Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


efterlyses...

....den lilla gosiga ulltussen som flyttade in här för ungefär ett år sedan. Han som kunde somna precis var som helst, som inte brydde sig ett dugg om att det var både stim och stoj runt omkring honom. Var man trött så var man trött helt enkelt! Han som alltid var pigg på att leka men som gick och la sig så fort det inte hände nått spännande. Han som alltid var i närheten och som alltid visste var han hade sin matte.

Bortbytes...

...den lilla ulltussen som numera bor här. Han som verkar ha skippat delen med sömn helt. Varför sova när man kan köra fullt ös liksom...? Han som sysselsätter sig själv så fort det blir långtråkigt. Å jag lovar att det blir långtråkigt väääldigt fort. Han som drar ner alla mattes jackor från sina krokar, som numera är uppe i TVÅ söndertuggade jackor och som gör sitt absolut bästa för att inte en enda pryl ska ligga kvar där matte la dem...

 

Nä, det är klart jag inte vill byta bort honom för trots att han faktiskt blev unghund tillslut (å därmed fick han också en del egenskaper och små egenheter som han inte alls visat innan...) så har han många fördelar :-) Han kan fortfarande gå en hel promenad och titta på sin matte. Han kommer fortfarande förbi då och då och kollar vad man håller på med och undrar om vi inte ska hitta på något roligt tillsammans. Han behöver fortfarande väldigt få repetitioner för att förstå vad matte vill. Han går fortfarande att belöna med både jakt, kamp, godis och det går tillochmed att enbart använda rösten. Tänk att ha en hund som jobbar för ett "braaa... vad duktig du är!" !! Fantasktiskt!

Nöjd och glad matte....nästan jämt :-)

8 December 2010  | övrigt | 1 kommentar
Känner nästan igen mig! :p Era har dock inte riktigt blivit unghund ännu och jag bävar inför den dagen. Men lite vax i öronen kan han ha och lite ragg vid hundmöten. Jag är nöjd om det stannar så! ;)

Webbplats: http://www.nifesoj.se
Skrivet av Josefin den 8 December 2010 20:32
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida