 |
|
|
|
 |
Bullar till semlor
5-6 st (blev 6 här)
2 ägg 1 dl kvarg eller kesella 50 g smör 1/2 dl sukrin/sukrilett eller annan sötning 1 krm salt 1 tsk kardemumma 2 tsk bakpulver eller 1 tsk bikarbonat 1 dl mandelmjöl 1 dl kokosmjöl 2 msk psyllium eller fiberhusk 1 dl pofiber
Vispa äggen poröst, smält smöret. Blanda ihop allt och låt svälla 10-15 min. Forma bullarna och lägg på plåt. Grädda i 200 grader ca 15 min.
Bullarna fick någon besk smak...har blivit så några gånger tidigare när jag bakat med...ska testa att utesluta bakpulver/bikarbonat tror nämligen inte att den gör nån nytta ändå och misstänker att smaken kommer därifrån.
|
|
 |
|
hittabutik.se - 13.000 webbutiker!
| ehandelstips.se - allt om ehandel
|
 |
|
|

|