Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


längesedan...

Jaha...trodde iallafall att jag skulle klara av att uppdatera en gång i veckan. Ett litet "hänt i veckan repotage", men nä, det verkar inte funka det heller...Hihii Nu blir det typ hänt-de-senaste-14-dagarna-sammanfattning istället.

På agility-fronten har det blivit slalom och kontaktfältsträning. Som vanligt känns det som...Men, men, nån dag kanske det sitter :-) Idag var det dags för ett nytt pass. Slalom först med ett helt gäng hinder innan så att han fick upp lite fart. Schwiss sa det! Första gången sprang han förbi men när matte var med lite och hjälpte till så blev det några toppen repetitioner. Tjoho! Gutt, nu väntar jag bara på att kunna få till det på tävling också :)

Sen kontaktfält, där jag borde ha med mig medhjälpare men det hade jag inte...Men rätt så bra gick det ändån. Ett par bra stopp både på balans och A. Nöjd med dagen!

Totti kom på hur roligt det var med tunnlar idag :-) Han fick vara med och skutta lite medan jag plockade undan efter mig. Han gjorde inte annat än sprang i tunnlar. hihii...skoj sa han. Sen smällde vi lite med gungan medan Totti fick äta pannkaka. Nu ska vi se om vi inte ska träna lite på att stå på bakbenen med den lille ulltussen. Det är nämligen vårt lilla projekt som vi fått i läxa på valpkursen. Vi behövde inte nödvändigtvis just stå på bakbenen, vilket trix man valde var frivilligt men jag tänkte att det kunde vara roligt. Han har ju skuttat runt på två ben sedan jag fick hem honom så det vore kul att få det på komando. Lite kvar innan vi är där och det ska visas upp på söndag...Dags att ta sig upp ur soffan då kanske..?

 

14 Maj 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida