Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Leila
B

59 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Skaffa dig förlåtelse idag, i morgon kanske du inte känner dig skyldig.
kalendern
dagens onödiga vetande
Dumdum-kulan har fått sitt namn efter den indiska staden DumDum.
nya foton

Den förlorade sonen, Leonard Baskin
antal besökareHär kan du läsa både veckans och månadens horoskop.
Ibland hittar du även annat smått och gott som rör
astrologi och stjärntecknen.

Kika gärna in på mina andra sidor också - Kaylas tarot
och Vildhäxan i Sumpan. Du hittar länkarna dit genom att
klicka på bannern (till höger här på sidan.)

Vill du ha ett personligt horoskop? Allmänt, kärlek, ekonomi,
jobb, årshoroskop, månad för månad + ditt teckens speciella
särdrag. Hör då av dig till mig genom att skriva ditt namn
och mejladress i kommentarer, eller maila mig på:
kayla_sthlm@hotmail.com

senaste blogginlägget
Veckans horoskop V.12 18–24/3

Stockholm i mitt Lidingö

 


Turen ser ut att vända sin goda sida åt dig under hela veckan. Vad det blir av det beror dock på vad du ägnar dig åt under den här tiden. Detta ser också ut att vara en bra tid för alla sorters förhandlingar och avtal. Om du till exempel har en löneförhandling under veckan så ser det ut att kunna bli ett bra resultat av den, särskilt om du har den under veckans första del.

Att vara känslomässigt osäker är inte riktigt din grej. Du vet oftast vad du känner. Dessutom vill du helst tömma ut en känsla helt, innan du ger dig i kast med nästa. Så den här veckan kan upplevas som ovanligt komplicerad. Hur ska du reagera? Hitta den mest lyckade lösningen på en situation och satsa på känslor som lyfter dig!

Denna vecka kan många saker hända, och om du inte har något emot det, kan du bli medryckt i en känslomässig storm. Om andra väljer att krångla, ge dem nödvändigt utrymme och håll dig utanför. Den här veckan måste du släppa allt gammalt och välbekant och blicka framåt. Se fram emot att utveckla dig själv! Det är din nyckel till framgång den här veckan.

 • Arbete - Allt måste inte bli klart på en gång, se till att du inte hastar fram ett resultat utan att även tänka på att hålla god kvalitet. Du har mer tid på dig än du tror.
 • Ekonomi - Det finns inget att förlora på att ta tjuren vid hornen och tackla problemområden när det gäller din ekonomi. Inget kan ju förbättras om du väljer att stoppa huvudet i sanden. Små misstag är lätt att rätta till.
 • Hälsa - Man kan undra vad du håller på med nu, du flänger runt mellan olika projekt både inom och utanför hemmet. Du får mycket gjort men inget blir helt klart eftersom du har lite problem att fokusera och välja ut vad som är viktigast.
 • Relationer - Nu kommunicerar du mycket med vänner såväl som i ett kärleksförhållande. Det känns viktigt för dig att lätta ditt hjärta och då kommer du närmare den andra personen genom att en kedjeeffekt uppstår. Är du öppen får du nämligen samma bemötande tillbaka.
 • Lycka - Du har redan tagit ett stort steg på väg mot ett självförverkligande och nu är det dags för det andra. Du vågar!


Försök att gå till sängs tidigt de närmaste dagarna. Du kommer att känna skillnaden i energinivå och du får förnyad kraft till att lösa de små problem som du har framför dig. Detta gäller särskilt för dig som har utmaningar i jobbet eller skolan den närmaste tiden. För att få den skönhetssömn du behöver så är det ingen dum idé att planera in ett extra träningspass.

Ditt svar är en serie frågor den här veckan. De flesta ställer du själv. Från t.ex. ”Vad ska jag äta till frukost?” till ” Är den här personen bra att göra affärer med?” och en miljon andra där emellan. Lycka är att ställa rätt fråga vid rätt tillfälle. Försök att fokusera på vad du vill för egen del och vad du vill för dina nära och kära.

Denna vecka kan du räkna med framgång och tillfredsställelse rörande hem och familj. Detta bidrar till att ge dig större känslomässiga resurser i din karriär. Du kan få medgång i samband med mark och fastigheter, och du kommer få mer stöd från din familj.

 • Arbete - I början av veckan uppstår teknikkrångel vilket är nog så frustrerande för dig. Allt ordnar sig efter ett tag så du behöver inte drabbas av panik, bara sitt lugnt i båten. Det är inte heller någon katastrof ifall vissa uppgifter blir något försenade.
 • Ekonomi - Du behöver både en plan B och C om inte saker går som du tänkt dig. Det känns bättre att vara extra förberedd.
 • Hälsa - Nu är ett bra tillfälle att komma ikapp med allt du hamnat efter med. Det är sådant du skulle ha tagit tag i för länge sedan och det viktigaste handlar om ditt eget välmående. Prioritera dig själv ett tag så får du mer ork att ta hand om andra sen.
 • Relationer - Din strategi för att hantera personliga förhållanden fungerar bra, du har hittat den perfekta balansen mellan att vara social och dra sig undan. Eftersom du är både en trygg och intressant person så har du lätt att skaffa vänner och behålla dem.
 • Lycka - Din förmåga att förutse saker kommer väl till pass nu. Den kan även hjälpa dig att ha bättre tur i spel.


Den här veckan ser det ut som om det kan ske förändringar när det gäller dina fritidsintressen. Det som roade dig för en ganska lång tid sedan kan återigen blir intressant för dig. Du märker snart att du inte alls är lika duktig på detta område som du var när du slutade, men blir förvånad över hur snabbt du blir bättre. En positiv nyhet som har med din ekonomi att göra verkar komma tidigt under veckan.

Tro precis vad du vill tro – det är inte önsketänkande just för tillfället. Nej, fokusera på vad din intuition säger dig. Vad det än är, så är det sant. Så enkelt är det. Du är fylld av en inre kraft den här veckan, så gå din egen väg, oavsett vad andra säger. Och de som inte förstår dig, bör du på ett vänligt sätt hålla på armlängds avstånd.

Om du känner dig ung igen, måste du göra lite mer ungdomlig aktiviteter än vad du för närvarande gör. Självklart kan du beblanda dig med yngre människor. I slutet av veckan behöver du ta en tur i skog och mark för att finna lugn och ro i naturen. Det är det bästa sättet att återhämta dig på.

 • Arbete - Du är väldigt plikttrogen nu och är därför en mycket uppskattad medarbetare. Det som kan vara lite svårt är om du tvingas ta för stort ansvar. Var inte rädd för att backa lite och be någon annan ta över en stund.
 • Ekonomi - Försök inte påskynda ett beslut utan att ha tänkt igenom allt noga. Du behöver vara säker på att siffrorna stämmer och även ha tagit reda på hur det här valet kommer påverka livet utanför den finansiella sfären.
 • Hälsa - Alla pusselbitar faller på plats nu, du har reflekterat och vet precis hur du vill gå vidare. Nu gäller det att få andra med på tåget så de kan stötta dig i dina personliga val.
 • Relationer - Du har lätt för att drabbas av humörsvängningar för tillfället. Personer i din närmaste cirkel är förstående och har tålamod även om det inte är lätt för dem att hänga med alltid. Var tacksam för det och ge dem den kärlek de förtjänar.
 • Lycka - Det kan uppstå en försening just nu men ta det lugnt och försök att inte drabbas av panik. I det långa loppet har det ingen betydelse – faktum är att något gott kan komma utav det.


Det finns vissa saker som du verkligen inte har lust med och dessa saker skjuter du upp så långt det bara går. Men sakerna försvinner ju inte för det – det har du ju märkt. Tyvärr så verkar denna vecka just vara en sådan vecka där du verkligen måste ta itu med vissa saker. Tråkigt – men nödvändigt.

Du är i en krets av människor som känner dig väl och pockar på din uppmärksamhet. Det är många som trycker på dina knappar just nu. Så kom ihåg att det är du som har kontroll över de här knapparna, och du kan stänga av dem precis när du själv vill. På lördag händer något roligt som längre fram leder till att du tjänar mer pengar.

Ibland är det nödvändigt att vara ensam för att lösa ett problem. Lita inte på att andra ska hitta en väg ut för dig. De beslut du fattar vid denna tidpunkt kan vara av stor betydelse för ditt liv i framtiden. Med ditt förnuft och visdom får du en lycklig och uppfyllande period.

 • Arbete - Nu har du försökt så länge med en strategi och det står klart att den inte fungerar optimalt. Då är det dags att byta riktning och kika på andra alternativ. Du vet bäst själv när dina resurser är uttömda och du måste då se dig omkring efter andra som kan hjälpa dig att komma vidare.
 • Ekonomi - Du nås av ett besked som kommer inverka på din ekonomi. Det är för tidigt att sia om hur det exakta utfallet kommer bli men att det är positivt kan du vara tämligen säker på.
 • Hälsa - Akta dig för att göra för drastiska förändringar just nu, speciellt när det gäller kosten. Din mage kan bli upprörd om du ändrar vanor.
 • Relationer - Du som är singel märker att det dyker upp tankar på en före detta partner. Huruvida det är så smart att ta upp kontakten igen kan diskuteras. Du behöver tänka med huvudet och inte bara med hjärtat. I ett existerande förhållande har du en tendens till att vilja tillbaka till hur saker och ting var förut. Frågan är om det egentligen var bättre då, det är tveksamt.
 • Lycka - Att ge till välgörenhet eller på annat sätt hjälpa utomstående är bland det mest betydelsefulla du kan göra nu. Du har möjlighet att skänka andra stor glädje och känna att du gör nytta på riktigt.


Om du är bekymrad över din ekonomi så lämpar sig veckan mycket bra för att ta hand om just det. Du har mycket att vinna på att gå igenom dina utgifter och söka mindre kostsamma alternativ. Din tur verkar vara något bättre än vanligt, speciellt tidigt på veckan men den är inte något du kan lita på när det gäller spel och lotter.

Just när arbetet känns förödande jobbigt och tungt, får du det efterlängtade genombrottet. Din ihärdighet och envishet betalar sig till slut; ge inte upp förrän du översköljs av ljuset. Var öppen för nya idéer. Belöningen kanske inte kommer i den form du hade väntat dig. Skorpionen och Skytten är bra partners, både arbetsmässigt och socialt.

Du träder nu in i en fas där du behöver dra nytta av dina intellektuella förmågor och kopplingar till inflytelserika personer på vägen mot dina professionella mål. Lärandet är över, så nu måste du ställa en del krav på dig själv och dina överordnade. Det är bäst att sikta högt!

 • Arbete - Genom att lita på din intuition utvecklas du som bäst. Ta andras råd med en nypa salt, även om du inte gör som de hade tänkt blir resultatet ändå mycket bra.
 • Ekonomi - Du kommer behöva avvakta med en viss transaktion då alla detaljer inte är på plats än. Du behöver vara bergsäker på att allt stämmer innan du går vidare.
 • Hälsa - Låt inte andra pusha dig till att ta ett beslut, oavsett om de är nära eller ytligt bekanta. Du känner själv på dig instinktivt vad som är rätt väg att gå och det här är en alldeles för personlig angelägenhet för att du ska låta andra ha en avgörande roll i bedömningen.
 • Relationer - Du har mycket kärlek att ge, den räcker till alla du värderar i ditt liv. Ditt samliv blir intimt och närgånget under veckan.
 • Lycka - Även om turen inte verkar vara där i början av veckan så vänder det snart för dig och allting faller på plats.


Du måste kanske stå över något du planerat eftersom du tvingas till ändringar i schemat. I slutet av veckan kan du få ett ypperligt tillfälle att ge igen för ett elakt skämt som du tidigare blivit utsatt för. Det kan vara svårt att motstå, men du gör nog bäst i att låta bli. Det är mycket bättre att lämna det bakom sig och blicka framåt istället.

Även om allt verkar flyta på rätt bra just nu, ska du vidta vissa försiktighetsåtgärder. Ge själen näring. Du har varit upptagen inomhus mer än vad som är nyttigt, och du behöver känna Moder Jord under dina fötter. Gå ut och gå ofta i helgen, se på fåglarna eller titta upp på natthimlen. Friden du känner är perfekt för ditt inre.

Det kan vara så att du känner dig helt utbränd på jobbfronten. Du måste överväga om du verkligen är tillfreds med vad du gör. Denna vecka kan du sättas på prov, tricket är att ta det lugnt och inte bli alltför upptagen av allt du behöver göra.

 • Arbete - Du är lite för splittrad för att få speciellt mycket uträttat nu. Mot slutet av arbetsveckan tar dock saker och ting en vändning och du blir betydligt mer produktiv.
 • Ekonomi - Du lyckas bäst på ekonomifronten om du blandar gamla beprövade trick med nytänkande strategier. Det gäller att hitta en bra balans av utgifter och inkomster.
 • Hälsa - Ta dig inte för mycket vatten över huvudet i vardagslivet nu. Du blir lätt överväldigad och behöver pauser då du kan återhämta dig ordentligt.
 • Relationer - Det krävs en förändring i ett av dina nära förhållanden, mest troligen det romantiska. Ni behöver diskutera sådant som är lite obekvämt att ta upp men det kommer att kännas mycket bättre efteråt.
 • Lycka - Du har inte så stort mått med tur under veckan men det har däremot en vän eller bekant till dig som kan vara till hjälp.


En person som du absolut inte räknat med att få en komplimang ifrån kan den här veckan överraska dig och ge dig oväntat smicker. Du kan inte låta bli att tänka i banorna att den här personen döljer något och att det är något som han eller hon vill ha från dig. Hur du än tänker så kommer du ändå inte på någon orsak och det verkar faktiskt som komplimangen är helt uppriktigt.

Du kräver mer av dig själv. Du är samlad och koncentrerad. Du vet att de som gör mer än vad de blir tillfrågade om är sällsynta varelser, och det är därför du gör det. På torsdag behöver du inte klappa dig själv på ryggen längre. Äntligen får du den uppmärksamhet du förtjänar. Och belöningen blir inte så liten heller.

Nu kan du känna att du saknar den nödvändiga träningen eller intellektuella erfarenheten att göra något åt din karriär. Därför är det en god idé att använda tiden för att förbättra dina färdigheter genom att söka experter inom ditt område eller delta i kurser. Du kanske upptäcker att du spenderar mycket tid på uppdrag som rör resor. Du kan förvänta dig en hel del spänning och massor av utmaningar denna vecka.

 • Arbete - Det är en lättnad för dig att arbetsuppgifterna är lite mindre styrda nu. Eftersom du vill vara så självständig som möjligt passar det här upplägget dig som handen i handsken.
 • Ekonomi - Du har goda möjligheter till ökade inkomster just nu. Var bara kreativ och våga tänka lite okonventionellt.
 • Hälsa - Försök dig på en ny fysisk aktivitet du inte har testat förut eller höj ribban på det du redan är kompetent inom. Det finns en stor utvecklingspotential rent prestationsmässigt.
 • Relationer - Så mycket sker på det romantiska planet att du har all anledning att vara uppspelt. Händelseutvecklingen har verkligen tagit språng den senaste tiden och så fortsätter det, så håll i hatten för nu åker vi!
 • Lycka - Ditt turnummer är lyckosamt för dig just nu så välj det om du ska satsa.


Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.

Vänner beter sig inte alltid som det borde göra. Det är förmodligen du som får vara den förlåtande fram till på onsdag. Sedan blir allting mycket bättre i snabb takt. Till helgen kan du stöta på någon från det förgångna – det blir ett spännande och starkt möte. Ta vara på den andra chans du får och var öppen för vart det hela leder.

Den här veckan får du några problem med att kommunikationsutrustning inte fungerar som den ska. Du måste bara se till att du utför regelbunden service på din utrustning. Då kan det äntligen bli slut på en negativ period och flera av dina projekt som har stått still ett tag kan nu startas om.

 • Arbete - Innan du kavlar upp ärmarna och börjar jobba måste du försäkra dig om att du har definierat målet och gjort upp en bra plan för hur du ska gå tillväga. Att inte vara ordentligt förberedd bäddar för misslyckande.
 • Ekonomi - Nu kan du spara mycket pengar genom att reparera och restaurera gamla saker. De blir som nya igen med dina smarta lösningar. Inspiration finns det gott om runtomkring dig.
 • Hälsa - Du är redo att ge dig ut på en resa. Den behöver inte vara fysisk utan det kan handla om en intellektuellt eller spirituell färd. En sak är dock säker, det här kommer förändra dig som person.
 • Relationer - Hitta på någon kul idé så ska du se att den smittar av sig på andra och kommer att göra dem uppspelta. Sociala tillställningar är både roliga och givande för dig. Du fyller på energi genom kontakten med andra.
 • Lycka - Du känner dig optimistisk och det med all rätt – det går bra för dig. Om du någonsin ska lyckas är det nu.


Nu måste du vara tydlig i din ordanvändning istället för att förvänta dig att människor förstår dig. Du kan vara rädd att du inte kommer accepteras för dina åsikter. Romantik är oumbärlig för ett bra förhållande. Gå aktivt fram för att finna den istället för att klaga på att den är frånvarande. Veckan blir spännande och romantisk.

Du kan lätt känna dig något provocerad av några personer i din närhet. Låt det passera, att få en reaktion av dig är precis vad de vill. Som tur är finns det andra människor kring dig som du har lättare att umgås med. Det är speciellt en person som du känner att det klickar med, men du föredrar nog att hålla er relation på ett vänskapligt plan.

Den gamla poeten Rumi säger att man ska hälsa allt som kommer till ens dörr som om det var en guide från ”andra sidan”. På sistone har du träffat samma ”guide” flera gånger i form av ett knepigt problem eller en besvärlig personlighet som visar sig i ditt galleri av identiteter. Se den rackaren i ögonen! Bjud in fridstöraren på te!

 

 • Arbete - Nu är det de okonventionella metodernas tid. Du kanske börjar i andra änden eller gör något som egentligen är helt bakvänt. Resultatet blir trots det bra – kanske just på grund av att du vågade tänka lite annorlunda.
 • Ekonomi - Ge inte bort något du värderar högre än mottagaren, då är det bättre att du har kvar det i din ägo tills du hittar någon mer lämpad att sälja eller skänka det till.
 • Hälsa - Nu har du lätt för att vara sentimental och drömma dig tillbaka till en tid och plats då allt var annorlunda. Det är härligt att fly verkligheten genom att klamra sig fast vid det förflutna ett tag. Ganska snart kommer du inse varför det är bäst om saker förblir som det är nu.
 • Relationer - Det finns något som legat och grott ett tag och behöver komma upp till ytan. Nu kan du vädra dem med den person som står dig allra närmast och som orkar lyssna även när allt inte är frid och fröjd. Både du och den andra personen kommer må så mycket bättre efter att alla korten är på bordet.
 • Lycka - Nu ökar dina valmöjligheter och mot slutet av veckan har du en ganska klar bild över hur du ska gå vidare med dina livsval. Kom ihåg att frihet inte kan värderas i pengar.


Du har verkligen lust att säga ditt hjärtas mening till en nära vän den här veckan men bör nog se upp så att du inte låter känslorna tala för mycket. Din vän blir nog inte särskilt glad över den kritik du förmedlar. Men detta är inget du behöver ligga sömnlös över. Ni har ett tillräckligt gott förhållande för att reda ut den här småsaken.

Problem med ekonomi och arbetssäkerhet kommer vara mycket brådskande under denna period och du kommer känna en stark uppmaning att övervinna eventuella svagheter inom detta område. Du kan vänta dig mycket problem, speciellt om du litar för mycket på andra. Barnsligt beteende hjälper inte nu, och om du inte har medveten kontroll över dina känslomässiga reaktioner, kan du förvänta dig att bli impopulär.

En stor händelse tar en hel del av din tid i anspråk. (Alla händelser som är värda namnet kräver definitivt förberedelser!) Till helgen inser du förmodligen hur hårt du har arbetat. Du kanske är utmattad och saknar nya idéer. Skicka ut en efterlysning i universum: Du behöver en mentor som hjälper dig att öka takten igen.

 • Arbete - En valfri men svår uppgift är lockande för dig. Den är prestigefylld och skulle onekligen ta dig högre i karriären. Om du misslyckas kan det dock ligga dig till last, så försäkra dig om att du kan klara av det innan du går vidare.
 • Ekonomi - Stabilitet är viktigast nu. Du tar flera viktiga steg mot ett större oberoende och väljer hellre att avvakta med större inköp om alternativet heter ränta och avbetalning.
 • Hälsa - Nu är en tid då du vill rå om dina närmaste. Det gäller speciellt barn eller yngre personer som är anknutna till dig. Det är positivt för din mentala hälsa att vara omgiven av människor du uppskattar och bryr dig om.
 • Relationer - Nu får du chansen att reda ut saker och ting mellan dig och en person som står dig nära. Det känns bra att rensa luften och få bukt på missförstånd som uppstått.
 • Lycka - Till helgen väntar en belöning så härda ut till dess!


Du kan nu känna att du gradvis börjar inse vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du lär känna dig själv bättre dag för dag och du känner också att du mer och mer vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Följande vecka bör du unna dig något annat än bara arbete och skola. Planera in något kul! Det är du faktiskt värd.

Atmosfären på arbetsplatsen är förmodligen ganska tryckt nu - kanske på grund av att en äldre person försöker hävda sin auktoritet. Ju mer modig du är, desto bättre kan du hantera situationen. Du behöver veta var du ska sätta gränser samtidigt som du lever upp till att vara diplomatisk och hantera saker på ett bra sätt.

Det finns många aspekter på en och samma sak, och du är känslig och flexibel nog att försöka se allt från många olika vinklar. Detta hjälper dig att förstå hur saker och ting hänger ihop, både i familjen och på arbetet. På torsdag är det dags att presentera en realistisk plan. Det kostar mer att vara inaktiv än att vara aktiv.

 • Arbete - Dina insatser är verkligen inte bortkastade även om du måste jobba på i det fördolda utan erkännande. Din tid i rampljuset kommer snarare än du tror.
 • Ekonomi - Om du gjorde andra val gällande din ekonomi så skulle ditt liv se väldigt annorlunda ut. Utforska möjligheterna och alternativen du har.
 • Hälsa - Om du har tidigare trauman eller svårigheter att bearbeta är det ett bra tillfälle nu. Det är lätt att nå fram till ditt inre, både för dig själv och för de som står dig nära. Prata med någon du känner stort förtroende för.
 • Relationer - Du känner dig osäker på var en viss person står. Är det en motståndare eller någon som vill dig väl? Det får tiden utvisa så ligg lågt.
 • Lycka - Nu kan du tillämpa principer du lärt dig för länge sedan och använda dem för att uppnå framgång. Det du behöver akta dig för är att trampa andra på huvudet på vägen upp.


En gammal pinsam händelse som du helst bara vill lägga bakom dig kan återigen dyka upp i ditt huvud den här veckan. Detta kan få ditt humör att bli lite sämre än vanligt. Häng inte upp dig på detta och lägg inte mer tid på att gå igenom den här händelsen än vad den verkligen förtjänar. Nu i efterhand kan du nog få rätt perspektiv på det och se att händelsen inte behöver påverka ditt nuvarande liv.

Ytterligare kostnader kan lägga sordin på denna vecka. Du måste ta hänsyn till att det kan finnas flera räkningar. Annars är veckan mycket positiv där du glädjas av att träffa andra människor. Influensrika och kloka människor ger dig utvecklingsmöjligheter och leder kanske också till resor. Du kan nå framsteg i ditt jobb genom att interagera med inflytelserika människor och knyta rätt relationer. Det här är en tid då du får stor insikt och större förståelse för andra människor.

Planeterna testar dig just nu. Prova den här tekniken när du träffar nya människor: Skaka hand i avsikt att skicka din glädje genom den andre personens handflata och rakt in i hans/hennes hjärta. Till helgen får du sällskap av Fru Fortuna – till den grad att du faller på rygg och bara skrattar. Och tillräckligt för att dela med dig till dina älskade.

 • Arbete - Allt går inte att läsa sig till, nu behöver du samla på dig praktisk erfarenhet för att ta dig vidare i karriären och få bättre flyt med uppgifterna. Du lär dig bäst av att observera andra.
 • Ekonomi - Tidigare har du befunnit dig i en knepig finansiell situation men nu är läget ännu bättre än det var innan krisen. Det här är mycket tack vare att du rustats med kunskaper då du varit tvingad att bli mer kreativ och rådig.
 • Hälsa - Du behöver ta ett beslut gällande din livssituation men står och velar fram och tillbaka. Det är ingen fara, du behöver inte hasta dig fram till någon slutsats. Än finns det gott om tid.
 • Relationer - Någon i din närhet behöver extra stöd och stöttning – en uppgift som är svår men du är rätt person för det. Att du finns där är högt värderat.
 • Lycka - Du har ingen vidare tur om du fegar. Ska du spela så måste du våga chansa lite, utan att för den skull vara dumdristig.
18 Mars 2019  | Länk | Horoskop | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida