Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


rumsren...?

Ja, det är frågan det :-) Har hört att man inte ska ropa HEJ innan man är över ån men nu var det längesedan det hände nån olycka. Det har nog skett lite i taget så jag har inte ens reflekterat över det, men när jag tänker efter så minns jag inte när det senast skedde att han satte sig inne. Härligt! Den senaste tiden har han varit en del hos mormor när jag jobbat långa dagar och hon ger fortfarande bara positiva rapporter om hur duktig han är. Där är en som till och med vågar ha mattorna framme när ulltussen kommer på besök! "Nästa gång han kommer bryr jag mig inte om att rulla ihop mattorna, han kissar ju inte inne...." och så lät hon dem ligga framme, lite vågat tyckte jag men det har gått bra! Mina mattor däremot tror jag får vara ihoprullade ett tag till...kanske man skulle passa på att tvätta dem innan de åker tillbaka också :-)

Tyvärr flyttar världens bästa och positivaste hundvakt (mormor då alltså) till stugan nu, så då blir det lite väl långt att köra och lämna honom så nu får vi se om brossan kan ställa upp lite :-)

Förhoppningsvis är det nu då slut på pölar och högar inomhus men det stoppar inte Totti från att stöka ner. Jiisssess vad den lilla hunden kan ställa till det och jisses vad lång han kan bli om han vill. ALLT som inte sitter fastskruvat nånstans försöker den hunden flytta på. Han drar ner saker från bord och bänkar, han får saker i huvudet men det avskräcker honom inte från att fortsätta, han river ner jackor från galgar och undersöker vad som kan tänkas finnas i fickorna och han gnager på skor. Kartonger, toarullar och flingpaket massakerar han i småbitar, allt som eventuellt går att äta slinker ner i hans mage om man inte passar honom. Matte testar ibland att sätta honom i komposthage när hon vill vara säker på att veta vart han är...Men det ser han inte som nått hinder, hagen går ju att skjuta framför sig tills man kommer dit man vill. De allra flesta föremål kan med lite vilja dras in genom de små hålen i gallret. Det gäller även saker som stora filtar och jackor som man kan tro är en omöjlighet att faktiskt få in där men inget är omöjligt i Tottis värld :-) Matte tycker att hon städar och plockar undan för att undvika att saker som inte är tänkta för små hundar inte ska hamna på golvet eller än värre i hundens mage, men näe....den hunden hittar nya grejor överallt! Med störrsta sannolikhet en övergående fas...men snälla se till att den gå över SNABBT!!!!!

Så här tycker Totti att vår hall ska se ut, istället för att gallret ska stå upp och föhoppningsvis rädda en och annan sko från att bli gnagd på, så rdnar han allt i en enda hög galler, en bur, skor, handdukar.... Vet ni vad roligt man kan ha studsande runt på högen och faktiskt man når liiiite högre upp och hade inte matte kommit och städat upp hade nog en och annat jacka också hamnat i högen :-)

När man tröttnat på sina leksaker får man hitta nya...Jag tänker att det är lite som ett ekorrhjul att fara runt där inne...men jag vet inte och tänker inte testa...Bottenplattan till buren är nu slängd, den satt liksom inte ihop i ett stycke längre så jag tyckte den var rätt så värdelös....

 

15 Maj 2010  | övrigt | 3 kommentarer
Hejåhå jag kan förstå att du har en företagsam liten kille!!! Det bådar gott till agilityn...eller? Ha det bra! Kram

Webbplats: http://www.amonibes.se
Skrivet av Monica den 17 Maj 2010 20:28
Visst är det skönt att ha en rumsren valp!!! Men din valp verkar galnare än min! ;)

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 16 Maj 2010 22:03
hahaha. han är ju helt galen. fniss. ;)

Webbplats: http://www.nogg.se/cilka
Skrivet av annette den 16 Maj 2010 01:20
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida