Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


hänt i veckan

Travande

Mycket beröm för att trava har det blivit den senaste tiden. Tre utsällningar är inplanerade, Tvååker imån och så Köping med efterföljande Mälarpinschern om 14 dar. Så nu övar vi lite på travandet och på att stå snyggt. Får se om det hjälper något :-) I Köping händer det fler spännande saker...då ska Taurus nämligen tävla juniorhandling! Om man nu kan säga så..för det är väl egentligen handlern som bedöms i den sporten inte hunden. Men en hund har de iallafall med sig in i ringen å  jätteduktiga Sara ska hänga på till Köping och lånar då Taurus. Ska blli roligt att se! Första träningspasset sprang han runt och pep och spanade efter matte...hmm...inte så bra början! Men när vi träffades i onsdags så skötte han sig så fint så!

Klippning

Tittade på Nyhetsmorgon häromdagen, eller om det kanske var i morse..? Det var ett inslag från Gotland och en kille som skulle åka å tävla VM i får-klippning. Tog kanske en minut för honom att klippa ett helt får! Imponerande!! Tror ni han kan göra samma sak med en pudel? Han behöver ingen snygg frisyr, en jämnlång fårklippning duger åt oss. Tycker jag börjar få kläm på det där med klippandet men jag hade nog fel :-) Nyfriserad är han iallafall, lille Totti. Så nu är det kort igen och tuppkammen rök den med.

Låga staket

Har varit i stugan hos mormor igen. Matte hade lovat hjälpa till å måla vindskivor och hundarna hade inget emot att hänga med. Tottis favoritplats! Han vill inte ens hänga på med ut och gå..."nä, jag stannar hellre kvar här och springer lite till". Så Taurus och jag gick en sväng själva och Totti var kvar med mormor, mamma och syster i stugan. Lycklig!! ...å så söt!

Lite nervös är jag för alla kaniner som skuttar runt där. De verkar inte ha vett att springa till skogs när vi kommer :-) Å då hade vi fyra hundar med oss i onsdags...de är iallafall snälla å skuttar bort från vår trädgård men de ligger å trycker i grannens istället...Suck! Inga rymningar efter kaniner denna gången i allafall. Taurus brukar tröttna på kanin-jakter rätt så fort men med Totti har jag ingen aning, han har liksom inte fått tillfälle att testa på det ännu. Å så får det gärna förbli :-)

 

8 Juli 2010  | övrigt | 1 kommentar
Jag kommer allt att få springa en hel del i helgen pga agilityn men vet i sjutton om inte du kommer att få springa mer! I den här värmen! Ha det så kul! ;)

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 9 Juli 2010 19:19
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida