Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


uppladdning

Mindre än en vecka till nästa tävling å idag var det troligen sista inför-träningen innan det är dags (om det nu inte blir lite,lite slalomträning på torsdag...)

Självklart körde vi slalom :-) Idag blev det fokus på ingångar, så bara en massa fyrpinnars och inte ett enda långt. Bra statistik på dagens träning av totalt 20 försök så satte vi 19! Gutt!! Roligt var också att när vi körde en annan kombination, som inte innehöll slalom, drog vovven ändå mot pinnarna. Hihhi! Matte blir så glad :-)

Körde delar av Aneby-banan också. Agility-banan där vi (medvetet från mattes håll) diskade oss på andra hindret. Idag diskade vi oss inte...Bra störningsträning idag också, inte från andra hundar för det var det inte så många där, men massor utav dofter! 70 taxar hade sprungit runt i utställningsringar igår. Perfekt!! För oss får de gärna köra utställning varje söndag, finfin träning för Taurus! Nu ligger vi lågt till på söndag, samlar kraft och motivation och så kör vi så det rycker till helgen! Många Nybro-ekipage anmälda så det ska bli en riktigt rolig dag.

Lördagen ser inte så pjåkig ut den heller. Då har vi stämt träff med Tottis polare, de blivande agilitystjärnorna, och deras mattar för lite träning med de små! Fika och valp-bus tror jag också står på schemat. Kan ju inte bli bättre :-) Vår valpkurs tog slut igår, iallfall för vår del, missar sista gången på söndag då är vi ju i Växjö. Så det blir perfekt med en ny liten träningsgrupp att träffa i sommar! Valpkursavslutningen bestod av en liten bana...lite som rallylydnad fast utan skyltar men en massa koner :-) Totti har aldrig varit så ofokuserad som igår men vi tog oss runt banan, två varv! Sniff, sniff...där hade vi en som stördes av alla tax-dofter. Kanske dags att bli unghund nu...? Var glad över att "ligg"-poletten verkar ha trillat ner iallafall. Ja, ni hör vad vi ligger efter i träningen, hihi, han kan inte ens ligg....Men han är snabblärd så vi kommer kanske ifatt :-)

31 Maj 2010  | agility | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida