Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Njudung 24 april

Får väl börja med att konstatera att det blev inget nollat lopp denna gången heller...trots fyra försök. Men jag är väldans nöjd med vårt resultat ändå! Fyra lopp och bara en disk. Härligt!

Agility B

10 fel och en 28 plats av 71

Första loppet för dagen var en riktig springbana. Tror jag gjorde tre byten på hela banan däremellan var det fullt ös :-) På nått vis lyckades jag lura Taurus förbi ett hinder å så fick vi en vägran och tyvärr rev han sista hindret. Så 10 fel totalt. Inga tidsfel idag trots att matte fegade i slalomen istället för att hejja på honom. Grämde mig lite när vi kom i mål att jag inte körde på ordentligt! Han kan ju slalom!! Kändes iallafall som en bra start på dagen.

Hopp B

7,56 fel och en 16 plats av 68

Sämsta tänkbara uppladdning! Matte och Taurus på väg in på banan när de kallar in inroparen till tältet och diskuterar nått....jättelänge....kändes det som. Taurus hann iallafall tappa all fokus. Är ju sånt som kan hända men min hund klarar det väldigt dåligt. Så första halvan av loppet seeeegar sig Taurus fram genom banan. Supersakta!! Loppet som genomfördes i slowmotion resulterade dock i en nolla! Å Taurus kom igång sista delen av banan MEN det straffar sig att krypa fram :-) Tidsfel! Så det som kändes som sämsta loppet för dagen resulterade i bästa placeringen....så kan det gå :-)

Agility A

Disk

Jo en disk måste man ju också ha med sig hem! Rätt ofokuserad Taurus tyckte att han kunde skippa delar av slalomet! Det gick inte matte med på, så tillbaka med hunden å så fick han gå hela vägen.Så långt fem fel... Sen var det gunga och muren! Skärpning matte, säger jag bara! Vi har ju en mur nere på klubben, varför tränar jag aldrig på den?? Visst har vi hoppat på den, men kanske hjälper det inte så mycket att träna murhopp en gång per år? Ja, ja...den ofokuserade hunden sprang förbi muren iställer för att hoppa, matte valde att springa vidare och diskade oss. Efter det kom han igång och resten av banan gick riktigt bra, men så är det väl alltid när man redan är diskad...då flyter det fint!

 

Hopp A

5 fel och en 24 plats av 67

Dagens sista klass och vi var först ut. Så direkt från banvandring å hämta hunden. Den slöa hunden....det var vaaarmt i dag och det påverkade nog hunden en del. Matte hällde en flaska vatten över Taurus som tydligt visade vad han tyckte om den behandlingen :-) men sen var det full fart bort till starten. Verkade funka bra med liten dusch innan...ingen supersnabb hund i detta loppet heller men det flöt fint, bra slalom (där matte jagade på och inte fegade) tyvärr knuffade matte sen iväg hunden förbi ett hinder som resulterade i en vägran. Två gånger den här dagen har det hänt nu...matte får hem och träna tror jag!

 

De körde alla largeklasserna först så efter halva dagen var vi färdigtävlade och kunde sitta i solen och njuta av small och mediumhundarna! Vilken härlig dag vi har haft! Men den där nollan den får vi väl fortsätta vänta på....

 

24 April 2011  | agility | 2 kommentarer
Den där nollan kommer denna säsong! Ni har ju nollat även om det blev tidsfel! ;) Nästa gång ni tävlar har hundarna vant sig vid värmen så då kommer Taururs att ha sin vanliga härliga fart igen. Jag missade dock att se att matte behöver träning. Litar dock på ditt ord! :p

Webbplats: http://www.nifesoj.se
Skrivet av Josefin den 26 April 2011 06:38
Den som väntar på något gott! ;) Skämt o sido så var ni superduktiga idag, nu är det bara att nöta på så kommer snart de där pinnarna att trilla in! Får se till att bygga upp den där muren på ngn träning framöver, dags för Tilly att träffa den också skulle jag tro...
Skrivet av Malin den 25 April 2011 02:38
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida