Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2024)
>>


spårning

Så här års är det nästan mer folk i skogen än i stan :-) Jag vet, drog nämligen ut i skogen idag för att lägga spår till vovvarna. Bär- och svampplockare överallt! Står bilar och cyklar parkerade på alla möjliga konstiga ställen...

Men det blev spårning iallafall. Långt spår till Taurus i serpentiner över ett kalhygge och ett kort rakt spår med två leksaker till Totti. Gick en sväng med hundarna medan spåren la sig, dumt visade det sig. När vi kom tillbaka traskade det runt två tyska blåbärsplockare i Tottis spår. Typiskt, de kunde väl traskat runt i Tuaurs spår istället, hade inte gjort så mycket, han hade nog fixat det ändån. Ja,ja...tänkte som så, vi testar ändån. Blir det för svårt kan matte leta reda på leksaken och så blir det lek ändån. Matte håller helt enkelt masken och låtsas att det var så det var tänkt :-) Nu tog den duktiga lilla vovven upp sitt spår så fint trots att det traskat andra människor i det och såklart hittade han sin leksak!! Härligt!!

Taurus, han har fått jobba idag. Vet inte om det var jobbigt att spåret låg på ett hygge och att det därmed kunde "flyga" runt lite mer än när det ligger i skogen, eller om det var nått annat som störde honom men oj, vad han har snurrat idag! Han började jättefint men sen tror jag att vi kan ha spårat lite allt möjligt, kanske till och med häst. Låg nämligen gott om hästskit där på ett ställe...Ja vad vet jag, det är inte jag som är utrustad med en fantastisk näsa så jag brukar lita på att Taurus ska ta oss runt spåren. Men idag var jag beredd att ge upp och bryta spåret för första gången någonsin...men vi snurrade vidare och på slutet gick det lika bra som i början. Gutt! Hårt jobb i mitten men han fick tag på sitt grisöra på slutet iallafall!

27 Augusti 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida