Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


premiär för cykeln...

...eller kanske "det man inte har i huvudet får man ha i benen". Var bjuden på påskmiddag hos mamma och pappa idag. Å pappa var snäll även idag så vi blev upphämtade innan de for för att hämta farfar. Eftersom han inte direkt bor nästgårds så hade jag några timmar innan det blev nån middag. Planen var att gå ner på klubben och hämta cykeln jag lämnade där igår å så passa på att träna lite kontaktfält. Planen fick ändras något...för ska man hämta en låst cykel kan det vara bra att ha med sig nyckeln, å den låg kvar hemma. Så istället lånade jag en ny cykel å tog med mig Taurus på årets första cykeltur, 7 km tur och retur för att hämta nyckeln. Sen blev det äntligen promenad till klubben för lite kontaktfältsträning å så cykeltur hem igen. Mycket cyklande för matte och mycket springandes för hunden idag :-)

Kontaktfälten gick bra idag. Var premiär för dem också för året så det var lite spännande att se hur det skulle gå. Men han verkade komma ihåg. Belönade med kamp idag, med nya leksaken. Roligt sa Taurus och hängde i andra änden. Han stannar fint även när vi kör hela balansen, men det är inte hundraprocentigt. Tror att jag skulle behöva nån som stod bredvid och skötte klickandet så jag kan springa på lite mer. Jag har en liten tendens att hamna bakom honom hela tiden för att jag ska se om han går ner ordentligt å för att jag tror att jag ska störa honom på nåt vis om jag springer bredvid eller framför. Men jag vill ju inte ha en hund som bara kan göra kontaktfält om matte är bakom, så det måste vi ändra på.

Sen var det dags för den där påskmiddagen :-) Syrran komenterade att Taurus var så lugn när de kom ;-) Hihi..."har ni tränat på att inte hoppa och skälla?" Mmmm, svarade jag. Haha....har vi väl inte lagt så mycket tid på...var väl cykelturen som satt sina spår. Totti däremot, han charmar alla, till och med en totalt hund-ointresserad syster. Han är ju så lugn och fin å sitter gärna i knät och gosar med alla i tur och ordning :-) "Han är ju helt annorlunda än de andra monstrena" var mormors komentar och hon syftade väl då på Taurus och mammas vovvar. Tur att hon gillar den lilla ulltussen då hon får agera valpvakt då och då.

Nu ska jag ta och fundera på vad vi ska träna på imån då det blir en ny tur ner till klubben. Å på måndag ska vi försöka oss på att spåra, det blir roligt det!

 

3 April 2010  | övrigt | 1 kommentar
Haha ja nu är det dags för nya mål! Har ju dock kvar målet att få upp henne i 2:an i agilityklassen oxå så vi har en del kvar att jobba på! Gäller bara för matte att hålla tungan rätt i mun... Härligt det låter med cykling, min cykel blev ju stulen här nere men nu är jag riktigt sugen på att införskaffa en ny och typ trippla lås! Är det viltspår som ni ska köra på måndag eller? Faktiskt dags att tag i det för oss oxå och kanske inviga Tilly i spårandes härliga värld oxå! Ja så mycket att göra och så lite tid... :)

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 3 April 2010 20:08
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida