Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


sista träningen...

...inför tävlingen nästa helg kan varit genomförd nu i onsdags! En grymt bra träning å det vore ju härligt att få gå in på banan nästa söndag med det i ryggen. Det var vår första träning med tävlingsgruppen för våren och det var banor som stod på programmet. Först en klass III hopp och därefter en klass I agility.

Hoppbanan kändes knixig på banvandringen, men var riktigt kul att köra. Framförallt för att Taurus var på hugget. Han kampade innan start så matte höll på att flyga omkull och på banan var det bara matte som gällde. Å det trots att det var en hel del störningar runt omkring, inte alls som på tävling men en hel del hundar var det där nere och banorna stod tätt och mediumhundarna sprang på den andra samtidigt som oss. Å så härligt!!

En lika laddad hund gick in på agilitybanan också. Först körde vi bara gungan en gång, för den har han inte sprungit på sedan december, bara för att se så han kommer ihåg att den rör på sig :-) Sen började matte krabba med vantar och grejer...skärpning! Men när vi väl kom iväg så gick det super. Tror att vi varit felfria på den, frånsett att matte matade med blodpudding på kontaktfälten...det får hon vänja sig av med till tävlingen :-)

Idag var vi uppe tidigt för Taurus hade fått tid för ögonlysning i Läckeby på morgonen. Inget fel på hans ögon inte! Härligt! Men en superstressad hund...fy, matte var helt svettig när vi kom ut därifrån. Skulle lämnat jackan i bilen :-) "Hej å välkomna, fyll i de här papprena å glöm inte id-numret" sa den trevliga djursjukvårdaren bakom disken. ok, sa jag och satte igång, hade hunnit till namn:.................... när hon kom förbi med en flaska ögondroppar. "..en droppe i varje öga..." å så var hon borta. Va...? ska jag droppa i dem själv? jaha...det kan ju bli spännande, la bort pennan och tog av locket på flaskan. JAG VILL ABSOLUT INTE HA NÅGOT DROPPAT I MITT ÖGA!!!! Taurus var väldigt bestämd på den punkten! En snäll dam i väntrummet försökte hjälpa till och ett öga fixade vi innan djursjukvårdaren fick komma och göra en insatts :-) Puh...stark och envis är han min hund! Men när det var dags för själva undersökning då stod han så fint så. å ögonen var det inget fel på så nu är det ju ett helt år tills det är dags att droppa nått i ögonen på stackars Taurus igen....Hmmm, håller alla tummar jag har för att han aldrig råkar ut för ögoninflammtion eller nåt annat som kräver ögondroppsbehandling.....tror inte mattes tålamod skulle klara det...

Efter veterinärbesöket var jag hemma hos mamma och pappa och räddade alla hundar från det fruktansvärda oväsendet som råder där. Badrummet ska renoveras och golvet ska brytas upp för att göra plats för golvvärme. Hela huset skakar när man kör igång den där maskinen. Outhärdligt! Så såklart kan inte vovvarna vara där utan måste vara hemma hos mig och leka lite :-) Får väl se vad vi kan hitta på, men väntar nog en stund för nu har allihopa somnat i varsitt hörn...rätt så skönt faktiskt, passar nog på och läser en stund :-)

 

10 April 2010  | agility | 1 kommentar
Håller med Taurus - det där med ögondroppar är otäckt! Kände verkligen med Era när han 12 veckor gammal blev tvungen att genomlida detta. Då har man ju knappt tränat någon hantering!!!

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 10 April 2010 16:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida