Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


studsbollar och galna boxrar

Boxerträning- det låter nästan som om det skulle kunna vara nån sorts agilityterm. Nån övning som man bör träna då och då för att träna nån viktig del av handlingssystemet. Men nej, riktigt så avancerat är det inte. Häromdagen hade matte en liten middagsbjudning med en exklusiv skara vänner, varav en av vännerna är stolt ägare till en halvgalen boxer. "Självklart får du ta med hunden! Här är alla välkomna!" Så det bestämdes att kompisen skulle höra av sig när hon parkerat bilen och så skulle jag ta med mina studsbollar ut och möta dem. Främst för att studsbollarna och den halvgalna boxern aldrig träffats, men även för att det sådär i allmänhet brukar vara lugnare att ta introduktionen utomhus istället för i hallen. Lugnt blev det dock inte!! Mörkt var det ute och så kom det gåendes en mörk figur med en stor fyrbent kompis bredvid...Totti blev helt gaaalen! Vilket herrans liv....puh! matte både hotade och lockade, men han hade bestämt sig...inkräktaren skulle skrämmas bort! Ja,ja...framåt kvällen lugnade han dock ner sig och tyckte det var helt ok men en boxer på besök :-)
Så nu letar vi efter boxrar som kan tänka sig att ställa upp på att bli utskällda en stund så jag kan få träna lite med min lilla ulltuss!
Måste bara tillägga att den halvgalna boxern hade helt motsatt effekt på Taurus. Han var för ovanlighetens skull fullkomligt nöjd med att ligga på sängen och ta det lugnt hela kvällen. Rörde man på sig hade man ju en stor, superglad, boxande boxer över sig. Hihihiii...

Framsteg på slalomfronten..? kanske, kanske har vi tagit ett steg framåt. De senaste träningspassen har jag nämligen kunnat springa på ordentlig vid sidan , till och med sprungit i från honom (Taurus alltså) lite eller  springa snett framåt åt olika håll utan att han går ur! Jippi!!! Och om vi ändå pratar om framsteg så har den lille sprungit gungan flera gånger idag, med bara lite hjälp med dämpningen av matte. jiipii, igen!

Bebis och valp- Hade syster och systerdotter här igår kväll. Å jisses vad söta hon och Totti är. Lille Totti tycker att bebisen är jättespännande och hon verkar också lukta väldans så gott! Så fort han kommer åt står han där och sniffar och puffar lite med nosen. Å systerdottern jollrar glatt och viftar lite med armarna. Det där att klappa fint är nog ett senare steg i utvecklingen hos bebisar. Vifta och jollra verkar vara det som gäller. Nyfiken och lycklig vovve står där och njuter. Ända tills systerdottern fick ett riktigt bra grepp om hans ena öra, då blev det lite jobbigt :-) Men han var snart tillbaka...De där två kan nog ha mycket roligt för sig när de blir stora :-)

övernattning- jojomensan, imån drar vovvarna och jag på övernatting med hundungdomarna. Taurus är ju rutinerad men det blir Tottis första pyjamasparty :-) Vi återkommer med rapport. Nu ska vi packa!!

28 Oktober 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida