Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


snabbuppdatering

Oj, vad flitig jag är med skrivandet :-)

Men vad har hänt sedan sist då? nja, troligen inte så mycket då hade det säkerligen kommit nån liten uppdatering...men liten rapport följer:

Tottis första tävling! Jojomen, visst har den lille redan visat framfötterna och det var inte tillsammans med matte, hon var nämligen utbytt mot en betydligt yngre ersättare. Hundungdoms prestigefyllda femkamp var det han ställde upp i. Matte agerade tävlingsledare så henne hade han ingen nytta av, därav förarbytet :-) Första gren var fem upp och ner vända hinkar med en falukorvsbit gömd under en av dem. Hundarna fick nosa och förarna fick bestämma under vilken hink de trodde skatten var gömd. Beslutet baserat på hundens reaktioner! Svår gren visade det sig. Men full pott!

Nästa gren, skottkärre-rejs. Hunden i skottkärran och föraren vid handtagen, sen blev det avdrag i poängen varje gång hunden hoppade ur. Det var valfritt om man ville köra fullt-ös-medvetslös eller satsa på myrstegen. Lite fördel hade man av att ha liten hund i den grenen, stora hundar tycker inte det är så vansinigt högt att hoppa ur en skottkärra, små hundar tänker en extra gång innan de hoppar. Full pott igen!

Sen blev det kompostgaller-buren. Hunden på utsidan och föraren i buren. Hade gjort en lite för lätt labyrint in till föraren så denna grenen klarade alla hundar galant!!!

Dags för apportering . Detta borde ju vara Tottis paradgren, han som plockar upp precis allt han hittar på promenaderna. Tydligen är inte leksaker lika roliga att plocka upp som skräp på gatan. En leksak transporterade han iallafall över från ena sidan till den andra!

Sista grenen, slalombana med hägrande smarriga falukorvbitar som icke fick ätas upp! Svårt :-)

Totalsegrare blev en cavalier men Totti med extramatte snodde andraplatsen!!! Hejja!!

Taurus har inte visat sig på några tävlingsbanor på lääänge nu, men till helgen blir det dags igen! Agility i Emmaboda på söndag, ska bli riktigt roligt det! Å vi laddar upp genom att.......träna slalom såklart :-) Förrutom slalom vilar vi oss i form! Funkar inte den taktiken så har vi en vecka på oss att hårdträna inför nästa tävling- på hemmaplan nästa helg!

16 September 2010  | övrigt | 1 kommentar
noooh. va duktig lillkillen är! stolt matte eller? ;) hehe lycka till i helgen!!

Webbplats: http://www.nogg.se/cilka
Skrivet av annette den 16 September 2010 17:46
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida