Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Aneby-rapport

Då så...tre dagar senare kommer en liten sammanfattning av Aneby-tävlingen. Bättre sent än aldrig och betoning på liten....

Körde själv, inga klubbkompisar denna gången, så gott om plats i bilen. Men mötte upp Malin och Josefin så det blev gott om hundar i tältet ändån :-) Nackdelen med att köra själv är ju mitt lokalsinne...så det var hårdpluggning kvällen innan så att resevägen var inpräntad. Hittade utan en enda felkörning :-) Inte illa...ute i god tid var jag också eftersom jag litade på eniros tidsangivelse och den var väl tilltagen.

Först var det agilityklass. Lite ofokuserad hund prescis vid start och så drog matte förbi hunden vid hinder två. Men valde att inte ta tillbaka honom utan fortsatte banan runt. Gick riktigt bra, är nöjd! Slalom krånglade (såklart) men det har börjat funka riktigt bra på träning så det ska väl komma på tävling också så småningom. Hoppklassen glömmer vi direkt...synd för banan kändes rolig på banvandringen men tyvärr kom vi inte så långt. Supertrött hund gjorde inte många knop och rörde han på sig så var det inte för att hoppa några hinder :-( Så matte bröt och gick av banan.

Det var den tävlingen det, fler disk till vår lista :-) Men nån gång MÅSTE det lossna! Så nu har jag skickat iväg anmälan till Karlskrona också, tvådagars i juli och så är vi redan anmälda till Växjö på nationaldagen.

26 Maj 2010  | agility | 1 kommentar
Härligt Annika! Klart att det kommer att lossna någon gång! Se på mig och Azlan. ;) Synd att jag beslutat mig för att inte åka till Karlskrona. Får ta igen det i höst istället!

Webbplats: http://www.nifesoj.se
Skrivet av Josefin den 28 Maj 2010 21:36
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida