Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


Emmaboda

Var längesedan vi var på tävling Taurus och jag men idag var det dags! Å det där med att vila sig i form...funkar inget vidare :-) Det där med slalomträning verkar inte heller funka speciellt bra...

I första loppet, agility, diskade vi oss vid just slalomet. Taurus for iväg och stack in huvudet i säcken istället. Varför då...? Vem vet, men diskade blev vi. Taurus fick gå sitt slalom iallafall och sen sprang vi ut till belöningen! Hopploppet kändes mycket bättre! Fast det blev en disk ändån...Lite "hej å hå" är det allt när vi kör, vida svängar och flaxigt värre. Men hunden stannar ju iallafall på banan!!! Det är faktiskt en förrutsättning för att ta sig runt nån gång- att herr Taurus behagar stanna kvar och jobba HELA banan. Denna gången kom vi förbi slalomet med en femfelare, sen sprang Taurus förbi ett hinder och matte fortsatte mot nästa hinder...DISK! Men denna gången fortsätter vi i mål, helt ok lopp för att vara vi! Typiskt med två disk....men nya tag nästa helg på hemmaplan.

Efter avslutad tävling for vi till klubben med Malin och Josefin för lite träning med de blivande agility-stjärnorna. Trevligt, trevligt! Josefin med vovvar kom redan igår kväll. Från två till fem hundar här hemma. Kan ju tänkas att det skulle bli livat, iallafall på den relativt begränsade yta som min lägenhet utgör. Men nä, märktes knappt att de var så många :-) Totti tyckte det var roligt att busa med Era, men de somnade rätt snabbt de med. Duktiga vovvar!

Eftersom den nuvarande taktiken inte fungerade får det nu bli hårdträning till nästa helg!!

19 September 2010  | agility | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida