Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


liten men farlig...?

Idag var det lite tantvarning på matte. I stil med " dagens ungdom...ingen ordning på dem..." oj,oj...man börjar kanske bli gammal??
Jag och vovvarna kom gående på cykelvägen, till vänster hade vi trottoarkanten och därefter bilvägen och till höger om oss snåriga buskar. Mitt på cykelvägen står det ett gäng högstadiepojkar, hälften med tillhörande cyklar, å diskuterat något väldans så viktigt. Så viktigt att de inte ser att vi (hon som snart är en fullfjädrad tant och hennes hundar) kommer gående. Absolut ingen plats att ta sig förbi på cykelbanan och buskarna var inte så lockande. Det var här nånstans tanten började vakna till liv..."inte ska man väl behöva gå ut i bilvägen för att ta sig förbi...?" och " när det kommer gående så flyttar man väl på sig så att de kommer fram- sånt tillhör gott uppförande och sunt förnuft...!!!" Men det var ingen av dem som var tankeläsare :-) å det var inte heller nån av dem som reagerade på att jag stod och trampade sisådär en meter ifrån dem trots att flera faktiskt tittade åt vårt håll... Men jag menar hur coolt är det att flytta på sig och släppa fram en nästan-tant när poolarna står och tittar på..?

Så tanten tog helt enkelt sina vovvar och trängde sig in i hopen! "Vill de inte flytta på sig så får de skylla sig själva om jag råkar trampa nån på tårna...!" Taurus var fullt upptagen med nåt intressant spår och tog täten genom hopen av pojkar, sen matte och sen den studsande pudeln! Jag kan väl personligen tycka att Taurus ser betydligt mer skräckinjagande ut än Totti men det var faktiskt en styck Totti som skrämde upp de coola pojkarna! Ja, heter man Totti går det helt enkelt inte att gå förbi människor så nära utan att hoppa och studsa och tala om hur roligt det är att just de stod där precis när vi skulle gå förbi. En studsande Totti räcker ungefär upp till knäna på gängliga tonårspojkar men det räckte för att skrämma upp coolingarna. AAAHHH! Den hoppade på mig! Fniss! Hmm...jovisst skulle man kanske lära sin hund att inte hoppa på främmande människor, men vafasen stå mitt i vägen å vägra flytta sig tillhör väl inte heller gott uppförande..?
Eller...?
26 Oktober 2010  | övrigt | 2 kommentarer
Gud vad roligt du skriver Annika! Kan säga att även jag har en tantvarning på mig! ;)

Webbplats: http://www.nifesoj.se
Skrivet av Josefin den 28 Oktober 2010 00:34
Hahahaha vad skön du är Annika! Men jag håller med, det är rent ohyfs att inte flytta på sig när man vill gå förbi! Jag är nog oxå tant... ;)

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggplatsen.se
Skrivet av Malin den 26 Oktober 2010 21:56
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida