. Träffade en del sensationslystna människor oxå och blev varse om, hur snabbt rykten blir sanning......

Jag mådde fruktansvärt dåligt av händelsen. Ångesten ökade stort vartefter dagarna gick. Och varför vet jag egentligen inte. Jag kunde ju inte göra något åt saken. Men givetvis hade jag massor av funderingar om, hur det känns att sitta häktad exempelvis. Ja, är man skyldig till anklagelserna som riktas mot en, så kan man baske mig sitta där. 

Men om man är oskyldig, hur känns det då? Rädsla över att bli oskyldigt dömd.....   Kanske få utstå en rättegång med en massa nyfikna människor..... Släktingarna vad tänker dom.... Förlorar jag alla i min närhet, som tidigare faktiskt brytt sig om mig.... osv.

Dagarna gick. Efter sex dagar var obduktionen av kroppen klar. Det fanns ingenting, som tydde på, att personen bragts om livet, utan det var frågan om en naturlig död.

Den misstänkte släpptes omedelbart på fri fot. Tack gode Gud för att det blev så. 

Men vad händer nu? Hur ställer sig omgivningen? Det var ett mycket allvarligt brott som hen anklagades för. Glömmer omgivningen? Eller lever de falska ”sanningarna” kvar?

Jag MÅSTE sluta fundera på detta! Jag kan inte göra så mycket åt det. Eller....?

Helgen var jättefin. Underbart väder att njuta i på dagarna och trevliga samkväm med bror och svägerska på kvällarna i husvagnen. Så himla trevligt. Och roligt. Många goda skratt och heta diskussioner om stort o smått. Härligt.

Nu finns det ju ett pris man som gaddare måste betala för allt. Jag är trött. Surprise🤪 I söndags väckte min käre make mig kl 15.00. Tror jag hade sovit ett helt dygn annars. Men faktiskt så känns det riktigt bra idag. Tydligen gick det inte bara energi ut, utan jag fick även fylla på med mycket varm energi i helgen. Tack ska ni ha😘

Ha det!❤️

10 Oktober 2019  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helene Persson                                             Skaffa en gratis hemsida