Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


hmm...

Agilityträning idag också. Men det kändes inte helt hundra...lite av gamla Taurus var tillbaka. Mycket att kolla på, mycket att nosa på och mycket som störde. Klurig agilitybana stod på programmet, å det var inte det lättaste med en något ofokuserad hund och säkert en något otydlig matte. Ingen bra kombination:-(
Hmm...första varvet drog han omkring åt alla möjliga håll och matte fick kämpa hårt. Andra varvet började med tre ok hinder innan Taurus far iväg bort mot slalomkombinationen som stod bredvid banan. Nån intressant vovve körde tydligen...men matte får stopp på vovven och så blir det omstart. Därefter flyter det superfint. Men helhetsintrycket på kvällens träning kändes inget vidare.

Något som står klart är iallafall att vi måste träna på ett "kör" komando. Matte ställer sin hund innan första hindret och säger "stopp". Perfekt! Vovven står lydigt kvar trots att matte springer därifrån. Dock går huvudet (såklart) fram och tillbaka och upp och ner. Det finns ju mycket att hålla koll på...Sen säger matte "kör" och hunden står lika still för det! Hmmm....han ska ju komma skjuten ur en kanon när han får sitt "kör". Känns som om vi missat nåt i träningen där...! Blir ju ett perfekt vinterprojekt!!

Totti fick vara hemma hos mamma och leka med Rosso istället för att hänga på till agilityträningen. Skoj att göra nått med bara Taurus också ibland :-) å Totti klarar ju ganska dåligt att sitta lugnt och kolla på när andra kör. Å han är jättedålig på att sitta lugnt och kolla när matte kör. Missat nåt i träningen där med kanske??

Skojigast idag då..? Jo, TRE pinschrar på träningen!!!
3 November 2010  | agility | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida