Pudlar är bäst
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Logga in
om mig
Berit
Lönnerstam
10 år och kvinna
Simrishamn,
Skåne län

Denna blogg handlar huvudsakligen om mina pudlar och sådant som är relaterat till dem; 

LP 1 Priche´s Wild Rose, "Smilla" 1996-2011

 

Black Basic Gambling Grace

"Donna Selina" född 2001

Foto: Fotograf Daniel

 

 

 

RLD N  RLD F  RLD A  Black Basic Reliable Runner, "Sagitta" född 2007.  Bakgrundsfotot är Sagitta från 2009 (Foto: Fotograf Daniel)

 

 

RLD N  Splash Rambling Rose född 2011 

 

senaste blogginlägget
Alla hjärtans dag

Den fjortonde februari 1998 är en minnesvärd dag, en mycket viktig dag i mitt liv. Smilla, min första pudel,kom in i mitt liv. Hon var ett och ett halvt år gammal och jag var nog lite orolig över hur hon skulle uppleva flytten. Smilla hade hela sitt liv burits omkring av yngsta dottern i kenneln. Smilla satt som ett litet barn med frambenet om halsen på flickan.

Det visade sig dessbättre att det inte var det ringaste problem med flytten. Smilla fick bara en ny hals att hålla om. Efter ett dygn hos mig besökte vi goda vänner till mig. Smilla var så trygg med mig att hon omedelbart accepterade mina vänner och blev även kompis med deras gamla labbe.Smilla blev väldigt "mammig" och ville helst vara med mig men mina vänner hade en liten flicka på 4 år, mycket yngre än hennes gamla favorit, och de blev jättefina vänner. Smilla kunde t.o.m. gå på promenad med henne utan att jag var med.

Införskaffandet av denna underbara pudel är ett av mina absolut viktigaste beslut. Det förändrade hela mitt liv. Till dags datum 20 år fyllda med pudel. Fyra stycken har det blivit. Alla har sina personligheter och alla är lika älskade även om jag måste erkänna att Smilla på något sätt alltid förblir nummer ett i mitt hjärta.

Smilla på prispallen på brukshundklubben i Simrishamn.

 

14 Februari 2018  | Länk | diverse 2018 | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Berit Lönnerstam                                             Skaffa en gratis hemsida