Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Leila
B

58 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Det är bättre att ha älskat och förlorat än att bara ha förlorat.
kalendern
dagens onödiga vetande
Enid Blyton gav ut 59 böcker under ett år, 1955.
nya foton

Den förlorade sonen, Leonard Baskin
antal besökareHär kan du läsa både veckans och månadens horoskop.
Ibland hittar du även annat smått och gott som rör
astrologi och stjärntecknen.

Kika gärna in på mina andra sidor också - Kaylas tarot
och Vildhäxan i Sumpan. Du hittar länkarna dit genom att
klicka på bannern (till höger här på sidan.)

Vill du ha ett personligt horoskop? Allmänt, kärlek, ekonomi,
jobb, årshoroskop, månad för månad + ditt teckens speciella
särdrag. Hör då av dig till mig genom att skriva ditt namn
och mejladress i kommentarer, eller maila mig på:
kayla_sthlm@hotmail.com

senaste blogginlägget
Veckans horoskop V.17 23-29/4 2018

Efter händelserna förra veckan kommer du vara mer än nöjd med vad som hänt dig. Dock är den här veckan inte särskilt lämpad för hjärtefrågor. Du kommer slösa tid och ansträngning om du försöker kontrollera saker. Använd i stället tiden för verkligt arbete. Veckan ger ett bra tillfälle att bekanta sig med inflytelserika och viktiga personer. Vårda dessa kontakter, eftersom du kan behöva dem senare.

Du gillar att prata och tar gärna kontakt med nya människor. Vänskapsband kan knytas, särskilt när du lämnar din invanda miljö. Det är också en bra vecka för affärsverksamhet och större inköp. Du vet hur du ska investera.

 • Arbete - Den långa listan du måste plöja igenom får dig att känna dig överväldigad. Avslappningstekniker kan hjälpa dig enormt. Ta dig tiden att andas och bara vara, du slösar inte bort tid på det eftersom du sedan kommer vara mer effektiv.
 • Ekonomi - Kostnaderna för ditt dagliga uppehälle har skenat iväg på sista tiden, därför behöver du dra åt lite den här veckan. Om du är återhållsam under början av veckan kan du få råd med lite lyx igen till helgen.
 • Hälsa - Är det verkligen nödvändigt att göra allt på en gång? Du behöver prioritera i din vardag för att inte känna dig så stressad.
 • Relationer - Du har något planerat som du är lite tveksam till om du orkar med men var inte rädd för att ställa in en aktivitet när du känner dig för trött för den. Ingen kommer att ta illa upp, alla har vi dagar då vi orkar mindre.
 • Lycka - Du har dig en riktigt tursam helg, avvakta med att ta chansningar till dess.

Nu är du lite för generös och vårdslös med dina pengar. Har du pengar att avvara, är tiden inte inne för nya investeringsprojekt. Experthjälp kan kosta lite, men du behöver den. Speciellt måste du vara försiktig med människor du bara har träffat ett par gånger. Det är inte klokt att engagera sig i andras angelägenheter utan vidare.

Du försöker göra alla nöjda, men ändå stöter du på motstånd lite då och då. Kanske vore det bättre om du följde din egen vilja i större utsträckning? Gör upp mål för dig själv och var konsekvent! Då kommer du snabbt dit du vill.

 • Arbete - Din trötthet påverkar dina möjligheter att fokusera längre stunder på någon uppgift. Om du istället delar upp den i mindre delar så går det bättre och redan mot veckans slut kommer du se en förbättring.
 • Ekonomi - Att försöka leva på en för tajt budget har gjort att du känner dig begränsad. Lätta på svångremmen lite, du har möjlighet till det.
 • Hälsa - Du som går omkring med en krämpa och hoppas att den ska försvinna av sig själv gör bäst i att kolla upp det. Det kommer bli jobbigare om du avvaktar och det fortskrider.
 • Relationer - Du upplever att en vän svikit ditt förtroende. Ta ett snack med personen så alla kort ligger på bordet, det är bättre än att gå och vara upprörd i det tysta.
 • Lycka - Det finns mycket gratisgrejer för dig att bara hämta den här veckan, se till att utnyttja de här möjligheterna. Det kommer kännas som att du vunnit storvinsten.

Om du skulle spekulera nu kan du faktiskt dra det längsta strået. Frestelsen att investera i idéer dina vänner kommer med, kan bli ganska stark, men du måste hålla dina impulser i schack då det inte är klokt att delta i något utan ordentlig kunskap. Prata med din partner om du är osäker, där får du goda råd.

Du stöter ofta ihop med människor som är irriterade och uppe i varv. Dina försök att lugna dem lyckas inte så bra, utan innebär bara att även du blir stressad. Det är nog egentligen bäst att du avvaktar och håller dig på din kant.

 • Arbete - Du har lite svårt för rutinmässigt arbete just nu och vill gärna vara kreativ och inte så bunden av tidsbegränsningar. Även om du har regler att förhålla dig till så finns det mycket spelrum för dig att utnyttja dina talanger.
 • Ekonomi - Planera dina utgifter efter ett större inköp som du behöver göra, du får snåla in lite på annat för att få det att gå runt.
 • Hälsa - Du har inget direkt att oroa dig för nu, du gör redan mycket för att må bra. Bli inte för bekväm bara, fortsätt med ditt fungerande recept.
 • Relationer - Det är något magiskt över dig den här veckan vilket gör att du får folk att flockas kring dig. Med din utstrålning har du lätt att få folk på fall, så antingen får du dra nytta av det eller tänka på vad du sänder ut för signaler, beroende på vad du vill åstadkomma.
 • Lycka - Tävlingar och skicklighetsspel är vad som går bäst för dig nu, du kan använda hjärnan och mentala tekniker för att vinna.

Just nu kommer du få svårt att leva upp till vad som krävs. Du kan ligga långt efter i schemat, och det verkar som du måste hantera saker på egen hand. Du kan inte räkna med något stöd och sympatier från dina närmaste. Den här veckan måste du ta ett steg i taget och hantera saker med lite mer lugn, även om du vill kasta dig från det ena till det andra.

Med hjälp av ren viljestyrka klarar du en svår uppgift. Precis när du tänker slappna av och njuta av framgången dyker det upp en ny utmaning, som du i ärlighetens namn helst skulle slippa. Men det är bara att bita ihop.

 • Arbete - Det finns inte mycket att oroa sig för när man jobbar på så hårt som du gör. Ingen kan klaga på din prestation den här veckan.
 • Ekonomi - Dina finanser styrks under veckan, kanske genom en inkomstökning eller annan stabiliserande händelse. Avvakta med att spendera extra tills du ser om den uppåtgående trenden är permanent.
 • Hälsa - Ju mer du rör på dig nu desto bättre, fysisk aktivitet har stor positiv inverkan på ditt mående på alla plan.
 • Relationer - Även om du känner dig blyg så behöver du våga ta steget och kontakta en person som du är intresserad av. Om du inte tar några risker går du miste om mycket. Du som är i ett förhållande måste tänka på att kommunicera öppet och ärligt för att undvika missförstånd.
 • Lycka - Undvik allt som har med odds och spekulationer att göra under helgen, då har du mindre flyt med sådant än vanligt.

Ingenting kan stoppa dig nu då du är inne i en mycket energisk och konstruktiv period. Den här veckan kan du göra vad du vill. Har du planer på att göra en affärsresa, kan en sådan ge ganska bra utdelning. Det finns också ett antal gamla vänner som du inte har sett på länge. Kanske kan du samtidigt besöka dem.

Frågor som rör hälsa och friskvård blir viktiga. Du börjar tänka i delvis nya banor och inser att det finns mycket spännande information att upptäcka. Veckan är också bra för att städa, röja och sortera i förråd eller garage.

 • Arbete - En kollega distraherar dig och du har svårt att skaka av dig personen. Du ska stå på dig och inte vara rädd att kräva att få lugn och ro, till skillnad från vad du tror kommer du bli bemött med förståelse.
 • Ekonomi - Det är lätt för dig att falla för lockande budskap just nu. Kom ihåg att om det låter för bra för att vara sant så är det också det. Läs det finstilta noga.
 • Hälsa - Att sova tillräckligt är veckans viktigaste råd då sömnbrist tenderar att påverka dig mer än vanligt. Du kan förenkla för dig själv genom att försöka varva ner lite tidigare, den extra sömnen kommer göra dig gott.
 • Relationer - Du och någon du är romantiskt intresserad av är inte riktigt på samma sida i boken. Var öppen med vad du känner och var inte rädd för att sakta ner farten. Den rätta personen väntar tappert på dig.
 • Lycka - För att vinna måste du satsa lite, du har ingen realistisk möjlighet annars. Däremot bör du inte vara dumdristig. Undersök oddsen noga.

Du är inte riktigt i form just nu och du verkar stängd och avvisande. Du har svårt att nöja dig och arbetar för mycket med ditt arbete. Dina närmaste kräver också ganska mycket av dig och du drar dig tillbaka. Hela denna vecka verkar allt ganska frustrerande för dig och du kan behöva lite vila och tid för dig själv innan du kan fortsätta.

Du hinner inte med allt du tänkt göra, men gräm dig inte över det! Det bästa är om du dämpar ambitionerna, sänker kraven på dig själv och lever mer för stunden. Lite avkopplande lättsinne är precis vad du behöver just nu!

 • Arbete - Det gäller att du är på god fot med dina kollegor och inte röra till saker och ting. Håll dig utanför en konflikt som dyker upp, du behöver inte bli indragen i den för du har egentligen ingenting med saken att göra.
 • Ekonomi - Du har snålat länge nog och det är dags att du fokuserar mer på dina behov. Var inte för återhållsam när det kommer till dina personliga utgifter, du behöver en hel del saker som du faktiskt har råd att införskaffa.
 • Hälsa - Sakta ner på farten på din fritid, du är så aktiv att det gör dig utmattad. Det är viktigt att komma ihåg att slappna av emellanåt. Vissa saker du har på schemat är inte så viktiga som du tror, de kan lätt vänta till ett senare tillfälle.
 • Relationer - Hur viktigt det än är att ha en bra kontakt med vänner och familj så är relationen till dig själv den viktigaste just nu. Ignorera inte dina behov av att vara för dig själv och koppla av, det är viktigare än att oavbrutet socialisera.
 • Lycka - Du har turen på din sida just nu så om du vill spela kommer det dyka upp flera bra tillfällen.

Nu är det inte vettigt att köra loppet ensam och du gör rätt i att få med dig dina närmaste. Ta hjälp av kollegor som är villiga att sträcka ut en hjälpande hand för dig. I framtiden kan också uppta dina tankar just nu. Kanske är det klokt att investera en del av dina tillgångar i ett sparkonto.

Du är lite orolig för en släkting. Din naturliga impuls är att gripa in och hjälpa den personen, men det gäller samtidigt att inte gå på för hårt. Var lyhörd och tänk på att alla mår bra av att få ta ett visst mått av eget ansvar.

 • Arbete - Envisheten är din viktigaste styrka just nu. Du känner dig uthållig och målmedveten och det är som att inget berg är för högt. Fortsätt köra ditt eget race och bry dig inte så mycket om andras åsikter.
 • Ekonomi - Förändringar sker när det gäller din ekonomi men det är för tidigt att säga om det är positivt eller negativt, troligen är det en blandning. Ta inga drastiska beslut för tillfället.
 • Hälsa - Tröttheten slår till i början av veckan och det känns segt att stiga upp på morgonen. Du kommer igång långsamt och får inte lika bra fart på dig själv som du är van vid. Det positiva är att allt vänder tvärt mot slutet av veckan och du får en riktig energikick.
 • Relationer - Det blir en lugn, kanske till och med tråkig inledning på veckan. Mot helgen ser det dock ut att vända och du kan förvänta dig en och annan romantisk stund!
 • Lycka - Din intuition är extra stark just nu och du kan använda den för att förutse händelsers utfall. Det här är något som självklart ger dig tur!

Detta kommer bli en bra vecka där du har möjlighet att få en hel del hjälp från din omgivning. Många av dina nya idéer tas emot med stor entusiasm från omgivningen. För dem som vill söka ett nytt jobb, är det bara att sätta igång. En gynnsam period för nya möjligheter där du klarar det mest otroliga.

Du trivs när du har folk omkring dig, och du anstränger dig verkligen för att komma överens med alla. Ett uppdrag inom en förening blir krävande men intressant. Du kan påverka och styra på ett effektivt men diskret sätt.

 • Arbete - Allt rullar på av rutin och du har inte problem med att göra klart något av de gamla vanliga uppgifterna du har på ditt bord. Mot slutet av arbetsveckan ser dock en ny utmaning ut att dyka upp, ställ in dig på det så du inte blir tagen på sängen.
 • Ekonomi - Gör inte för stora investeringar just nu eftersom du behöver spara till en kommande utgift.
 • Hälsa - Att vara i naturen triggar en förbättring av ditt allmäntillstånd. Sök dig till solen, du behöver den som mest just nu.
 • Relationer - Någon dyker upp gång på gång i dina tankar fast du försöker slå bort dem. Handen på hjärtat, har du undervärderat vad den här personen betyder för dig?
 • Lycka - Du är särskilt bra på att få andra runt omkring dig att glädjas just nu. Passa på att sprid och dela lyckan så mycket du kan!

Den här veckan är det bästa sättet att utmärka sig på att vara trevlig och tillmötesgående. Den moraliserande gör mer skada än nytta. Du måste fråga dig följande fråga: Är det rimligt att förvänta sig mer av någon annan än dig själv? En förnuftig person som du ska kunna styra bort från nonsens.

Du är bra på att släta över konflikter. Hemligheten är att du får folk att tänka på något helt annat än vad det nu är de retar sig på. Det kräver förstås en viss uppfinningsrikedom från din sida, men det har du som tur är mycket av.

 • Arbete - Det börjar bli dags att kavla upp ärmarna och ta itu med det du har förhalat. Ingen tid är så bra som nu, du har all kraft och motivation i världen om du bara kommer igång.
 • Ekonomi - Håll inte för hårt i pengarna för då sitter du ensam i ett hörn. Att vara för snål kan få andra att ta avstånd från dig.
 • Hälsa - Du hade en tidigare svacka på ett område som rör ditt välbefinnande men nu börjar det vända och allt ser desto ljusare ut. Dina ansträngningar är inte förgäves.
 • Relationer - Häng med ut när kompisgänget frågar dig och ta för dig av allt det roliga som händer, det behöver du verkligen.
 • Lycka - Man kan inte säga att du har vare sig tur eller otur just nu, det svänger lite upp och ner. Satsa inte någon större summa på spel om du vill vara på den säkra sidan.

Just den här veckan, kan det gå mycket långsammare än du vill. Du måste kontrollera dig själv då det inte är klokt att agera impulsivt. Acceptera att ingenting särskilt stort sker vid denna tidpunkt. Den här veckan är det inte bra att kontakta inflytelserika personer. Vänta istället på lite bättre tider.

Du träffar trevliga människor som förstår vad du pratar om och som delar dina åsikter. Men det finns också en person som du retar dig på – ni hamnar ständigt på kollisionskurs. Det intressanta är att ni egentligen är ganska lika!

 • Arbete - Det blir lätt lite enformigt på jobbet och du som brukar vara okej med det känner en viss tristess. Ifall du har möjlighet till miljöombyte eller att variera dina arbetsuppgifter på något sätt så ta chansen.
 • Ekonomi - Stanna upp och utvärdera hur saker och ting fortskrider. Du kan ha pengar placerade på fel ställen och behöva rätta till det för att siffrorna ska se bättre ut.
 • Hälsa - Din mentala och spirituella utveckling är viktigare än den rent fysiska just nu. Om du tränar gör du rätt i att inte pressa dig själv för mycket, du ska må bra under tiden. Lugna träningsformer är bäst.
 • Relationer - Du glömmer bort att visa tillräcklig uppskattning för de som står dig allra närmast. Det räcker med små handlingar av omtanke för att visa att du bryr dig.
 • Lycka - Var uppmärksam på en möjlighet som uppenbarar sig för dig under mitten av veckan. Det gäller att du är alert så att du inte går miste om något bra.

Människor kan vara svåra att arbeta med, vilket kan vara tråkigt. Har du något rutinarbete du behöver utföra, bör du hålla tidtabellen. Det är osannolikt att du kommer nå några större resultat den här veckan och du får mer att göra på jobbet.

Ett beslut börjar sakta ta form. Du har grunnat länge utan att komma fram till något, men äntligen börjar det klarna och optimismen ökar stadigt. Men det finns fortfarande ett ekonomiskt problem som du behöver hjälp med.

 • Arbete - När du tappat fokus så gå upp och rör på dig, det kommer att hjälpa till för att få igång kreativiteten igen. Bäst går det för dig som har ett jobb där du får fysiska utmaningar.
 • Ekonomi - Du får tips om en bra investering du kan göra, slå till efter att du dubbelkollat att budgeten går ihop. Det är viktigt att du inte förhastar dig med dina beräkningar.
 • Hälsa - Ditt mående är stabilt just nu, det är skönt att inte behöva tampas med humörsvängningar. Ju mer fysiskt aktiv du är desto mer förstärks de här redan gynnsamma förhållandena.
 • Relationer - Familj och släkt är särskilt viktiga för dig under den närmsta tiden. Hör av dig till dem du inte har träffat på länge, det betyder mycket.
 • Lycka - Allt som är relaterat till sport ger dig ökad tur. Om du spelar så har du bättre chanser på till exempel trav eller fotboll. Sysslar du med någon idrott själv har du även där ökade vinstchanser när det gäller tävlingar.

Anhöriga kan vara mycket svåra och samtidigt petiga, så var försiktig med din likgiltighet och ditt slappa förhållningssätt då det kan få dig att hamna på djupt vatten. Det du säger kan misstolkas av en äldre släkting. Försök att undvika konflikter med dina nära och kära. Veckan kräver att du håller stadig kurs.

Du har ett stort behov av ordning och struktur. Det är dags att satsa tid och pengar på att skapa effektiv förvaring för papper och prylar! Mycket energi går också åt till att hjälpa vänner och bekanta med diverse praktiska göromål.

 • Arbete - Du kommer köra fast med en viss uppgift under mitten av veckan. Få inte panik, det löser sig snart om du bara använder din unika talang.
 • Ekonomi - Undvik spontana infall just nu, det gäller att du tänker till innan du gör ett större inköp. Det här gäller speciellt under helgen då kostnaderna har en tendens att sken iväg om du inte sätter stopp.
 • Hälsa - Du har bra koll på hur du ska göra för att leva ett hälsosamt liv. Din utmaning den här veckan blir att leva som du lär.
 • Relationer - Du har lagt ner mycket tid och kraft på en kärleksrelation, nu är det dags att fokusera på vännerna. Det blir så lätt att ni glider isär om ni inte hör av er och träffas tillräckligt ofta.
 • Lycka - En vän har riktigt flyt just nu och kan dra med dig i sin tursamhet, så håll dig nära!
23 April 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida