Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Leila
B

60 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Du kan misslyckas många gånger, men du är inte misslyckad förrän du börjar skylla på andra.
kalendern
dagens onödiga vetande
I den stora branden i London 1666 brann halva London ner, men bara sex personer skadades.
nya foton

Den förlorade sonen, Leonard Baskin
antal besökareHär kan du läsa både veckans och månadens horoskop.
Ibland hittar du även annat smått och gott som rör
astrologi och stjärntecknen.

Kika gärna in på mina andra sidor också - Kaylas tarot
och Vildhäxan i Sumpan. Du hittar länkarna dit genom att
klicka på bannern (till höger här på sidan.)

Vill du ha ett personligt horoskop? Allmänt, kärlek, ekonomi,
jobb, årshoroskop, månad för månad + ditt teckens speciella
särdrag. Hör då av dig till mig genom att skriva ditt namn
och mejladress i kommentarer, eller maila mig på:
kayla_sthlm@hotmail.com

senaste blogginlägget
Veckans horoskop V.32 3-9/8


Stockholm i mittJungfrusund, Ekerö


Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.

Den här veckan är minst sagt intressant för din del. Du kommer lämna en del av ditt liv bakom dig för att istället ”kroka på” med personer som är menade att vara på samma väg. Ni ska åt samma håll och brinner för samma saker. Döm ingen som du möter vid första anblick, du kan missa väldigt mycket då.

Vi har en fullmåne i vattumannens tecken på måndag, vilket innebär att en fas i det sociala livet för tar slut. En del av er byter social miljö eftersom ni till exempel flyttar eller för att ni påbörjar studier eller för att ni byter jobb. Men missnöje kan också uppstå och du lämnar en grupp. Även en grupp människor kan skapa förluster eller problem. På tisdag har du ett ganska gott humör och eftersom Merkurius går in i lejonet börjar du fokusera på livets positiva sidor under några veckor. Du fängslar också andra när du talar så alla sitter och lyssnar på dig. Det är bra om du har en publik men publiken kan vara vem som helst. Du har också kreativt tänkande. På onsdag, Venus bildar en konjunktur med norra noden, som kan framkalla förutbestämda möten. Det är också en dag då du kan stödja någon och när du i din tur har möjlighet att se vem som faktiskt stöder dig i alla situationer. Torsdagen är en dag då många av er behöver mycket vila. Venus går in i kräftan på fredag efter många månader i tvillingarna. Venus i kräftan skapar harmoni i hemmet och i familjen. Men Venus bildar en kvadratur med Mars i ditt eget tecken. Detta kan ibland skapa konflikter, särskilt mellan könen. Samtidigt kan väduren komma igång och göra renoveringar. I helgen har väduren styrka, mod och en önskan att lysa, att vara den första och vinna.

 • Släpp taget om: Gamla drömmar!
 • Veckans tema: Aktiv. Det är studs i dig nu, du hoppar ledigt mellan olika projekt och aktiviteter och entusiasmen finns där hela tiden. En frestande dörr öppnas någonstans... 
 • Veckans bästa: Att ha kul. 
 • Veckans sämsta: Oavslutade saker.
 • Råd: Håll ordning. 
 • Arbete - Du får ett nytt projekt att sätta tänderna i, det kommer vara utmanande men det är något som passar dig alldeles utmärkt. Nu får du chansen att riktigt visa vad du går för.
 • Ekonomi - Du har ett större beslut att ta som kommer påverka flera områden men kanske allra mest din ekonomi. Det skadar inte att fråga andra personer om deras åsikter, tvärtom är det ett bra sätt att mäta om du tänker realistiskt.
 • Hälsa - Ditt personliga liv är under förändring nu och det är viktigt att du försöker bibehålla din fysiska hälsa för att orka med allt som händer. Det är viktigt att du rör på dig, även om tiden är knapp så finns det sätt att få in mer motion i vardagen.
 • Relationer - Det mesta kretsar kring familj och släkt just nu. Du är upptagen av att se till att alla blir sedda och får sina behov mötta. Hur vore det om du även spenderade lite tid och omtanke på dig själv?
 • Lycka - Nu finner du glädje i det lilla och uppskattar de små gåvor du får i livet. Det här är en tid då du känner ökad tillfredsställelse med de val du gjort.


Ditt tänkande och din kreativitet fungerar mycket bra den här veckan. Det kan hjälpa dig att bli klar med en klurig uppgift som har med ditt arbete eller med dina studier att göra. Tänk bara på att ta tillräckligt med pauser, gärna utomhus – då kommer du att få mest gjort utan att trötta ut dig för mycket. Dina relationer med vänner och släkt känns mycket bra den här veckan, men du kommer tyvärr inte ha tid att träffa dem så mycket som du skulle ha velat.

Du kan ha kämpat länge för att få det du vill ha och äntligen lossnade det! Ett annat scenario är att du själv valt att ge upp ett mål för att sikta mot stjärnorna istället. Det går upp för dig vad som är viktigt och vad du faktiskt vill prioritera i ditt liv. Dels handlar det om dig själv, ditt egenvärde men också om dina relationer till andra och vem du vill vara där.

Fullmånen i vattumannen på måndag påminner dig om att vägen tillframgång ibland är jobbig, eller att inte alla mål kan uppnås. Merkurius i opposition till Saturnus kan ge upphov till anklagelser och verbala konflikter. Och en del av er vill ha mer kontroll i det egna livet. Fullmånen kan också ge upphov till utmaningar i yrkeslivet. På tisdag mår du bra och känner dig ambitiös. Och modet och optimismen är stor. Men några av er mår ännu bättre om ni shoppar. Merkurius går in i lejonet på tisdag. Fram till 19 augusti uppstår det flera diskussioner med familjen och du återupptar kontakten med människor från det förflutna. Onsdag och torsdag är dagar då du måste komma ihåg vad som verkligen betyder något och komma ihåg att uppskatta nära och kära och de som alltid stödjer dig. Torsdagen är en dag med mycket förståelse och medkänsla. Venus går in i kräftan på fredag och tillbringar en månad inom området kommunikation och korta resor. En vacker sak som Venus ger är inre harmoni, särskilt i sinnet. Åtminstone tillfälligt bli av med inre motsägelser och hitta ett sätt att förena eller kombinera dualitet. Dina tankar är lika vackra som de ord som du uttrycker. Du attraherar bra människor och relationerna är goda. Du vet hur du kan lugna andra. Helgen är ganska lugn, men lite stress uppstår nog i och med det finns saker som försöker förstå.

 • Släpp taget om: Att du inte skulle kunna!
 • Veckans tema: Skarpögd. Merkurius bana är en utmärkt guide både i affärer och yrkeslivet. Du har skarpa ögon för investeringar och att skriva kontrakt nu kan bli fördelaktigt. 
 • Veckans bästa: Ett beslut. 
 • Veckans sämsta: Stressen.
 • Råd: Följ känslan. 
 • Arbete - För dig som arbetar inom vård och hälsa ser det här ut att vara en riktig turvecka då du verkligen har flyt. Det går bra för dig på övriga områden också, så länge du får komma till tals och gör din åsikt hörd.
 • Ekonomi - Det är bra att du drar ner på utgifter som inte är nödvändiga under vardagarna eftersom du kommer behöva spendera på en viss sak i helgen och då vill du inte gärna känna att ekonomin är ansträngd.
 • Hälsa - Du har siktet inställt på att göra en livsstilsförändring nu. Motivationen finns där, du bara tvivlar på huruvida du kommer klara av det. Att tro på dig själv gör allting möjligt, kom ihåg det.
 • Relationer - Du måste slappna av lite mer och våga vara dig själv. När du blir spänd i kroppen kan du inte njuta av varken ett socialt eller intimt umgänge.
 • Lycka - Udda siffror ger mer tur än de jämna just nu, kom ihåg det om du tänker spela.


Om du har svårt att lösa ett problem själv under den här veckan så är det bra om du frågar en vän om råd. Han eller hon kommer att kunna hjälpa dig på ett sätt som du inte kunde anat innan du frågade. Försöka att ägna åtminstone en kväll den här veckan för planering framåt i tiden annars finns det risk att det kör ihop sig med aktiviteter längre fram.

Veckan levererar vill jag lova. Du har levt på ett visst sätt ett tag nu och kanske är det dags att testa något nytt och lite enklare? Din livsfilosofi diskuteras gärna med vänner eller främlingar. Du pratar gärna om hur du på bästa sätt kan få ut det du vill. Det krävs att du säger hej då till något för att kunna bli den högre versionen av dig själv.

Fullmånen i vattumannen på måndag påverkar huset för långa resor, distansrelationer och högre utbildning. Det kan uppstå problem när det gäller studier och tentor runt denna tid. Dessutom finns det problem med pengar för vissa tvillingar. Merkurius går in i lejonet på tisdag och under cirka två veckor har du mer att säga och du kan räkna med många fler samtal. Du blir hörd av andra och folk gillar rent allmänt att lyssna på dig. Du är smartare och nyfiken, något som gör att du lär dig mycket mer. Fler korta resor kan du också göra. På tisdag kan Mars-Jupiter kvadraturen handla om någon form av inre förändring som alstras på grund av de sociala sammanhangen man deltar i. Tisdagen har sina trevliga stunder. På torsdag är det lättare att styra saker och ting i önskad inriktning än det är på onsdag. På fredag anländer Venus i kräftan och under cirka en månad spenderar du mer pengar men du kan mycket väl också attrahera mer pengar. Du vill ha saker och du uppskattar allt det som är vackert och gott. Helgen är en tid för att umgås med vänner.

 • Släpp taget om: En tidigare vision!
 • Veckans tema: Energi. Ett energipåslag från planeten Mars gör dig mer än vanligt rastlös och impulsiv. I din iver vill du gärna göra flera saker samtidigt, dock med blandade resultat... 
 • Veckans bästa: Nöjeslivet. 
 • Veckans sämsta: Slarvet.  
 • Råd: Roa dig lagom.  
 • Arbete - Gruppsamarbeten och diskussioner är viktiga för att föra allting framåt nu. Du ser inte bara till din egen utveckling utan tänker mycket på företagets välbefinnande och hur andra påverkas.
 • Ekonomi - Det är bra om du kan avvakta lite med en större förändring på det ekonomiska planet. Nu är du fortfarande i det informationssamlande stadiet och där kan du vara tills du känner dig säker på hur du ska lägga upp det praktiska.
 • Hälsa - Du har lite lättare att drabbas av förkylning eller andra luftvägsåkommor för tillfället, så ta hand om dig själv och försök förebygga det så gott du kan. Blir du trots allt dålig verkar det inte vara särskilt långlivat.
 • Relationer - Lyckas du frigöra helgen genom att ta itu med sysslorna under vardagen så kan du se fram emot en härligt avslappnande tid. Gör det du känner för helt enkelt.
 • Lycka - En vän har något du behöver och delar mer än gärna med sig. Glöm inte bort att visa din tacksamhet.


Den dag du har mest tur i veckan är torsdag men räkna inte med några storvinster på lotteriet, riktigt så stor tar har du inte. Men veckan blir i stort trevlig ändå, relationerna med familj och vänner bör prioriteras framför arbete. Du saknar ändå den riktiga motivationen för att ta tag i tunga uppgifter.

Du kommer behöva handskas med känslor du inte visste att du hade eller som du i alla fall har tryckt riktigt långt ner i skorna. Se detta som ett tillfälle att få växa, få vara ärlig och berätta vem du är. Om inte annat, för dig själv. Du kan hamna i märkliga situationer med människor och det beror på att det finns en annan mening med ditt liv.

Veckan börjar med en fullmåne i vattumannen som i ditt fall påverkar huset för transformering. Du kan ta reda på nya saker eller gå genom erfarenheter som gör att du ser saker från nya perspektiv något som ger upphov till inre förändring. En del av er behöver acceptera att någon övergav eller avvisade er. Merkurius går in i lejonet på tisdag och under några veckor pratar du mer om vad du vill ha och önskar dig. Dessutom är du bra på affärer. Du kan tjäna mer om du jobbar med kommunikation i tal och skrift. Tisdagen är en bra dag för inköp och investeringar, men du bör kanske inte räkna med någons hjälp. Lita mest på dig själv. Onsdagen och torsdagen är dagar med många tankar och du vill gärna berätta för andra vad du tycker och tänker. Torsdagen är en bra dag om man jämför med onsdagen. Venus går in i kräftan på fredag och under cirka en månad mår du bättre och stressar mindre. Du söker och lockar till dig vänlighet och harmoni. Under veckans sista tre dagar är du ambitiös och du kan nå målsättningar. På jobbet går allt väl och du kan styra saker och ting i önskad inriktning.

 • Släpp taget om: Negativa mönster!
 • Veckans tema: Checkar av. Du vill glida in under skalet och kanske där finns ett behov av att tänka över tidens beslut och händelser. Ändra genast på sådant som inte känns bra. 
 • Veckans bästa: Oräddheten.
 • Veckans sämsta: Förhastade löften. 
 • Råd: Gör om, gör rätt. 
 • Arbete - Har du ett kreativt projekt på gång får du en extra knuff framåt nu. Det går lite trögare med monotona uppgifter men du klarar att hantera dem ändå.
 • Ekonomi - Det gäller att du är uppmärksam på detaljer då det för tillfället lätt smyger sig in småfel. Kolla ditt kvitto efter att du handlat något.
 • Hälsa - Din mage bli upprörd ifall du gör för stora förändringar i kosten just nu och det bästa vore om du kan fortsätta äta ungefär som du gjort tidigare. Behöver du minska eller öka mängden mat går det bra förutsatt att den innehåller sådant du är van vid.
 • Relationer - Du tycker om att hänga med människor som är unika och avviker från normen. Det här är en tid då du inte bryr dig särskilt mycket om andras åsikter om hur man borde bete sig, vilket är befriande.
 • Lycka - Turen svänger upp och ner just nu och det känns lite vanskligt att spela för en större summa. Mot helgen ser det dock ljusare ut.


Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.

Fokuset hamnar den här veckan på inget mindre än dina intimaste och mest betydelsefulla relationer. Det kan finnas något som ligger och skaver och hur hanterar du det på bästa sätt? Avsluta det som inte känns rätt och gå all in på det du vill ha. Det finns personer som kommer trilla in i ditt nätverk nu, öppna upp för dom.

Fullmånen i vattumannen på måndag kommer att hjälpa dig att avsluta en relation eller ha det där sista samtalet eller den sista förhandlingen. Olika slags evolutioner kan också kulminera. Sanningarna är avslöjade. En relation kan ta slut. På tisdag anländer Merkurius i lejonet och under cirka två veckor har du mer att säga och det är svårare att få dig att sluta prata. Du är också smartare och rätt så nyfiken och du lär dig nya saker. Dessutom kan du inspirera andra med dina nya idéer och funderingar. På tisdag kan interaktionen med andra vara ganska trevlig men det finns också ett stort behov av att förstå. Det är bra om du försöker låta bli att ta stora risker. Du kan också överskatta dina möjligheter. Onsdagen ser ut som en jobbig dag men du kan slappna av på torsdag då du känner allt är på rätt spår igen. Venus går in i kräftan på fredag. Under cirka en månad är du generös och lyhörd. Dessutom gäller det att hitta egenuppskattning inom sig. Man blir nog inte lika bekräftad av andra. En hemlig kärlek är en annan möjlighet. Under helgen, fredag till söndag, söker du stimulans. Du är även äventyrlig. Du har även ett stort behov av att uttrycka dina åsikter.

 • Släpp taget om: Din fåfänga!
 • Veckans tema: Spänning. Du gillar överraskningar av positiv sort. Nu gör stjärnorna dig öppen och flexibel för det som kommer i din väg, ett oväntat äventyr kan bli en gåva. 
 • Veckans bästa: Generositeten. 
 • Veckans sämsta: Torsdagen. 
 • Råd: Njut. 
 • Arbete - En kollegas beteende gör dig aningen frustrerad. Dra dig inte för att dela med dig av vad du tycker, du kan göra det på ett finkänsligt sätt.
 • Ekonomi - En person i din närhet vill gärna spendera på dig utav omtanke. Det är bara att tacka och ta emot!
 • Hälsa - Du tar tid på dig att komma igång om dagarna och kan ha problem med stela leder och trötthet. Så fort du börjat aktivera dig förbättras allt, så hamna inte i fällan att vara för stillasittande.
 • Relationer - Om du märker att en partner eller nära vän börjar dra sig undan ska du inte göra detsamma själv. Våga fråga hur det är fatt och gör klart att du finns där för dem.
 • Lycka - En vän kommer till undsättning och räddar dig från en potentiellt besvärlig situation.


Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.

Ibland lägger du på tok för mycket tankeverksamhet på grejer som endast stressar upp dig. Nu börjar du inse vad det gör med dig och med din kropp. Hitta strategier för att ta dig runt alla orosmoln och börja leva mer spontant. Ingen kommer vara lyckligare än du. En person med inflytande korsar din väg, är du redo att nappa?

Fullmånen i vattumannen på måndag kommer med avslut vad gäller hälsa och jobb. Kanske behöver du byta jobb. Du kan också avvisa ett erbjudande som du ogillar men kan också anklaga andra för din olycka. Nyheterna som du får från jobbet eller på jobbet är kanske inte goda. Fullmånen kan också hjälpa dig med att hitta en diagnos. Merkurius går in i lejonet på tisdag. Under cirka två veckor har du en tendens att tänka innan du pratar. Du reflekterar och mediterar. Du kan också söka svar och insikter men en del av er har hemligheter eller träffar folk i hemlighet. Det är lättare att komma överens med andra och trivas i andras sällskap på torsdag om man jämför med onsdagen. Venus anländer i kräftan på fredag och under cirka en månad får du mer stöd av andra och harmoni uppstår i relationer. Veckans sista tre dagar handlar om vila, återhämtning och shopping.

 • Släpp taget om: Att få resultat!
 • Veckans tema: Laddad. Jupiters influenser påverkar veckan och du laddas med positiv energi av allt som händer. Nu ser du inga gränser, allt är möjligt med din öppna attityd. 
 • Veckans bästa: Möjligheterna. 
 • Veckans sämsta: Andras humör. 
 • Råd: Satsa och vinn. 
 • Arbete - Nu vill du gärna utföra uppgifter på ditt eget vis och inte jobba efter en färdig mall. Måste det finnas en sådan sätter du gärna en personlig prägel ändå och pyntar med några detaljer som inte behöver finnas där men som ändå höjer kvaliteten på det du lämnar ifrån dig.
 • Ekonomi - Du drar dig för att låna ut pengar till någon och det är ett sunt tänk. Gör du det kan du nämligen inte vara säker på om eller när du får tillbaka dem.
 • Hälsa - Alltför kryddstark mat kan uppröra systemet även om du är van, då kan du drabbas av halsbränna eller magbesvär. Måttlighet är nyckeln här.
 • Relationer - Du behöver bestämma dig för vad som är viktigt i ett partnerskap. När du väl kommit underfund med det gäller det att du gör vad du kan för att försöka uppnå det. Kom även ihåg att det här är något ni är två om.
 • Lycka - Du ska inte vara rädd för att sikta högt när det gäller dina livsmål. Det som skulle kunna hända är att du landar någonstans i mitten istället för att nå fram hela vägen och det är inte fy skam det heller.


En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.

Du får inte riktigt grepp om den här veckan eller vad den vill förmedla till dig, men låt dig svepas med, känslomässigt. En flirt kan oväntat leda till något mer intensivt. Du kan också tröttna på en romans som inte alls håller måttet, det är humöret som styr det där. En insiktsfull person i din omgivning ger dig råd om du är villig att ta emot dem.

Fullmånen på måndag äger rum i vattumannen och påverkar huset för nöjen, kreativitet, barn och romantik. Fullmånen kan vara ett tecken på att någonting tar slut men problem kan också kulminera. En del av er behöver hantera det som har hänt i det förflutna eftersom det kan uppstå diskussioner om det. Dessutom kan det uppstå problem med någon familjemedlem eller med barn, som kan gå genom någonting. På tisdag anländer Merkurius i lejonet och det sociala livet får ett uppsving med fler möten och sociala tillfällen under cirka två veckor. Du kan också prata inför grupp eller spenderar mer tid på nätet där du sprider dina budskap. Även på tisdag finns det en risk för irritation och konflikter i synnerhet om du kräver rättvisa, men problem kan uppstå hemma med när du förlitar dig för mycket på andra. På onsdag mår du inte så bra men dina tankar är ganska positiva. En kvinna kan också hjälpa dig i någon mening i synnerhet med att hitta inre harmoni. På torsdag är du energisk och du får mycket gjort tack vare högra energinivåer. Venus går in i kräftan på fredag. Under cirka en månad gör du ett gott intryck och förbättrar din sociala image. Dessutom få du din vilja genom när du är trevlig mot andra. Under helgen umgås du gärna med dina vänner.

 • Släpp taget om: Ditt ego!
 • Veckans tema: Utbud.  En utåtriktad vecka, dina dagar är troligen fyllda av trevliga möten och roliga aktiviteter ihop med dem du tycker om! Det finns chans på kärlek... 
 • Veckans bästa: Din charm. 
 • Veckans sämsta: Ett avslut.  
 • Råd: Sprid glädje.   
 • Arbete - Försök att inte stöta dig med auktoriteter nu. En chef eller myndighetsperson kan göra saker som retar upp dig men du gör bäst i att bara försöka skaka av dig det och fortsätta med ditt. Du har ju kommit så långt och håller du bara ögonen på målet ska allt gå bra.
 • Ekonomi - Skynda långsamt när det gäller en viss investering. Det finns tid att fråga de personer i din omgivning som kommer beröras.
 • Hälsa - Nu är du i full gång och behöver inte så mycket vila som du tror. Om du har svårt att sova – stirra dig inte blind på klockan. Det spelar ingen större roll om du sover en timme mindre, du kan fungera okej ändå.
 • Relationer - Någon i din närhet har vissa synpunkter på hur du vill leva ditt liv. Du får vara lite finkänslig när du vänligt men bestämt förklarar att det i slutändan är upp till dig att välja din väg.
 • Lycka - Om du är tillräckligt snabb så kammar du lätt hem en vinst nu. Skärp till dig och håll fokus!


Av någon anledning så känner du dig fylld av energi den här veckan. Kanske har du sovit bättre än vanligt eller ätit nyttigare, du känner i alla fall dig mer uthållig på alla plan. Du kan utnyttja det här till att komma framåt på alla dina intresseområden och ta tag i sådant som du har haft liggande länge. Nog har du något jobbigt som du har skjutit framför dig, nu är rätta tiden för att ta hand om det. Du anar inte vad skönt det kommer att kännas efteråt.

Adjöss med onödigt bagage som du släpar runt på bara för att det råkar vara din historia. Nu inser du att du är mycket mer än det du varit med om och att du själv skriver manuset till livets film. Inget mer “tycka synd om”. Du har kontrollen över precis allt! Det är häftigt hur en person i ditt liv kommer påverka din riktning nu och framåt.

Fullmånen i vattumannen på måndag får dig att tänka på det förflutna, och en fas som rör något gammalt skeende kan äntligen ta slut. Dessutom kan det uppstå förändringar hemma. Anklagelser och kritik uppstår nog på grund av Merkurius-Saturnus oppositionen och en del av er kan få problem med någon granne som klagar eller som ni själva klagar på. Merkurius går in i lejonet på tisdag. Under cirka två veckor är du bra på att planera framåt och du använder dig av din intelligens när du skall nå målsättningar och få din vilja genom. Risken är dock att du ibland kommenderar andra. På tisdag bör du vara försiktig i trafiken. Du kan också överdriva och det kan uppstå diskussioner som har att göra med rätt och moral. På onsdag mår du nog inte så bra men torsdagen är mycket bättre. Venus går in i kräftan på fredag. Under cirka en månad är dina tankar positiva. Även distansrelationer förbättras. Om du är singel kan du hitta kärleken online. Under veckans sista tre dagar kommer du med månen i väduren att ha mer att göra. Om du får chansen jobbar du gärna.

 • Släpp taget om: Gammalt groll!
 • Veckans tema: Fullt fokus.  Saturnus påverkan gör dig effektiv och arbetsam, men du kan också upplevas som en ensamvarg just nu. Du är helt enkelt benägen att uppslukas av jobbet. 
 • Veckans bästa: Måndagen. 
 • Veckans sämsta: Umgänget. 
 • Råd: Oroa dig mindre.
 • Arbete - Ditt ansvarsområde förblir som det varit. När någon försöker lägga ytterligare saker på dig ska du säga ifrån vänligt men bestämt.
 • Ekonomi - Du har verkligen flyt när det gäller det finansiella nu. Oavsett om det gäller att få bästa priset på saker du handlar eller välja avtal så gör du bra och genomtänkta val.
 • Hälsa - Fast du är glad på ytan känner du dig lite vemodig under allting. Låt det bara vara, allt behöver inte vara så muntert hela tiden. Snart vänder det ska du se.
 • Relationer - Nu behöver du lyssna mer än du talar. Det finns någon i din närhet som har behov av att lätta på sitt hjärta och det betyder så mycket att du finns där.
 • Lycka - Håll dig till sådant du är trygg och bekväm med när det gäller spelande. Du vill inte gärna äventyra ditt kapital på ett spel du knappt känner till reglerna för.


Denna vecka kan inledningsvis förmörkas av ett litet gräl med din partner eller en nära vän. Det verkar som om det rör sig om något som har med pengar eller arbetsfördelning att göra. Om ni inte går till botten med detta så kan hela veckan bli tråkig. Det ser ändå ut som om ni kan kompromissa om det hela även om det innebär förändringar för er båda. När det gäller arbete eller studier så ser du inte att göra några stora framsteg, men det går sakta men säkert framåt.

Det är i dina hemtrakter och kvarter som det händer saker den här veckan. Du kan ha mer med dina syskon att göra, och de kan behöva dig på något sätt. Ge dig ut på dagsturer om inget annat, det kan vara nog så spännande i dessa tider. Som singel kan du möta ”the one” och på det mest otippade stället. Du är charmig och förförisk.

Veckan börjar med en fullmåne i vattumannen som kan ge upphov till diskussioner som ger dig tillfället att berätta för någon vad du egentligen känner. Du kan också klaga och kritisera andra. Men det är sådant som du känner måste sägas. En del av er kan prata om pengar också runt denna fullmåne. En del av er kan få problem med kontrakt. Merkurius går in i lejonet på tisdag. Under cirka två veckor lär du dig nya saker eftersom du är ganska nyfiken och söker mental stimulans. Dessutom kan du fundera över att resa någonstans och du kan även gå en utbildning. Du har också ett stort behov av att prata om dina åsikter. På tisdag är entusiasmen ganska stor och du kan också trivas i vissa sociala sammanhang. På onsdag uppstår det mest problem hemma eller som har med familjen att göra. Dessutom kan du tänka på det negativa som hänt dig i det förflutna. Men någon behöver dig och en relation kan gå genom mycket viktiga förändringar. På torsdag fokuserar du mer på dina behov och önskningar. Du kan också shoppa. Venus går in i kräftan på fredag. Under cirka en månad spenderar du mer pengar men du bör vara försiktig med det mesta som rör andra människor även om de verkar vänligt inställda i och med de kan göra dig besviken. Skenet kan bedra. Under veckoslutet är du på gott humör och du bör gå ut och festa.

 • Släpp taget om: Negativt mindset!
 • Veckans tema: Kärleksfullt. Venus bana visar att det är kärlek och värme i luften. Det kommer även från vännerna och kanske någon du inte träffat på länge vill förnya kontakten. 
 • Veckans bästa: Kontakterna. 
 • Veckans sämsta: Osäkerheten. 
 • Råd: Ta emot. 
 • Arbete - Andra har mycket att lära från dig och du kan vara en mentor för dem nu. En person som sitter på en högre position iakttar dig och ser att du är ett föredöme för andra.
 • Ekonomi - Nu får du ordning på ett fel i siffrorna vilket gör att läget förbättras för dig och du går mot en stabilare ekonomi.
 • Hälsa - Du har en tendens att glömma eller strunta i sådant du rutinmässigt måste göra för ditt välmåendes skull. Reflektera över varför du gör det och hur viktigt det är för dig. Att glömma att ta din medicin eller vara stillasittande när du egentligen är van att träna flera gånger i veckan har sina effekter.
 • Relationer - Reservera en dag eller kväll i veckan för dina vänner. Det var länge sen du träffade en del av dem och ni har mycket att ta igen. Det spelar mindre roll vad ni hittar på, huvudsaken är att ni kan ha kul och koppla av.
 • Lycka - Det funkar faktiskt att fega just nu, du kan mycket väl gå med vinst även om du inte satsar så stort.


Den här veckan passar mycket bra för att återknyta bekantskapen med en gammal vän som du inte har träffat på länge. Det fanns ju egentligen inte någon riktigt bra orsak till att ni slutade träffas, det blev ju bara så. Men det här måste planeras bra för att inte rinna ut i sanden. Se till att du har någon aktivitet att föreslå innan du tar kontakt.

Temat den här veckan kretsar kring pengar, inkomst och det som du värderar. Även ditt eget värde. Du kommer må bra av att bygga upp en stark buffert och att säkra dina tillgångar. Hur du blir bemött och hur du låter dig behandlas av andra blir synligt. Är det kanske läge att sätta dig själv i första rummet och strunta i vad alla andra ska tycka?

Fullmånen i vattumannen på måndag påverkar huset för intäkter och behov. Fullmånen kan skapa stress och problem som har med ekonomin att göra. Du kan också ändra din inställning till mat. Dessutom kan man anklaga andra för sina förluster eller själv bli anklagad. Merkurius går in i lejonet på tisdag. Under cirka två veckor kan du visserligen göra viktigare inköp och investeringar och skriva kontrakt och dylikt men det är bra att veta att det finns en liten risk för manipulation med om man inte är försiktig. Med Merkurius i ditt åttonde hus kan du få större insikt i dina känslor. PÅ tisdag kan du också stressa mycket men rent allmänt njuter du av dagens trevliga energi. På onsdag, en kvinnlig arbetskamrat kan generera positiva eller viktiga utvecklingar i ditt yrkesliv. Du bör dessutom fokusera lite mer på ditt arbete när det gäller kvalitet och samarbetsförmåga. På torsdag är samtalen ganska trevliga och du kan också prata mer i telefonen. Venus anländer på fredag i kräftan och förbättrar relationer under cirka en månad. Om du är singel kan nya beundrare dyka upp. Veckoslutet är en tid att tillbringa med dina nära och kära. Du vistas också gärna i bekanta miljöer.

 • Släpp taget om: Dina problem!
 • Veckans tema: Låga varv. Månens påverkan visar att din vanliga energi byts mot ett ökat behov av mys och vilopauser. Passa på att vara lite romantisk, det kan bli uppskattat.     
 • Veckans bästa: Relationerna. 
 • Veckans sämsta: Måndagen. 
 • Råd: Älska. 
 • Arbete - En möjlighet uppenbarar sig för dig och du bör göra ditt bästa för att ta tillvara på den. Släpp det du har för dina händer, det kan vänta en liten stund tills du utforskat det här.
 • Ekonomi - Det du verkligen behöver är inte för dyrt om man ser till prisvärdheten. Ett misstag du kan undvika är att köpa en billig pryl som går sönder med en gång.
 • Hälsa - Du behöver hjärngympa för att bli stimulerad och må bra nu. Spela ett spel med någon, läs en bok eller dylikt. Det har inte så stor betydelse ifall du är ensam eller gör aktiviteterna med andra.
 • Relationer - Nu funderar du mycket på ifall du klarar att hålla ett löfte du givit till någon. Kanske är tiderna annorlunda nu? Ni har båda förändrats, så mycket är säkert.
 • Lycka - I början av veckan har du tur i spel. Ska du satsa så gör det snabbt innan turen försvinner igen.


Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.

Det kommer finnas vissa dagar den här veckan då du måste låta saker gå. Häng inte upp dig för mycket på det som varit, oavsett om det är en relation, ett jobb eller en dröm. För dig finns det annat som är på väg in, tro mig. En viktig person kan dyka upp i vardagen och känslor kan storma som aldrig förr.

Fullmånen i vattumannen på måndag handlar om en fas som avslutas i din personliga utveckling. Du kan äntligen komma till en slutsats. Något kan dessutom avslöjas och du får större klarhet. Det är möjligt en del av er inte gillar den nya verkligheten. Merkurius går in i lejonet, relationernas hus, på tisdag. Under cirka två veckor umgås du mer med din livspartner och ni har mer att prata om. Rent generellt är du social och utgående och pratar därmed med fler människor oftare. På tisdag vill du göra allt snabbt men intressanta diskussioner äger nog också rum. På onsdag trivs du bra om du umgås med familjen. Du bör dessutom helst fokusera på det som är positivt och det som du gillar att göra. Torsdagen är en bra dag för att jobba men också för att shoppa och se över intäkter och utgifter. Venus går in i kräftan på fredag. Under cirka en månad trivs du bra på jobbet. Hälsan är bättre för att all stress minskar. Dessutom gör du ett bra jobb och kvalitet kommer före kvantitet. Under veckans sista dagar gör du gärna någon kort liten resa i vissa fall, men du kan också cykla och promenera och motionera. Helgen är också en tid för många samtal.

 • Släpp taget om: Dåligt självförtroende!
 • Veckans tema: Styrka. Mars är en het influens som ökar din målmedvetenhet och mod och nu tar du saker och ting i egna händer. Du ser inga hinder även om de finns där...
 • Veckans bästa: Mentala muskler.  
 • Veckans sämsta: Sömnen. 
 • Råd: Prova dig fram. 
 • Arbete - Nu kan du vidga dina vyer genom en ny upplevelse som inspirerar dig och gör att du hittar en bättre arbetsteknik. Det må vara lite kontroversiellt men det fungerar.
 • Ekonomi - Dina impulser styr dig under en större del av veckan och får dig att spendera mer än du tänkt. Det är dock ingen fara då det här är en tillfällighet och du kommer snart att komma på fötter igen. Eftersom du köpt saker med hjärtat så kommer de även att glädja dig extra.
 • Hälsa - Ta hand om dina ögon lite extra nu, de blir snabbt trötta. Du har även större risk att drabbas av inflammationer och andra åkommor i ögonområdet.
 • Relationer - Du blir lätt emotionell bland dina närmaste, så de kommer kanske att få se alla dina sidor, både de bra och de dåliga. Du märker snabbt vem som verkligen accepterar dig för den du är, det är dessa personer du ska vara extra mån om att hålla kvar i ditt liv.
 • Lycka - Eftersom du gärna tar risker nu får du vara på din vakt så du inte spelar upp för mycket pengar. Även om du har tur kan det gå överstyr.


Du är mycket populär bland dina vänner under den här veckan och du kan få svårt att bestämma dig för vilka engagemang som du vill ägna dig åt. Du skulle helst gå på allt men tvingas att välja. Det går heller inte att samla alla dina vänner och göra allt tillsammans eftersom du vet att vissa personer inte går så bra ihop med andra.

Den här veckan kan du agera som att du inte har en aning om vad du vill och så råkar det vara. Det kan vara smärtsamt att lämna något eller någon men när vi själva inte vill inse vissa saker kommer livet göra det “lätt” för oss. I slutändan spelar det ingen roll eftersom du kommer få det så mycket bättre. Dessutom kommer du hitta “hem” och till dig själv, så himla fint.

Fullmånen i vattumannen avslöjar mycket. Du kan ta reda på sådant som kan skapa spänningar i det sociala livet. Men problem uppstår när man inte är redo att hantera sanningen. Därför kan man hålla distansen. Man kan ignorera eller blockera samtal. På tisdag går Merkurius in i lejonet och under cirka två veckor uppstår det fler samtal på jobbet. Om ditt jobb handlar om kommunikation i tal eller skrift, har du nog mer att göra. På onsdag bör du helst fokusera på din bostad och dina familjerelationer eftersom andra relationer inte utvecklas i någon bra inriktning. Torsdagen är en bra dag för att söka och ta emot andras uppmärksamhet. Venus anländer i kräftan på fredag. Under cirka en månad är du nöjd med den du är. Du är också trevlig, charmig, och romantisk. Nya beundrare kan dyka upp. Helgen är en tid för shopping men också för jobb, för att tjäna pengar.

 • Släpp taget om: Det som är meningslöst!
 • Veckans tema: Omladdning. Att varva ner och göra trevliga saker för dig själv gör underverk för trötta batterier. Rikta in dig på det du mår bra av och lämna resten ett tag. 
 • Veckans bästa: Drömmarna. 
 • Veckans sämsta: Jobbet. 
 • Råd: Må bra.
 • Arbete - Fundera lite på vad framtiden har att erbjuda där du befinner dig just nu. Kanske är det dags att sadla om? Eller är det inte värt risken?
 • Ekonomi - Planera dina aktiviteter utifrån din budget, inte tvärtom. Så länge du inte blundar och vågar ta dig en titt på kontoutdraget så kan du göra upp en verklighetsförankrad strategi.
 • Hälsa - Får du huvudvärk nu går den snart över. Dra inte fram hela arsenalen av botemedel, vänta en stund först och se om den lägger sig.
 • Relationer - Dina vänner är till stor hjälp för dig när du behöver ordna upp en privat angelägenhet. Du kommer känna dig glad över att du har bett dem assistera dig även om det inneburit att du måste öppna upp dig mer än du egentligen är bekväm med.
 • Lycka - Du har flyt i både spel och skicklighetstävlingar. Ska du tänka smartast så är det att satsa på något där risken att förlora är noll eller mycket liten. Därför är tävlingar att föredra.
3 Augusti 2020  | Länk | Horoskop | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida