Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


våren på g..?

Sportlovsveckan är snart till ända...Jag har också haft lite sportlov och gjort en massa sportiga saker...eller, hur det nu var? En del pulsande i snö, lite snöbollskastning och lite snöskottning har jag dock hunnit med. Totti älskar snön, upp i snövallarna, ner för snövallarna, kör ner nosen (och hela huvudet) rakt ner i snön, studsar och far med sina små korta ben i den djupa snön. Har hur kul som helst. Han kommer nog bli ledsen nu när det verkar som om snön börjar smälta undan. Taurus däremot kommer inte att bli ledsen för att det blir barmark och framföralllt varmare. Han tycker snön är rolig i ungefär 10 minuter sen vill han gå in eller fortsatta längs de skottade vägarna.

Sportlovsveckan avslutades med hajk med scoutkåren. Hur roligt som helst var det. Mycket grävande i snön, pulka åkning, korvgrillning och snöbollskastning. Totti var med på sin första hajk :-) Ett litet gästspel mitt på dagen blev det. Han och Taurus var inkvarterade hos mamma över helgen men hon skulle jobba en stund på lördagen och då fick lilleman komma och leka med oss i skogen. Han är en mycket okomplicerad liten valp. Inga problem där inte...En av de minsta scouterna adopterade honom ganska snabbt och de gick runt och undersökte världen tillsammans. Så söta så :-) Sen tyckte matte att det nog var dags att sova en stund. Sövde Totti i Taurus sovsäck och han sover snällt i säkert en timme trots en hel del aktivitet runt omkring. Så go den lille vovven är! Efter middagsluren var han redo för snön igen :-) Taurus däremot fick stanna hemma och sova. Han tycker ju som sagt bara det är roligt att vara ute en stund sen blir det bara pip och gnäll, det orkar vi inte med så han hade det nog bättre hemma i värmen.

(här skulle det varit lite bilder...men det verkar inte funka så bra just nu, så det blir inga)

Något annat roligt som hänt är att Taurus och Totti har börjat leka med varandra. Taurus försökte med lek den första veckan Totti var här men man måste ju leka så försiktigt med en valp...annars skriker den och springer och gömmer sig. Så Taurus verkade ge upp och visste inte riktigt hur han skulle bete sig. Men valpar växer och de lär också känna varandra så nu verkar det gå bra igen. Tidigare idag hade de en rejäl dragkamp om den stackars gula krabban. Totti flög nästan lika mycket som krabban när Taurus satte igång och skaka, men han gav sig inte den lille..."jag vill ha..."

 

28 Februari 2010  | övrigt | 1 kommentar
Vad sött det låter!!! Mina killar leker aldrig då Azlan är alldeles för mycket farbror för att nedlåta sig att leka. Men som tur är verkar Era ganska nöjd med att leka för sig själv eller med mig. Inte långt kvar tills vi kommer på besök! Malin ska också till Nybro. Kul va!

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 2 Mars 2010 13:51
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida