Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


valpagility

I strålande solsken började vi dagen med en promenad ner till klubben. Taurus hittade ett löptik-spår(eller vad det nu var för något spännande som gått där...) och höll på att göra sin matte galen, så trevligare promenad har vi haft. Pust, helt slut redan när vi kom ner. Bra uppladdning det där :-) Men vätskepaus och så var vi fit for fight igen.

Agneta och Lena har varit iväg med sina valpar hos Anja på Öland och lärt sig en massa roligt som man kan köra med sina små vovvar. Idag har vi fått visat för oss också alla roliga övningar. Så idag var det mycket jobb för Totti och väldigt lite jobb för Taurus, men han ska jobba imån istället!

Vi har kampat med trasa och bytt mot godis, vi har kampat med trasa även om matte höll godis i andra handen, sprungit mot godisskålar, sprungit bort från godisskålar, sprungit i tunnlar (både raka och böjda), testat säcken, skickat runt hinderstöd, sprungit raksträckor med liggande bommar, åkt skateboard, trampat på target, tränat bakdelskontroll och hoppat genom rockringar :-) Hej å hå, vad vi har haft mycket att göra, men roligt var det! Å så duktiga de var allihopa. Fikat har vi såklart också gjort och vovvarna har busat lite. Det var varmt så det blev en kort lekstund idag. Nu är det en heeeel vecka tills vi ses igen. Det lovades att det fanns gott om övningar kvar som vi inte testat ännu :-)

Nu är vi hemma och vilar oss inför i morgon då vi drar till Växjö å agilitytävling. Då ska Taurus jobba och Totti ta det lugnt. Undra när jag ska ta det lugnt...? Kollade startlistorna och tror att jag räknade till 13 Nybroekipage :-) Vad roligt vi ska ha det!

 

5 Juni 2010  | agility | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida