Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


lydnadssupporter

Idag gick bilen mot Torsås BK där det arrangerades lydnadstävling med inte mindre än tre anmälda pinschrar! Så idag har det hejjats, så mycket man nu vågar hejja på en lydnadstävling :-) Men roligt var det. Först ut var Malin och Aisha i Lydnadsklass II, därefter Johan & Ghea, och Malin & Izzy i ettan. Izzys debuttävling som hon såg till att vinna med ett första pris!! Tjoho! Vilken debut! Mest imponerade var vi kanske dock av Gheas inkallning :-) Sen bar det av hem till familjen Svensson för pinscherbus. Sju pinschrar och så Totti och Tilly som fick vara med de också! Vad roligt de har haft mina små vovvar. Sprungit och sprungit och sprungit...å så lite svalka i en av dammarna och så fullt ös igen :-) Man blir glad av att se de rusa runt med de andra vovvarna!

Ja, fem av nio hundar på samma kort var väl inte så illa...? Kortet taget efter de värsta lekrejsen var avklarade, så här stilla stod de inte till en början :-)

Taurus hade mycket att göra, många att hålla reda på och många dofter att undersöka. Inte mycket vila där inte...bör väl tillägga att han sover som en stock nu :-) Både den tvåbente och de fyrbenta är nöjda med dagen.

Upptäckte precis att det inte blir några live-sändningar från SM iår...Snyft! så ett kronprinsses-bröllop får väl duga som eftermiddagsunderhållning. Sen åker vi till mormor i stugan nån dag, får se om vi kanske kan få Totti att simma lite...

 

19 Juni 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida