Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Leila
B

58 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
En del människor är så snåla att de inte skänker någon en tanke.
kalendern
dagens onödiga vetande
sill som lever i östersjön norr om öland kallas strömming. den är lite mindre än den vanliga sillen.
nya foton

Den förlorade sonen, Leonard Baskin
antal besökareHär kan du läsa både veckans och månadens horoskop.
Ibland hittar du även annat smått och gott som rör
astrologi och stjärntecknen.

Kika gärna in på mina andra sidor också - Kaylas tarot
och Vildhäxan i Sumpan. Du hittar länkarna dit genom att
klicka på bannern (till höger här på sidan.)

Vill du ha ett personligt horoskop? Allmänt, kärlek, ekonomi,
jobb, årshoroskop, månad för månad + ditt teckens speciella
särdrag. Hör då av dig till mig genom att skriva ditt namn
och mejladress i kommentarer, eller maila mig på:
kayla_sthlm@hotmail.com

senaste blogginlägget
Veckans horoskop V.37 10–16/9

Stockholm i mitt Utsikt, Katarinahissen

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam.

Din irritation ökar i större utsträckning än du kan tänka dig. Alla handlingar är dock inte lika genomtänkta. Olycksfrekvensen är hög och du glömmer att vara uppmärksam. Tyvärr brukar du göra som du vill utan att oroa dig över andra och det är lite synd.

Veckans råd: Vänta med beslut som påverkar en grupp.

 • Arbete - Du har massor av outnyttjade färdigheter att damma av och använda till att förbättra din prestation när det gäller arbetet. Det finns inget onödigt vetande, du kan tillämpa och få användning för det där du minst anar!
 • Ekonomi - Flera mindre inkomster är på ingång och du har inte så mycket att oroa dig för på det finansiella planet. Så länge du inte spenderar hejvilt är ekonomin trygg.
 • Hälsa - När du befinner dig i naturen och helst vid vattnet, då är du i ditt esse. Sök dig till platser där du kan koppla av och finna ro, du mår inte bra av att vara för mycket inomhus.
 • Relationer - Det finns något du måste tydliggöra för en viss person så att det inte uppstår missförstånd. Förhållandet mellan er kommer bli bättre av att ni pratar ut om saken.
 • Lycka - Du väntar på ett besked men behöver inte vänta så länge till, snart kommer det att komma och det är positivt!

En god middag under veckans första dagar får din upp din energi och håller den uppe under hela veckan. Du känner dig ovanligt klar i hjärnan och det känns som om du tar bättre beslut än vanligt. Försök att få gjord eventuell motion så tidigt under veckan som möjligt annars finns det risk att den inte blir gjord alls. Om det är något som du övar dig på så finns det en god chans att denna vecka blir något av ett genombrott.

Du har en bra balans mellan fantasi och verklighet. Du har tillräckligt med kunskaper som kan användas för att förverkliga dina drömmar. Du använder också gärna dina egna erfarenheter på ett kreativt sätt till nytta för andra.

Veckans råd: Lös problem.

 • Arbete - Det är på tiden att du börjar röra sig utanför din bekvämlighetszon och se om det kan ge dig en bredare kompetens. Håll ögonen öppna för möjligheter till fortbildning.
 • Ekonomi - Du känner att du har koll på läget och kan luta dig tillbaka. Det verkar inte heller som att du kommer stöta på några problem så länge du inte gör något allt för drastiskt.
 • Hälsa - På ytan är du disciplinerad och får mycket uträttat men du bär på en osäkerhet inombords som kommer fram när du är ensam. Försök tänka att du duger som du är, det finns gott om bevis på det och du är älskad.
 • Relationer - Nu är det lätt hänt att du blir alltför överbeskyddande mot dina närmaste. Försök att inte oroa dig så mycket och tänk speciellt på att låta de yngre pröva sina vingar.
 • Lycka - Det får plats både en turdag och en otursdag den här veckan så det går i princip jämnt upp för dig.

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.

Denna vecka använder du din intellektuella kapacitet. Det är mycket konstruktivt snack och samarbete står högst upp på listan. Dessvärre kan du gå lite fort fram i kärlekslivet och därför kan konflikter lätt uppstå med någon du älskar. Men du bör inte söka nya vägar och sätt att utveckla dig bara med anledning av det.

Veckans råd: Bit ihop och gör det som förväntas av dig.

 • Arbete - Nu blir du trött på att köra runt och runt i samma spår och avviker gärna från normen och det vanliga för att ge dig av på en liten avstickare. Du kan utmana och ifrågasätta existerande koncept och ge folk en riktig tankeställare.
 • Ekonomi - Även om man oftast borde tänka över saker och ting så kan det faktiskt vara bra att ta ett snabbt beslut just nu. Det går bra att vänta också men då kommer du inte vidare så fort som skulle föredras.
 • Hälsa - Möjligheterna till bestående förändring är goda och nu är alla förutsättningar på plats för att bygga en bra grund. Att ha en sundare livsstil är inte så tråkigt som du föreställt dig.
 • Relationer - Du känner pirr i magen av att vara i närheten av en viss person. Är det en attraktion som håller på att utvecklas? Det är för tidigt att säga än.
 • Lycka - Genom att använda din intuition kan du rädda dig själv ur en knepig situation. Det känns bra att inte behöva dra in andra och sen stå i tacksamhetsskuld till dem.

Du ser ut att få ett erbjudande som du bara inte kan motstå den här veckan. Det verkar ha med pengar att göra och detta kan bli en mycket bra affär för dig. Se bara till att du läser det finstilta noga, annars finns det risk att du får en negativ överraskning senare.

Nu kan det uppstå en livlig diskussion under veckan. Det är fortfarande ditt jobb och din familjesituation som är i fokus. Tiderna tvingar dig att undersöka om du eventuellt arbetar med "ett lik i lasten". Här ska allting ordnas, både hemma och på jobbet.

Veckans råd: Dela på ansvaret.

 • Arbete - Andra inspireras av dig och ditt sätt att jobba så lugnt och metodiskt men ändå få allting klart. Det du ska tänka på är att även du behöver dina pauser.
 • Ekonomi - Du känner att du behöver ha kontroll över allting. Ingen annan får lov att komma in och försöka styra och ställa i din ekonomi för då förlorar du din självständighet. Det här är dock inte riktigt hur det ser ut i verkligheten utan endast hur du själv upplever det.
 • Hälsa - Du är lite tröttare än vanligt just nu och det bästa är att lyssna till kroppens signaler och sakta ner på tempot när möjlighet ges. Det är ingen fara om du tar det lugnare med eventuell träning.
 • Relationer - Någon anförtror en hemlighet till dig och det är viktigt att du håller på den annars kommer det att påverka vänskapen mellan er. Det finns få tillfällen som skulle rättfärdiga att du bryter ditt löfte.
 • Lycka - En person lämnar ett bestående intryck hos dig som kommer att förändra hur du ser på livet. En insikt du får är att du fortfarande har mycket kvar att lära.

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.

Samma tendenser som har karakteriserat de senaste två veckorna fortsätter att gälla. Här sker en märkbar förändring och omstrukturering i ditt arbete och situationen hemmavid. Under den sista delen av veckan kan du känna att det finns mycket optimism och att saker tenderar att gå enklare för dig.

Veckans råd: Släpp taget och må bättre.

 • Arbete - Du har förmågan att koncentrera dig intensivt under en kort period och få mycket uträttat. Därefter behöver du vila för att kunna ta nya tag igen, glöm inte bort det.
 • Ekonomi - Det är lätt att tro att du behöver vara mer återhållsam än vad som är fallet eftersom du glömmer att en inkomst snart är på väg. Dra inte åt svångremmen alltför mycket.
 • Hälsa - Det inre välbefinnandet är i fokus nu och du har förstått att du inte kan fortsätta rusa fram i högsta fart. Hur mycket kaos det än är omkring dig så lyckas du sakta ner och hitta dig själv mitt i allt.
 • Relationer - Du får umgås med en bred bekantskapskrets där alla är väldigt olika varandra. De här stunderna blir både glädjande och berikande för dig.
 • Lycka - Nyheter är på väg till dig från långt håll. Det är något som påverkar din livssituation i sin helhet.

Gör inga stora förändringar den här veckan utan försök att hålla normala rutiner så gott det går. Du kommer att behöva lugn or ro under ett tag och får absolut inte slarva med sömnen. Du behöver inte avboka några aktiviteter men var sparsam med att planera nya.

Karriärsmässigt har du en mycket framgångsrik och spännande vecka framför dig. Du sätter upp ett visst mål och lyckas sträva långsamt mot det. Din ansträngning och uthållighet ger bra resultat. På en personlig nivå kan mycket positivt hända nu och du har en mycket bra vecka framför dig.

Veckans råd: Hitta vägen till ditt välbefinnande.

 • Arbete - Du får mycket uträttat med lite ansträngning just nu eftersom du arbetar så effektivt. Är du redan färdig med det viktigaste kan du med gott samvete trappa ner på tempot.
 • Ekonomi - En ekonomisk angelägenhet får dig att känna dig splittrad och du velar fram och tillbaka. De goda nyheterna är att vad du än väljer kommer det bli lyckat i slutändan.
 • Hälsa - Det är lätt att känna sig rastlös just nu. Motion får dig att må bättre så försök ta dig tid till det.
 • Relationer - Du pendlar mellan att vara inåt- och utåtriktad just nu och det är inte lätt för folk att veta vilket humör du är på. Det raka, ärliga sättet du brukar använda dig av fungerar i kontakten med andra.
 • Lycka - Turen är på din sida i lite allt möjligt. Det är bara att välja ut vad du vill fokusera på och sen försöka hålla dig till det.

Ditt självförtroende är godare än vanligt den här tiden, speciellt när det gäller dispyter och diskussioner. Du vågar stå på dig mer än vanligt och lyckas bra med att få din vilja igenom i nästan allt. I och med detta så får du löst ett par små problem som du har gått och irriterat dig på och kan därför fokusera på viktigare saker. Synd bara att en mindre åkomma kan drabba dig i slutet av veckan och få din energi att sjunka. Lyckas du undvika den så kan du antagligen få gjort mycket mer än vanligt.

Denna vecka kan du se en lite mörkt på tillvaron och glömma att det kan kompenseras av goda förmågor och outnyttjade möjligheter. Veckan kan bli konstruktiv och ge utbyte om du är villig att strida lite.

Veckans råd: Bli bättre på att balansera inkomster och utgifter.

 • Arbete - Även om veckan är tuff så arbetar du flitigt och målmedvetet eftersom du vet att allting har ett syfte. Du fokuserar långsiktigt och tänker på ett smått idealistiskt sätt.
 • Ekonomi - Läget kan skifta snabbt och du behöver hänga med i svängarna så somna inte till nu. Du måste räkna med att det kan uppstå vissa oväntade utgifter.
 • Hälsa - Du lyssnar gärna på inspirerande människor som får dig att vilja lägga om din livsstil till det bättre. Det är en bra väg att ta mot ett sundare liv.
 • Relationer - På kärleksplanet föredrar du förändring framför det gamla trygga. Det måste vara nytt och spännande annars får det vara.
 • Lycka - Vissa saker du drömmer om är smått orealistiska. Du behöver komma ner på jorden och sätta mål som går att förverkliga inom rimlig tid.

Någon som har varit i din närhet en ganska lång tid känner sig väldigt bekväm i ditt sällskap. Detta är något som du inte har sett förut men som nu börjar bli allt tydligare. Du känner dig smickrad men det du känner dig ändå tveksam till att det skulle kunna bli något mer än bara vänskap. Det tåls verkligen att funderas på.

Just nu sprudlar du av energi och många spännande, friska utspel. Du är djärv och direkt i ditt beteende och du vågar satsa utan att först tänka dig för. Nu tar du gärna initiativ till något nytt, aktiverar andra och får saker att hända.

Veckans råd: Tänk efter före och gör smarta val.

 • Arbete - Du gör ett gott intryck på alla du träffa i samband med ditt arbete. Det kan ske mindre misstag här och där men din sociala kompetens väger upp det.
 • Ekonomi - Med din kreativitet kommer du lätt på nya idéer som innebär ökade inkomster. Låt fantasin flöda!
 • Hälsa - Det finns mycket att hand om där hemma vilket kan få dig att känna dig smått överväldigad. Att sitta ner och fundera på vad du ska prioritera först och skriva en tydlig lista är bra.
 • Relationer - Andras välbefinnande är viktigt just nu och du är en öm vän. Du kan inte lösa allas problem men du kan underlätta för dem och få dem att må bättre.
 • Lycka - Du har tur, glöm inte att dela med dig av den till andra!

En mindre åkomma kan irritera dig under veckan. Den slår antagligen till under veckans mitt. Det är inget allvarligt som väl är, men din energi drabbas och det påverkar både arbete och relationer. Eventuella motionspass får du nog skjuta på framtiden ett tag, men om du har någon bok som du gärna vill läsa ut så är detta ett bra tillfälle.

Veckan kan bli oerhört aktiv och det händer mycket olika saker på en och samma gång. Den något pessimistiska stämningen försvinner under de första dagarna av veckan och ersätts av stark optimism och tro på dina egna förmågor.

Veckans råd: Sakta ner.

 • Arbete - Som den fristående tänkare du är så accepterar du inte vad andra säger utan att de har bevis på det. Någons argument kommer ställas mot väggen och falla snabbt.
 • Ekonomi - Var försiktig med att ingå nya avtal just nu, det är lätt att missa ofördelaktiga villkor som står i det finstilta.
 • Hälsa - Den senaste tiden har du inte varit så strikt med dig själv som du skulle önskat. Det är bäst om du får ändring på det här så inte de negativa effekterna hinner ikapp dig. Små steg räcker lång väg.
 • Relationer - Du har ett dilemma att reda ut på kärleksfronten och då hjälper det att öppna upp sig för en nära vän som kan komma med såväl stöd som handfasta råd. Det är en person som varit där förut.
 • Lycka - Du är på rätt väg mot att nå dina mål så det är bara att fortsätta på samma sätt. Försöker du ändra på framgångsreceptet så bäddar det för trubbel.

Den här veckan passar utmärkt för att göra en del förändringar hemma. Det behöver inte vara något omvälvande utan bara någon detalj som gör att det känns lite annorlunda. Tänk bara på att det är du som skall välja – låt inte någon annan övertala dig till en färg eller form som du inte trivs med, det är ju faktiskt du som skall leva där.

Nu har du varit en riktig storspenderare och det är dags att försöka få ordning på din ekonomi. Du kommer se att dina ansträngningar bär frukt och det finns fortfarande nya överraskningar att vänta som ger dig möjligheter.

Veckans råd: Vänta med investeringar och utgifter.

 • Arbete - Du är någon att lita på, det vet alla som jobbar med dig. När du blir delegerad tuffa uppgifter ska du tänka på det och känna dig stolt.
 • Ekonomi - Finansiell trygghet är ett av dina största mål i livet och nu är du ett steg närmare. Tacka dig själv – anledningen till att du har kommit så långt är att du inte fuskat och avvikit från planen.
 • Hälsa - Kom ihåg att dricka tillräckligt med vatten eftersom det är större risk att bli just nu uttorkad. Tränar du så är det ännu viktigare att komma ihåg att ta med en flaska.
 • Relationer - Du vill gärna inte avslöja allt om dig själv till en nyfunnen bekant och det är nog klokt. Inte för att du har något att oroa dig för utan mest för din egen bekvämlighet då du gärna ser att saker och ting går långsamt fram så att du kan känna att du har kontroll.
 • Lycka - Slumpen har sitt finger med i spelet i allt du gör nu och det finns inte så mycket du kan påverka själv när det gäller tur. Däremot så får du information i början av veckan som kan leda dig till rätt val.

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.

Nu tycker du att det bara är glädje i ditt liv och du har ett fritt och avslappnat sätt att närma dig dina närmaste. När det gäller ekonomi finns det trevliga överraskningar att vänta i denna tid.

Veckans råd: Känn in.

 • Arbete - Din självkritik räddar dig från att begå ett fel. Du tror inte att allt du lämnar ifrån dig är perfekt utan vill gärna dubbelkolla vilket visar sig vara mycket bra i det här fallet.
 • Ekonomi - Tiden är mer värdefull än några kronor hit eller dit. Gå inte överstyr för att försöka få något billigare när det är enklare att slå till på det som finns rakt framför dig.
 • Hälsa - Det gäller att vara strikt med att inte släppa in jobbet på din fritid, du behöver tid att vila upp dig och ladda batterierna.
 • Relationer - Du har ett särskilt stort behov av att vara omtyckt just nu och det får dig att vilja söka bekräftelse från andra. Kom ihåg att du duger som du är.
 • Lycka - Något positivt är på väg att ske i ditt liv men du ska inte gå händelserna i förväg och bli för uppspelt nu. Det gäller att du har tålamod och kan vänta tills det är dags.

Ett problem som du har haft en tid kan den här veckan äntligen få sin lösning. En vän eller släkting har nämligen ett riktigt bra råd att ge dig om du bara lyssnar. Detta är någon som du aldrig trodde skulle kunna ge någon hjälp på det här området men i det här fallet är den upplysningen som du får verkligen guld värd. I slutet på veckan får du chans att riktigt slappna av och få mycket vila, något som du verkligen är i behov av.

Nu har du dålig kontroll över dig själv. Det finns en hel del störningar och det ger både en skev verklighetsbild och självkänsla. Du känner att du saknar ryggrad och försöker fly från ansvar. Under den sista delen av veckan har du turen att få lite mer andrum.

Veckans råd: Gemenskap.

 • Arbete - Det finns en svag punkt hos dig men du kan kompensera för den och det innebär att arbetet inte blir lidande.
 • Ekonomi - Det finns en del att jobba på här för även om läget är helt okej så kan det klart förbättras. Du behöver optimera hur dina pengar är placerade för att få en bättre avkastning.
 • Hälsa - Du är missnöjd med ett drag hos dig själv men istället för att sitta och tycka det är tråkigt så inser du att du kan ändra på det. Nu kan du jobba mycket med din utveckling på det personliga planet och växa som person.
 • Relationer - Någon öppnar upp sig för dig mycket mer än du skulle ha gjort i samma situation. Var stolt över det, det är ett kvitto på att du ses som en bra lyssnare.
 • Lycka - Du gör ett mindre framsteg som kan fungera som språngbräda för att nå ännu längre i framtiden.
10 September 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida