Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


liten tripp...

....till Avesta, av alla ställen, stod på helgens program. Där arrangerades det internationell utställning med en hägrande Svensk vinnare- titel. Så dit skulle vi såklart åka :-) Enkel resa ca 50 mil...hihi...verkar väl vettigt att åka dit över dagen och sen hem igen..? Väckte Taurus klockan 01.00 (!) och vi blev upphämtade av Joanna och EvaCarin vid halv två, sen väntade många timmar i bilen innan vi kom fram. Avesta visade sig från sin bästa sida, ösregn :-) Då nångång började man kanske fundera på vad vi höll på med, stiga upp mitt i natten, åka 50 mil i bil och sen springa runt i ringen i ösregn. Hiih.. men regnet upphörde faktiskt tills det var dags att starta och det är ju alltid roligt med utställning. Bland hanarna var det en öppenklasshund anmäld och sen maaassor av championhundar. Å näe, det blev ingen fin Svensk vinnare-titel till Taurus, vi blev oplacerade i championklass... :-( Gick inte så bra för våra andra två favoritvovvar, Exit och Tessa, heller. Så det blev en kort visit i Avesta. Tessa gick det dock bäst för, hon åkte hem med ett Hp :-)

Totti fick inte följa med denna gången, han fick bo hos mina kusiner istället. Tror att alla inblandade var nöjda med detta :-) De hade gjort så mycket roligt! å ville gärna låna honom igen! Bra det, midsommat drar Taurus och jag till Danmark och lilleman är inte rabiesvacinerad så han måste vara hemma...kanske dags för kusinerna att rycka ut igen då...?

Inte nog med att vi hunnit med en tripp till Avesta,Taurus och jag hann med lite håll-igång-i-skogen med instruktörerna på brukshundklubben också innan vi for. Det var väldans så trevligt! En massa lekar med hundarna och så god mat. Nu har vi blandannat testat på att spela tunnelboll med hund, haft potatis på sked-stafett och letat chokladbitar i skogen. Å så grillat och ätit gott innan det var dags att bege sig hemåt, duscha av sig myggmedlet och sova en stund.

13 Juni 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida