Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Tvååker int

Eftersom jag äger världens snyggaste hund så är det egentligen ingen mening med att åka på några utsällningar, det är ju självklart hur utgången ska bli iallafall....Hmm...eller hur det nu var...?

Dagens resultat: trea i championklass utan ck. Så var den utställningen klar! Ut ur ringen lika fort som vi kom in... Hann dock springa rätt många varv idag, vilket var bra. Någon galopperade nämligen hela första varvet...men efter det sprang han tre varv till- TRAVANDES! Å stod gjorde han fint så matte är nöjd!

Dagens kritik: Kraftig hane, passande skalle, tillräcklig kraft i nospartiet, ngt högt ansatta öron, fin hals och överlinje, gott förbröst, kraftiga lår, rör sig med god drive, utmärkt päls och färger.

Den nyrakade Totti var också med som sällskap, han hade nog inte passat i nån utställningsring med sin frisyr :-) De där pudlarna ska ju ha rätt så mycket päls...Skötte sig gjorde han dock, som vanligt! Han hänger liksom bara på, där vi andra är där är Totti. Å sitter vi andra och tar det lugnt så tar Totti det lugnt, börjar man röra på sig vaknar han till liv och frågar man om han har lust att leka lite så svarar han "javisst". 

Världens snyggaste hund fick alltså inte ens ck...!? men det hände roliga saker också. Lilla Haze som är en brors dotter till Taurus (eller om det var en systerdotter, hihi...) gjorde utställningsdebut med cert och BIR!!! Fantastiskt roligt!! Så vi har alltså delat både bil och tält med dagens snyggaste hund! Skojigt värre...å vilken ära:-)

Nu ska vi vila upp oss från dagens bravader å om inte termometern visar allt för många grader i mån bitti så traskar vi ner till klubben och träffar Tottis valp-polare! De har träffats varje lördag hela sommaren men vi har varit ute och farit varenda helg den senaste tiden så vi har missat alla träffar. Men imorgon...då kanske!!

 

9 Juli 2010  | övrigt | 1 kommentar
Tack så mycket Annika! Ja, det där med värme är svårt, de är ju soldyrkare men samtidigt så kan dem bli rätt så sega i kolan... det hjälpte dock att spola ner dem ordentligt med vatten!! Nästa tävling är i Ulricehamn nästa helg sedan är vi inte anmälda till några fler...än! ;) Vad har ni planerat för några då? Om en vecka går vårt flyttlass, vi ser fram emot att komma närmre så kan vi kanske ta och träna lite tillsammans! Har saknat en engagerad klubb med klubbkamrater kan jag säga... Ha det så gott i sommarvärmen!

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 11 Juli 2010 20:45
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida