DET SYNS INTE ALLTID PÅ UTSIDAN ATT INSIDAN ÄR TRASIG
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Helene
Persson

63 år och kvinna
Halmstad,
Hallands län
dagens visdom
Döden är inte sorgsen; det sorgliga är att de flesta människor aldrig riktigt lever
dagens roliga historia
Vilket djur är det som erkänner att motståndaren vann???? Svar: duvan
dagens onödiga vetande
Stilla Havet är närapå lika stort som alla andra hav tillsammans.
nya foton

Prinsessan Tilda
antal besökare

Välkommen till min sida! Här försöker jag berätta lite om mitt liv - både med allvar och med glimten i ögat. Visst ska man kunna skoja och prata om allt!? 

          

och hör ni! GLÖM INTE SKRIVA I GÄSTBOKEN!!! Det så roligt å se vem som varit här!!

senaste blogginlägget
Minnet

Hej.....
Längesedan......
Har inte orkat.....

Det är kaos i huvudet. Många tankar. Och ingen att prata med... det är det värsta.

Jag kan inte förstå, hur jag ska klara mig, utan att ha någon, som orkar lyssna på mig. Det är ju så mycket som snurrar; boende, minnet, gamla föräldrar osv

Jobbigast är minnet. Inte nog med att jag glömmer vad folk berättar för mig, vardagslivet fungerar ju inte heller.
Svårt att förklara, men det är svårt att göra något, när man inte har minnet med sig.

Exempelvis, så ska jag hålla kolla på min ena hunds avföring 💩- provar nytt foder med anledning av ev allergi och hon kan bli väldigt hård i magen. Går ut med hundarna, och när jag sen kommer hem, kommer jag inte ihåg OM någon av hundarna bajsat, var någon i så fall hård i magen, och i så fall vem? Vad ska jag säg till veterinären när jag inte kommer ihåg? 🥴

Ska jag ha papper o penna med mig? 🗒🖊Garanterat glömmer jag skriva upp. Det kanske var en liten fågel, som upptog mitt intresse i två sekunder, och då glömmer jag ha koll på hundarna. Och så är det heeeela tiden. Minsta lilla som distraherar, så glömmer jag.

Ska gå ut med hundarna. Ser mina AirPods och tänker, att dom ska jag ha med mig. Men så väljer jag, att stoppa ner mobilen i bakfickan först, och då har jag glömt AirPodsen.

Säg nu inte; ”det händer mig oxå”. Det vet jag att det gör. Men inte hela tiden. Tänk dig, att det händer hela tiden, då blir allting halvdant. Ingenting fungerar. Man kan inte göra något riktigt, när man hela tiden glömmer något.

Härförleden skulle jag baka. Var jättenoga med, att plocka fram och mäta upp allt efter receptet. Sätta på ugnen. Det verkar fungera. Vispar ihop alla ingredienser. Lägger ifrån mig elvispen. Utan att stänga av den.... 🙄den lilla detaljen glömde jag😟

Att skriva är jättesvårt, och tar väääldigt lång tid. Glömmer vad jag håller på att skriva om. Får hela tiden pausa och tänka efter. Och om jag skrivit om samma sak i tidigare inlägg, det har jag ingen aaaaning om, så många upprepningar blir det säkert.

Men annars är det bra.... ingen Covid-19, som väl är🤧 Vi försöker tänka oss för😷 Vi hjälper min åldrige far med inköp en gång i veckan🛒. Det går bra. Han skriver en lista och så handlar min käre make och det pappa glömt att skriva upp på listan, det åker han själv och handlar sen..... 🚗🚗 Så får han ju träffa lite folk oxå..... och har han inte glömt något, så gör han ändå sig något ärende till nån affär.

Jag blir skogstokig🤬🤬 Han fattar inte. Han tror inte det kan drabba honom.

Varför ska vi åka och handla för honom? Jo, för att andra inte ska tycka något negativt om oss. Självklart MÅSTE vi handla för och hjälp de gamla.

Nu är vi i alla fall i husvagnen. Skidskytte på tv:n. Sen lite uteaktiviteter, så vi får lite frisk luft. Gå med hundarna🐕‍🦺🐕‍🦺 kolla bajset💩, tända en brasa🔥, lite glögg. Bara mysa.

Då kan väl ändå inget gå fel. Eller...🤔🤔

Ha det!❤️
28 November 2020  | Länk | GAD - generaliserat ångestsyndrom | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helene Persson                                             Skaffa en gratis hemsida