Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Leila
B

58 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Att slösa bort tid är en viktig del av livet.
kalendern
dagens onödiga vetande
enligt sägnen drack den aztekiske härskaren montezuma 50 koppar choklad om dagen i koppar av guld.
nya foton

Den förlorade sonen, Leonard Baskin
antal besökareHär kan du läsa både veckans och månadens horoskop.
Ibland hittar du även annat smått och gott som rör
astrologi och stjärntecknen.

Kika gärna in på mina andra sidor också - Kaylas tarot
och Vildhäxan i Sumpan. Du hittar länkarna dit genom att
klicka på bannern (till höger här på sidan.)

Vill du ha ett personligt horoskop? Allmänt, kärlek, ekonomi,
jobb, årshoroskop, månad för månad + ditt teckens speciella
särdrag. Hör då av dig till mig genom att skriva ditt namn
och mejladress i kommentarer, eller maila mig på:
kayla_sthlm@hotmail.com

senaste blogginlägget
Veckans horoskop V.29 16–22/7

Huvudskär, Haninge, Stockholm

 


Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.

Tystnad och blygsamhet är inte dina styrkor. Du har varit väldigt flitig på sistone och nu är det dags att konsolidera det du har åstadkommit, även om det inte är gjort i en handvändning och tar längre tid än beräknat. Du uppvisar styrka genom att gå på djupet där andra skrapar på ytan. Nu behöver du uppvisa lite mer tålamod och du kommer lyckas till slut. När det gäller känslor, har du ett okontrollerbart behov av att diskutera både eldigt och intensivt.

 • Arbete - Mer tid är lösningen på ett problem du stöter på. Försök inte hasta dig fram till en lösning, den kommer att uppenbara sig själv i sinom tid.
 • Ekonomi - Du väntar på något som ska ske och det gäller att du har tålamod med det och inte försöker gå händelserna i förväg. Att dra förhastade slutsatser kan ha icke önskvärda konsekvenser.
 • Hälsa - Du är lite trögstartad på morgonen men därefter får du mer energi och en massa saker uträttade. Slarva inte med frukosten, det är det viktigaste målet för dig just nu.
 • Relationer - En ny bekantskap gör entré i ditt liv, det här är en relation som lätt kan utvecklas till något starkare.
 • Lycka - Låt det förflutna bli kvar där det hör hemma, i det förflutna. Att vara för upptagen med att fundera på det som har varit hindrar dig från att komma framåt.


Du kan nu känna att du gradvis börjar inse vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du lär känna dig själv bättre dag för dag och du känner också att du mer och mer vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Följande vecka bör du unna dig något annat än bara arbete och skola. Planera in något kul! Det är du faktiskt värd.

Denna vecka kommer du känna att ditt arbete kräver att du övervinner dina fördomar och är tillräckligt proaktiv för att få mer kontakt med andra. Det är dags för dig att ta ett större ansvar för förrättningar på jobbet, kanske genom ett mer utåtriktat jobb. Detta kan innebära affärsresor eller mer underhållning och sällskap. Börja jobba mer med människor än med saker och lär dig diplomati.

 • Arbete - Du har möjligheten att influera andra på jobbet. Att kunna påverka och göra skillnad är både en ära och ett tungt ansvar så se till att du axlar det väl.
 • Ekonomi - Kärleken ska inte behöva kosta dig pengar, lägg band på dig om du märker att det håller på att bli så. Den som tycker om dig på ett ärligt och uppriktigt sätt förväntar sig inte att du ska spendera en massa.
 • Hälsa - Du känner för att ändra framtoning och få en ny, fräsch look. En liten förändring räcker långt i det avseendet, gör inte någon större permanent förändring som du riskerar att ångra.
 • Relationer - Du träffar på någon men förhastar dig och dömer någon för snabbt, det gör att du drar en felaktig slutsats. Under ytan är allt annorlunda.
 • Lycka - Om du fortsätter på den inslagna vägen och inte avviker från den så kommer framgång att kommer relativt snart.


Det finns vissa saker som du verkligen inte har lust med och dessa saker skjuter du upp så långt det bara går. Men sakerna försvinner ju inte för det – det har du ju märkt. Tyvärr så verkar denna vecka just vara en sådan vecka där du verkligen måste ta itu med vissa saker. Tråkigt – men nödvändigt.

Det verkar som om allt kommer att gå till din fördel här veckan som sätter dig på prov när det gäller möjligheten för mobilitet och flexibilitet. Känner du efter noga, är det bra med lite förändring och särskilt när det gäller människor och miljö. Du kanske vill få ut lite mer och se om gräset är grönare på andra sidan staketet?

 • Arbete - Du står inför ett val och vet inte riktigt hur du ska gå vidare i en jobbfråga. Ta dig den extra tiden att samla fakta för att göra ett informerat beslut, det är definitivt värt besväret.
 • Ekonomi - Du kan få ekonomisk hjälp av någon som har det lite bättre än du just nu och det är något du inte bör tacka nej till.
 • Hälsa - Det strålar från dig och du känner dig glad och positiv, det gör att du har lättare att orka med vardagsbestyren. Glöm inte bort att ladda på med bra energi i form av nyttig mat. Stressa inte upp dig över träning, det räcker långt med vardagsmotionen du får nu under sommaren.
 • Relationer - Du behöver stötta någon som inte mår riktigt så bra. Det här är ett tillfälle att visa att du finns där, det kommer vara djupt uppskattat.
 • Lycka - Tålamod är din bästa vän nu, du har något positivt att vänta om du är ihärdig. Dock behöver du kanske vänta till slutet av veckan för att få reda på vad det gäller.


Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.

Denna vecka kan du vara extra känslig för stress, därför är det en bra idé att prioritera och åtminstone inte säga ja till allt. Du får mycket tillbaka för att vara lite mer koncentrerad på jobbet. Faktum är att du kan visa andra vad du verkligen går för och det borde du definitivt göra den här veckan. Du får hålla dig på hemmaplan den här veckan och inte förvirra dig för mycket i triviala frågor, då kan du få det mycket bättre med dig själv.

 • Arbete - Den här veckan kommer du att få bekräftelse på att ditt jobb är till nytta genom en förmån eller ett bevis av något slag. Det är något du kommer att ha användning för under en längre tid framöver.
 • Ekonomi - Du ska vara stolt över hur långt du kommit i att hålla dig till din budgetplanering, nu är det okej att göra ett litet avsteg utan att det påverkar balansen nämnvärt.
 • Hälsa - Nu är ett bra tillfälle att öva på din uthållighet, det går lättare att träna långa pass i ett lågt tempo än vice versa.
 • Relationer - Du behöver dra dig undan och fundera på hur du ska fortsätta i en av dina nära relationer. Tiden du spenderar på att fundera i stillhet är viktigt, så se till att du tar dig tillfälle när det är möjligt.
 • Lycka - Du har ett val att göra och ska bara göra det som känns rätt i magen. Lita på din inre röst och låt inte någon annan försöka tysta ner den.


Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.

Denna vecka är det viktigt att du inte låter dig begränsas av gamla övertygelser om vad som är möjligt och omöjligt. Du bör ha en ny vision om hur du vill att din framtid utvecklas och ge dig själv fria händer. De drömmar du nu formulerar kommer att ge energi till din framtid och göra så att de kan bli sanna. Detta innebär att du måste klargöra dina professionella förhoppningar och se till att de har mening på lång sikt.

 • Arbete - Andra imponeras av din insats på jobbet och det ska du vara glad över. Låt det inte stiga dig åt huvudet dock, det är bara att fortsätta fokusera på det du har att göra och försöka prestera ännu bättre.
 • Ekonomi - Nu kan du höja ribban och dra in ännu mer på kostnaderna vilket medför att du får bättre förutsättningar på längre sikt när inte så mycket går till onödiga utgifter.
 • Hälsa - Du känner dig glad och tillfredsställd med hur du utvecklas just nu. Kom ihåg att du behöver underhålla din kropp för att den ska fortsätta må bra.
 • Relationer - Någon gömmer sig bakom en tuff fasad men nu kan du börja skrapa lite på ytan och få reda på att det bor en känslig person under allt det där. Med den insikten kan ni komma närmare varandra.
 • Lycka - Se upp med vad du önskar, det kan slå in!


Din sociala och vänskapliga sida är särskilt stark den här veckan och du har en förmåga att få personer i din närhet på mycket gott humör oavsett omständigheterna. På arbetet är du därför något av en mittpunkt den här veckan eftersom du sprider så mycket positiv energi omkring dig. Tyvärr så fungerar det inte lika bra på kärlekens område, det är nästan som om du spenderar all din energi på dina vänner och inte har någon kvar att lägga på din partner.

Nu är det dags för en uppgradering och kanske upplever du något som tar fram dolda och olösta krafter inom dig. Det här är en stor utmaning för dig eftersom du bara varit oroad över saker i stor skala. Du bör definitivt försöka sänka dina ögon lite så att du tar med dig de triviala, men nära och viktiga sakerna för dig också.

 • Arbete - Var inte rädd för att göra en kovändning nu och fortsätta i en helt annan riktning. Har du mer information på bordet så bör du agera enligt den.
 • Ekonomi - Du är på väg mot en tryggare livssituation. De materiella tillgångarna ökar samtidigt som dina egentliga utgifter förblir desamma.
 • Hälsa - Det är dags att sitta ner och reflektera över de val du har gjort i livet. Har de tagit dig dit du vill vara? Mycket ligger i dina händer, du ska inte bara acceptera något du inte till fullo är nöjd med.
 • Relationer - Din tillit till andra har fått sig en törn i ditt förflutna men du är återigen redo att lita på och släppa människor närmare dig. Den här veckan sker en händelse som bekräftar att det var rätt val.
 • Lycka - Någon räddar dig från att hamna i knipa den här veckan, gör vad du kan för att visa din tacksamhet på ett lämpligt sätt.


Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen.

Du har varit mycket duktig på sistone och det kan tyvärr komma en motreaktion nu. Du har förmodligen arbetat för mycket med ditt huvud de senaste åren. För att hålla dig frisk måste du lätta på trycket och komma ur ditt humör. Den här veckan är lämplig för det. Försök dock undvika att göra något som du kommer att ångra bittert.

 • Arbete - Råka inte försäga dig om något privat, det är lätt att du råkar berätta eftersom du är så uppspelt men du kommer ångra dig efteråt ifall du delar med dig för mycket med kollegorna.
 • Ekonomi - Nu kan du lägga en bra grund och bygga inför framtiden. Det du spenderar den här veckan är antingen nödvändigt eller till för att användas länge så du behöver inte ha dåligt samvete över att det kostar.
 • Hälsa - Det går lite segt med träningen men när du väl kommer igång så upptäcker du att du har energi som både räcker och blir över. Du vet nämligen att du ska avbryta och känna dig nöjd med din prestation innan du blir helt slutkörd.
 • Relationer - Det råder harmoni både när det kommer till romantiska förhållanden och vänskaper. Ditt lugna och milda sätt är en positiv influens och får dina närmaste att uppskatta dig ännu mer än de redan gör.
 • Lycka - Det krävs inte att du slösar upp en hel förmögenhet för att vinna. Du märker om du har turen med dig ganska omgående när du gett dig in i spelet. Det är inte lönt att fortsätta om det inte har sett så lovande ut i början.


Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.

Denna vecka kommer du känna att ditt självförtroende fortfarande är lågt. Du känner att du saknar ryggrad och försöker fly från ansvar. Under den sista delen av veckan känner du dig oförmögen till arbetsuppgifter. Det är okej att komma bort från det viktigaste arbetet först och mellan varven bör du försöka komma ikapp. Veckan kan dock bli väldigt konstruktiv och nu har du nya möjligheter att utbilda dig.

 • Arbete - Dina planer att avancera inom karriären får sättas på paus ett tag då du har viktigare saker i livet att satsa på. Allt har sin tid och det kan vara bra att vänta.
 • Ekonomi - Du funderar mycket på hur din planering ska se ut just nu. Fråga runt bland bekanta som har koll, de kan ge dig nya infallsvinklar.
 • Hälsa - Din självkontroll är bra just nu vilket gör att du har det lättare att hålla dig till en planering för kost och träning. Nu kan du lägga grunden till något bra och hälsosamt.
 • Relationer - Det är dags att ta tjuren vid hornen och ta upp de obekväma ämnena du inte vågat prata om med en partner eller nära vän. När allt kommer upp till ytan känns det bättre i slutändan och då finns det en ärlig chans att lösa problemen.
 • Lycka - Din framtid är trygg och dina behov kommer att bli tillgodosedda, så oroa dig inte över vad som kommer hända.


En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjemedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.

Nu sker det något positivt inom dig denna vecka. Det är ett bra och lönsamt partnerskap i din omedelbara krets, men också med auktoriteter. Du vill ha mer kontakter och aktiviteterna blir allt mer omfattande. Nu är du energisk och fokuserad och när det gäller kärlek är du fortfarande i en bra utveckling.

 • Arbete - Bli inte frustrerad över att det går långsamt framåt, mot slutet av arbetsveckan öppnar sig nya möjligheter för dig.
 • Ekonomi - Något oväntat inträffar som ändrar läget och är till en början oklart ifall det är en positiv eller negativ vändning. Tiden får helt enkelt utvisa hur det blir med den saken.
 • Hälsa - Fastän du aldrig trott att du skulle göra det så börjar du ändra dig i en fråga gällande din hälsa. Du inser att det är viktigare att må bra än på vilket sätt det sker. Var snäll mot dig själv.
 • Relationer - Du får en chans att visa ditt goda hjärta för vännerna den här veckan genom en fin gest som är mycket uppskattad.
 • Lycka - Nu hämtar du inspiration från alla möjliga håll. En historia du hör nu berör dig djupt och den peppar dig till att kämpa vidare mot ditt mål.


För tillfället har du mycket gott självförtroende. Du känner dig omtyckt och det med rätta – du påverkar verkligen din omgivning positivt. Vanliga bekymmer som verkar plåga andra rinner bara av dig. Tyvärr kan din energi få ditt shoppande att öka till den grad att din ekonomi blir ansträngd. Försök att begränsa ditt spenderande så blir detta en toppen-vecka.

Det verkar som om allt du tar i blir till guld och du är inne i en mycket konstruktiv period. Privata problem kommer att uppta mycket tid under veckan. Upplever du att du har en del olösta frågor, kan du göra något åt ​​det nu. Veckan är lämplig för att städa upp i privata affärer, och det gör du med bravur.

 • Arbete - Nu kan du lära från ett tidigare misstag, det är lätt för dig att se vad du gjorde fel och hur det kan bli bättre nästa gång. Det är bra att saker och ting går framåt.
 • Ekonomi - Det sker en förbättring inom ett område när det gäller ekonomi vilket påverkar hela budgeten positivt. Antagligen kommer du snart att märka att du har mer att röra dig med än vanligt.
 • Hälsa - Du vill gärna resa runt och uppleva saker, så har du möjlighet till det är det extra fördelaktigt för dig just nu. Ta med dig en vän som du litar på.
 • Relationer - Du kommer träffa på en väldigt speciell person den här veckan, antagligen framåt helgen. Det här är någon som gör ett bestående intryck på dig.
 • Lycka - Försök inte irra runt efter den ultimata sanningen, då kommer du bara känna dig vilsen. Svaren ligger hos dig själv och du måste ta hänsyn till dina unika omständigheter.


Om du är i ett förhållande så kan veckan blir rätt så tråkig. Du är trött på att det inte händer något och kan lätt beskylla din partner för detta. Irritation föder irritation och det kan snart utvecklas till ett storgräl om du inte avbryter det tidigt. Kanske bör du inte förvänta dig särskilt mycket från din partner den här tiden utan planera in någon rolig aktivitet med dina vänner istället.

Nu går du mot bättre tider denna vecka. Dina djupaste befogenheter vaknar plötsligt. Om du har stött på ett svårt problem är det äntligen dags att göra något åt ​​det. Nu kan du städa upp allt som är oklart och skumt, så att du får en bättre relation både till sig själv och till andra människor. Veckan kan föra med sig förnyelse.

 • Arbete - Någon du såg som en konkurrent blir en allierad för dig den här veckan. En oväntad händelse inträffar som förändrar dynamiken på arbetsplatsen.
 • Ekonomi - Sätt inte dina pengar i händerna på någon du precis lärt känna, det bådar inte gott. Du gör klokt i att hålla dina finanser för dig själv.
 • Hälsa - Du mår bättre nu än tidigare så passa på att njuta av det. Slappa inte för mycket, när du är på språng och deltar i aktiviteter mår du bättre och känner dig styrkt.
 • Relationer - Den aktivitet du planerat med vännerna kommer att behöva skjutas upp men det kommer ett annat tillfälle som blir minst lika bra,
 • Lycka - Ska du spela på något så måste du välja på instinkt, inte vela för mycket fram och tillbaka för då kan du tappa flytet.


Veckan blir inte som du har planerat. Dina närmaste sätter käppar i hjulet för dig och det irriterar dig oerhört. Lite senare i veckan får du gjort det du tänkte och ditt humör stabiliseras. Helgen bjuder på en överraskning men du har tyvärr inte tid att glädjas åt den så mycket som du hade velat.

Denna vecka får du många möjligheter att reflektera en del över dina privata affärer. Detta hindrar dig inte från att vara dig själv, och du gör vad som är naturligt för dig. Nu har du möjlighet att prioritera och du har även lite tid kvar utöver arbetstiden. Kanske kan ett möte sätta kronan på verket.

 • Arbete - Det kommer goda nyheter till någon annan på jobbet och det påverkar dig indirekt positivt. Se till att du håller dig uppdaterad på vad som händer och sker på arbetsplatsen även om du skulle vara ledig.
 • Ekonomi - Förändringar du gör inom din budget nu ska gå att ändra senare om det behövs. Lås inte fast dig själv, till exempel genom att ta abonnemang som kräver att du binder upp dig under långt tid. Permanenta och oåterkalleliga förändringar ska du vara skeptisk till.
 • Hälsa - På kvällarna har du mer energi än dagtid för tillfället, så du kan vända på dygnet lite så kan du få mer gjort än du brukar.
 • Relationer - Nu är du särskilt attraktiv och tilldragande för en partner eller potentiell sådan. Även om utseendet tilltalar andra är det din charm som är avgörande.
 • Lycka - Du har större tur när du spelar med udda nummer, så när det kommer till chansspel så ska du välja från dem.
16 Juli 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida