HAMBOMAZURKA
Startsidan Blogg Fotoalbum Radio Nybro Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Eva
Eremit

57 år och kvinna
Nybro,
Kalmar län
kalendern
klockan
antal besökare

Find more about Weather in Nybro, SN

senaste blogginlägget
Tjugoandra mars.

Flickorna på kortet är mina sysslingar. Dom är fyra systrar födda på sextiotalet. Den äldsta, som står tvåa från vänster, och jag var klasskamrater. Vi var alltid på kalas hos varandra på respektive födelsedagar. Hennes yngsta syster, som står till höger om henne på kortet, fyller år idag. När hon fyllde fem var jag hemma hos dom. Idag fyller hon 52, och vi har inte setts i modern tid. Kortet är taget för trettio år sedan, och det kan mycket väl ha varit sista gången. Fast nu minns jag att vi hade släktträff några år senare, där alla fyra var med. Länge sedan är det hur som helst.
Den tjugoandra mars 1977 hade vi musikskrivning i skolan. Det är ingenting jag minns alls, så jag har ingen aning om vad frågorna handlade om. Ja, musik får man väl tro, men det gläder mig i alla händelser att det uppenbarligen förekom skriftliga prov även i det ämnet. Som jag annars kom ihåg det grundade sig hela musikbetyget på en uppsjungning var och en fick göra för läraren. Jag kan bara inte sjunga när någon lyssnar så. Rösten bryts helt enkelt. Den riktiga mardrömmen var ett bröllop jag var på några år senare. Jag verkar väl ganska tuff annars, så en kompis hade plockat ut mig bland dom som skulle sjunga i någon typ av lek. Det blev långa minuter, när jag inte fick fram ett pip.
På åttiotalet umgicks jag annars mycket med min äldste bror. Detta datum 1980 var vi i Hyttan i Alsterbro på dans. 1981 och 1986 var vi på Öland, där vi hade vårt föräldrahem.


22 Mars 2018  | Länk | Minnenas allé. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Eva Eremit                                             Skaffa en gratis hemsida