Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


banträning

Det blev några timmar på brukshundklubben idag också :-) Först blev det en kombination de körde på Annika Aller- kursen förra helgen. Var ju där och spionerade lite och var nu tvungen att testa i verkligheten. Detta var en variant på staketet, där hunden skulle imellan hindrena å där man i sista svängen gjorde ett framför byte för att fortsätta till en tunnel. Såg lite knixigt ut när man tittade på den men gick hur bra som helst i verkligheten.

Sen byggdes det hoppklassbana. Kul att köra en hel bana och Taurus var laddad! Lite svårt är det (fortfarande) när det kommer ett hinder "ut i ingenstans" där det sen ska svängas tajt åt vä/hö. Blir inga tajta svängar där inte...Finns väl en hel del att slipa på men det gick riktigt bra!

Avslutade dagen med kontakktfält. Idag hade jag hjälp med klickandet så att jag kunde springa på. Kunde variera mig lite mer då, springa på båda sidorna, springa sakta bakom och kuta på i full fart. Glömde springa långt i från...det får vi ta nästa gång. Så länge locket ligger framme stannar han fint, tar jag bort det går det inte många repetitioner innan han börjar hoppa...Så det blir många repetitioner med lock, några utan, många med...osv.

Totti var också med och fick springa med när det var banbyggnad. Härligt att ha en hund som tvärvänder när man ropar på honom även om han har siktet inställt på något annat :-) En och annan tunnel sprang han också igenom.

Nu vilar vi upp oss, för imorgon drar vi till skogen!

 

4 April 2010  | agility | 1 kommentar
Oj, har ni lov eller något sådant? Känns som ni är på klubben varje dag! ;)

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 5 April 2010 22:30
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida