Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


uppvisning på ridskolan

Idag var det familjedag på ridskolan och agilityn var tillfrågad om vi kunde komma och ha en liten uppvising. Såklart kunde vi det! Planen var att Taurus och jag skulle köra som om det var tävling. Vi behöver mycket tävlingsträning:-) Hmm...nu blev inte uppladdningen riktigt som vi tänkt oss. En liten tant i en grå bil kom ivägen kan man säga...tur att Jossan är skicklig med bilen! Ett trasigt lyse och bucklor på sidan blev resultatet men inga personskador. Så det blev lite fixande och donande och ringande innan vi kom iväg till ridskolan. Hindrena fick några andra köra ner annars hade det nog inte blivit nån uppvisning alls. Så efter mycket om och men anländer vi precis i tid för att springa nåt varv å memorera banan och sen körde vi igång :-)

Hej å hå! Inte världens mest fokuserade matte och, skulle det visa sig, en rätt så bajsnödig hund = inte världens bästa kombination. Men inramning liknade faktiskt tävling rätt så mycket...inte fullt så många tält som på tävling men gott om folk som stod runt och tittade. Dessutom fick alla ekipage en stor applåd när de sprang i mål! Härligt! Det händer ju inte så ofta på tävling att ALLA i publiken applåderar när sista hindret är hoppat! Två rätt så ok lopp gjorde vi väl ändån. Inte perfekt men helt ok. Slalom tränade vi lite extra efterråt för det funkade inte alls...han sprang bara förbi och jag vet ju att han kan bättre än så! Men med förrutsättningarna som blev idag så är jag nöjd. Vi får försöka undvika trafikolyckor nästa gång så matte hinner rasta hunden innan vi kör igång!!

Ikväll hade jag laddat för valpkurs med Totti men vi är tydligen lediga dag. Det är bra att man har koll! Får väl träna lite på egen hand istället :-)

2 Maj 2010  | agility | 2 kommentarer
Hallå! Vad händer här? När ska ni tävla nästa gång?

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 10 Maj 2010 14:04
Visst är det härligt med vår eftersom man får sån energi till allt!? Vad duktig han var Taurus och du med såklart som kunde ställa om så snabbt från bil till uppvisning! Allis ska också alltid bajsa just när vi ska sätta igång med något - knäppa hundar! Lycka till med valpkursen! Kram

Webbplats: http://www.nogg.se/allis
Skrivet av Camilla Z den 3 Maj 2010 08:30
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida