Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


våår!!

Härligt! Äntligen är den här! Varmt och skönt och sol och härligt!

I Söndags blev det en tur till brukshundklubben som kanske blev aningens längre än planerat, inofficiell (för mina raser iallafall) utställning. Men trevligt var det. Först hjälpte jag till och sålde program, därefter blev det en rätt så lång väntan innan det var dags för världens bästa hundungdomar att ha lite uppvisning! Den kunde jag ju inte missa, dessutom är jag ju anställd som ljudtekniker (hur nu det gick till, hihi...). De är så duktiga!! under tiden, i väntan på uppvisning hann jag prata lite med Joanna och EvaCarin som var där och ställde Haze och Tessa. Sen skulle jag åkt hem men då var det ju dags för finalerna och då var jag ju tvungen att vara kvar till pinschrarna hade sprungit klart. Tessa blev trea i gruppen så det ångrar jag såklart inte att jag var med och tittade på :-)

Sen var det fullfart hem och ut med Taurus en sväng i skogen innan Totti och jag skulle på valpkurs. Fanns en och annan doft att undersöka där nere efter en hel dag med utställning, men lille Totti har inte riktigt fattat tjusningen med dofter ännu så det fanns de som hade det jobbigare än vi :-) Detta var gången som vi skulle visa upp vårt lilla projekt/trix som vi övat på. Övat har vi gjort, men flitiga har vi inte direkt varit..."Kommandot" , matte viftar med handen med handflatan uppåt, la vi in i väntan på att alla skulle komma (denna gången var VI i tid) alltså tio minuter innan kursstart. Men det fanns ju färskt i minnet på det viset :-) När det är vår tur viftar jag med handen och den lilla gullhunden ställer sig på bakbenen och backar en halvmeter! Man behöver väl inte träna när man har en sån superhund..? Hihi...eller så är det just träna man ska göra, tänk vad han kan lära sig...?

Dan efter var det Taurus tur att inta den mycket väldoftande planen. Han hade lite jobbigare...Men hans matte hade bestämt sig för att det var nolltollerans! Inget nosande! Gick rätt så bra... han försökte allt att sänka nosen efter ett par hinder men då bröt matte och bad honom skärpa till sig :-) Riktigt nöjd med träningspasset. Störningar är väl det vi behöver träna på allra, allra mest så det var ett utmärkt tillfälle och med tydliga regler för vad som gäller funkadet det riktigt bra! Nöjd matte!

Totti har också fått stifta bekantskap med sin första kanot. Var bara en kort stund i tisdags när vi var och paddla med miniorscouterna. Han fick bara knata runt lite i den medan den låg halvt uppdragen på land men det fixade han fint. Sen sprang han och lekte med miniorerna vid strandkanten istället. Det var skojigt det!!

Nu blir det nog lugnt med träning innan söndag då vi far till Aneby och årets andra tävling. Vila sig i form verkade ju funka till Nybro-tävlingen så vi kör på det denna gången också :-)

 

20 Maj 2010  | övrigt | 1 kommentar
Jag hoppas att vi får fint väder imorgon! Så kanske våra pojkar klarar av att hålla sig i skinnet! ;)

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 22 Maj 2010 14:09
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida