Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Genomknådade

Uppe med tuppen idag, för rask promenad för att hämta mamma och pappas bil och så for vi mot Emmaboda. Båda vovvarna hade varsin bokad tid hos Camilla Sjöström som Hunden i varda´n bjudit ner från Stockholm. Egentligen hade hon bara en tid kvar men de startade lite tidigare på morgonen så fick jag ha med mig båda! Så nu är skellet, alla leder och muskler välgenomgångna! Gutt!

Taurus utlåtande var välmusklad och fin. Inget konstigt där inte! Lite stel i nacken tyckte hon kanske att han var men inget allvarligt. Lite extra nack och huvudmassage skulle nog kunna fixa det :-) Hennes teori var att det var lite av hans stress som satte sig i nacken. När man går upp i varv så lätt som han gör och när man har svårt att slappna av och hela tiden måste ha koll på sin omgivning så får det helt enkelt vissa konsekvenser...Måste kanske inte tillägga att han nu har däckat i soffan, skönt att vara hemma :-)

Vilken tur sen att jag fick två tider, annars hade Totti fått stanna hemma och bara Taurus fått följa med. Å det hade varit dumt, visade det sig. Helhets utlåtandet var mycket positivt! Men så hade han en rätt så rejält ihopdragen muskel på insidan av framförallt höger lår. Lite samma tendens på vänster insida också men inte lika kraftig. Denna muskel ska nu sakta sträckas ut succesivt, med hjälp av massage och stretching. Matte har fått instruktioner som vi ska följa för att undvika att det blir värre och för att slippa problem i fortsättningen. Å för att musklen ska återgå till sin ursprungliga form också såklart!

Härligt iallafall att ha fått dem ordentligt genomgågna och fått instruktioner för hur de ska behandlas!

 

8 Januari 2011  | övrigt | 1 kommentar
Det är ju toppen! Skulle också behöva få mina hundar klämda på men jag tänker nog vänta tills innan agilitysäsongen. Så att jag vet vad jag ska jobba med. För just nu vilar vi ju egentligen. :p

Webbplats: http://www.nifesoj.se
Skrivet av Josefin den 11 Januari 2011 23:23
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida