Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


tränat!

Efter flera veckor utan att ha kört agility en enda gång så vart det faktiskt träning igår. Tack vare hundungdomarna som vi lovat träffa varannan torsdag så masade matte sig ner till klubben! Härligt! å roligt var det också. Det blev svängar åt alla möjliga håll och så lite slalom. Taurus jobbade på bra trots värmen, matte nöjd! Funderade på det när vi kom hem från två dagars tävlande i Karlskrona: jag åker på tävling i två dagar i gassande solsken och 30 gradig värme men har inte tränat en enda gång under de förutsättningarna. Kanske är det inte så nyttigt att hålla på att kuta runt när det är så varmt men nån gång borde man nog göra det och dessutom belöna vovven ordentligt så att han upplever att det lönar sig att jobba även om det är varmt. Jag har ju en hund som gillar värme men som blir rätt så slö av den och en slö och ofokuserad hund är inte den bästa när man ska springa fort och felfritt! Svårt det där, men nu har vi gjort ett träningspass iallafall i värmen...det måste väl räcka..? hihi...

Till min stora glädje har jag i nästan två veckor tillgång till bil :-) (en vecka har typ redan försvunnit men en vecka kvar!!) Så skönt det är att inte behöva planera precis allting hela tiden. I onsdags kände jag för att åka till mormor i stugan, så det gjorde jag (utan att först ringa och övertala nån med bil om vilken bra idé detta var)! Nybro kan verkligen vara värsta grytan, så varmt, så varmt men kommer man ut till kusten känns det mycket skönare måste jag säga. Satt och fikade hela eftermiddagen, vovvarna sprang runt i trädgården och så gick vi en sväng till vattnet. Taurus badade och matte blötte Totti :-) Gutt!! Så ska det vara på sommaren!!

Anledningen till att jag har bil är att mamma och pappa gav sig ut med båten och har därmed inte så stor nytta av bil...Bättre då att jag använder den :-) Men såklart är man även lite sugen på att hänga med en sväng på havet innan det är dags att dra upp den igen. Så efter att ha förhandlat upp "max-antal-hundar-ombord" från förra årets tre till det nya budet på fyra så har Totti och jag varit och shoppat flytväst. Mest var det jag som shoppade, under protest stod Totti still medan den perfekta västen provades ut, men egentligen var han mest intresserad av alla ben och grisöron och leksaker som fanns i butiken... Till helgen eller början av nästa vecka ska den testas på sjön. Ska bli härligt det!

Trevlig sommar!!!

 

 

 

16 Juli 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida