Pudlar är bäst
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Logga in
om mig
Berit
Lönnerstam
10 år och kvinna
Simrishamn,
Skåne län

Denna blogg handlar huvudsakligen om mina pudlar och sådant som är relaterat till dem; 

LP 1 Priche´s Wild Rose, "Smilla" 1996-2011

 

Black Basic Gambling Grace

"Donna Selina" född 2001

Foto: Fotograf Daniel

 

 

 

RLD N  RLD F  RLD A  Black Basic Reliable Runner, "Sagitta" född 2007.  Bakgrundsfotot är Sagitta från 2009 (Foto: Fotograf Daniel)

 

 

RLD N  Splash Rambling Rose född 2011 

 

senaste blogginlägget
16 år

I dag har vi firat Selinas 16-årsdag. Hon och vi andra i familjen började dagen med att äta lite Gorgonzola-Mascarpone-ost några minuter efter midnatt. Det började för många år sedan, då jag bara hade Smilla. Jag gillade Magor, samma ost men annat namn. Smilla blev alldeles tokig när den kom på bordet och sedan dess är den obligatorisk för alla födelsedagar. Alla tre pudlarna flockas i en ring runt mig och så får var och en sin lilla bit. Den taskiga matten tar oftast lite större bitar. Jag vet inte, om sådan ost är så bra för hundar. Därför får jag mest.

Till frukost blev det rå vom för pudlarna. Det är verkligen en höjdare anser alla tre. Själv nöjde jag mig med min vanliga havregrynsgröt.

Tilltugget till eftermiddagskaffet - mattes- utgjordes av kex med ost. Alla smaskade i sig med god aptit.

På eftermiddagen kokte jag kycklinghjärta, som skars till små, små godisbitar. Stoja och Sagitta tränade lådsök respektive rallylydnad och då fick de som vanligt kycklinghjärta som belöning. Efteråt fick Selina äta godis direkt ur snusdosan utan att behöva göra någonting. Oftast låter jag Selina göra lite enkla rallymoment, där hon endast behöver följa min hand utan några sitt eller ligg men på sin sextonde födelsedag ska det inte behövas.

Till kvällsmat blir det som så ofta råa kycklingvingar, något som alla tre uppskattar. Nej, matte delar inte deras förtjusning, så jag får hitta något annat gott att äta. Jag tror att alla pudlarna kommer att vara nöjda efter födelsedagsfirandet.

Selina i full fart mot en tunnel på tävling 2004

 

19 November 2017  | Länk | 2017 Donna Selina | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Berit Lönnerstam                                             Skaffa en gratis hemsida