Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


liten har blivit större...

 

Jag har faktiskt väntat på att min lilla lugna valp ska förvandlas till unghund. Inte så att jag längtat, hade gärna behållt den lilla lugna valpen men nu har han minsann vuxit till sig och blivit en väldans så företagsam hund. Idag när jag kom ut i köket var frysdörren öppen på vid gavel och Totti stod med en påse riven ost i munnen. oj,oj,oj...jag hade precis varit i frysen och tagit upp ny hundmat så min teori är att jag inte stängt dörren ordentligt efter mig. Åtminstone hoppas jag att det är så det förhåller sig, tror inte jag vill ha en hund som kan öppna frysdörren själv.

Jag har sedan tidigare organiserat om i min hall så att jackorna numera får rum att hängas in i gaderoben och hatthyllan med krokar och galgar gapar tom. Någon sysselsätter sig nämligen med att dra ner jackor och undersöka fickornas innehåll. Å hittar man inte ingången till fickan så skapar man sig en egen...Även skorna har fått flytta in i gaderoben för att förhindra att de ligger gömda under sängen när man står där i hallen och ska ta på sig dem. Hitttills inte så mycket tuggande på skorna mest bärande, och det tackar vi för!

Matte har också lärt sig att det inte är en bra idé att ställa saker och ting alltför nära kanten på bord och bänkar. Då kommer de förr eller senare att ligga på golvet. Eller ligga i Tottis mage...

Igår tog vi morgonpromenaden ner till Svartbäcksmåla och la spår för att sen traska hem igen. Kanske det inte längre är en morgonpromenad om man kommer hem på eftermiddagen? Men iallafall väldigt trevligt med lite spårning. Och vovvarna skötte sig fint som vanligt. Vilken skillnad det är att gå spår med mina hundar. Ska man ut med Taurus i skogen är det lika bra att ta av sig en jacka och vara beredd på att hålla ett högt tempo. Svettigt värre :-) Att spåra med Totti, det tar tid...sniff,sniff...två små steg..sniff,sniff...nu hörde jag nåt, vad var det?....sniff,sniff...Men spåra det gör han och han hittar sina leksaker och ser så glad ut varje gång. "Titta, råttan låg i skogen!!" Härligt väder var det också igår, en riktig toppendag :-)

23 September 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida