Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2024)
>>


Nybro 24 sept 2011

Idag var det nästan-säsong-avslutning för oss. Sista officiella tävlingen för året, nästa helg blir det en tripp till Lessebo för de sista varven på tävlingsbanan men inga fler officiella!

Hemmaplan var det också, det brukar Taurus gilla :-)

Agililty 1

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om det där loppet...Det kändes rätt bra men blev rätt kaotiskt. Hunden sprang betydligt snabbare än matte, det var nog det störrsta problemet...matte var inte riktigt med på Taurus tempo, sen glömde hon bort att förbereda en sväng så hunden for ut i ingenstans och undrade nog lite vart han skulle. Han blev liksom stående där en stund och funderade på det...eller så funderade han kanske på att sticka och snacka med nån trevlig hinderfixare eller så...vem vet? Stopp blev det iallafall. Tillslut bestämde han sig för att springa iallafall, fullfart långhopp och så in i slalom, smack! rakt in i en slalompinne :-) oops...tillbaka tills det blev rätt och så vidare, gick rätt bra där ett tag! Sen flyyyyger hunden över gungan, springer förbi ett hinder, hoppar det sista och letar reda på sin belöning! " Nu är vi klara matte!!" Puh! Det var skoj med en laddad och snabb hund, synd att matte inte var med på noterna.....

Hopp 1

Kändes bra redan på banvandringen! Rolig bana! Man vet ju vad man har att satsa på också när första hund rusar runt banan på 23 sekunder- nollad, och andra hunden springer nollad den också. Hmmm... Men man kan ju bara göra sitt bästa. Totalt sju nollor blev det i klassen, dock inte så många starter så alla fick inte pinnar...trist. Men bästa Taurus hade faktiskt tredje bästa tid, så pinne till oss!!!

Årets resultat blev då alltså 2 pinnar i hopp och 2 i agility. Vi ser redan fram emot nästa säsong :-)

25 September 2011  | agility | 1 kommentar
Superbra Annika! Se de kom trots alla tvivel! Nu är ni snart i 2:an med oss!

Webbplats: http://www.nifesoj.se
Skrivet av Josefin den 27 September 2011 14:48
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida