Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


inredning pågår

Var inte på strålande humör i morse. Kände lite att jag ibland  lovar göra saker utan att fundera på om jag faktiskt har tid att genomföra dem. Inga hundrelaterade aktiviteter denna gång så vi lämnar det igen...för dagen slutade mycket, mycket bättre än den började. Åhh så bra denna dagen slutade! Taurus och Tessa valparna bestämde sig för att titta ut! Så skoj och så efterlängtade!! Har spanat in foton på de små sötnosarna och självklart på bästa mamman Tessa också:-) Har också informerat Taurus om att de små underverken nu är födda. Han verkar ta det hela med ro :-)

Här hemma håller vi på och möblerar om lite. Testar vart varje möbels ultimata placering är nånstans. Svårt :-) Måste nämligen göras plats för min nya lilla inredningsdetalj...

Snyggt eller hur...?

Men vad gör man inte? Har ju precis börjat träna slalom med Totti och med all snö som föll kommer det inte att bli nån träning nere på klubben på ett bra tag. Och jag vill verkligen inte vänta ända till våren innan vi kan ta tag i slalomet igen! Så nu har ett flyttat in till oss istället, och första träningspasset genomfört till belåtenhet! Nu ska bara möbleringen lösas på bästa sätt :-)

Har faktiskt börjat inreda mamma och pappas hus också. Fast där håller jag mig i källaren för att inte retat upp nån i onödan...Fick jobba hårt för att gräva fram den gamla säcken som står hemma i deras trädgård. Å nu står den på tining i duschen. De har också en lång korridor där det kommer att bli perfekt att träna säcken i vinter. Min lille pudel tyclker nämligen att det är lite jobbigt med den där säcken fortfarande. Blir ett perfekt vinterprojekt! Så när snön bestämmer sig för att försvinna DÅ är vi redo både med säcken och slalom! Har hört att det är ridhusträning på g också så agilityabstinensen ska nog kunna dämpas inom kort. Undertiden gör vi vårt bästa med att njuta av all snö. I morgon drar vi till pulka backen...hahhaa mest är det faktiskt Taurus som drar till pulkabacken. Har lånat mammas hundpulka så det blir pinschern som får dra dit pulka  och fikakorgen! Det blir trevligt det :-)

11 December 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida