Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


härligt

Nu har vi officiellt tagit oss ur vintervilan!! Snön är borta, tränings/tävlingsgruppen har kört igång och det är ljust iallafall till halv åtta på kvällarna. Kan det vara bättre??

Vilken härlig start på veckan vi haft vovvarna och jag. Började med ett litet agilitypass i lördags och långpromenad i det härliga vädret. Följde upp med besök hos familjen Svensson tillsammans med kennelmamman på söndagen. Fick träffa tre av Tessa och Taurus valpar. Underbara Java som bor där och så de blivande italienarna! Kul att se dem allihopa igen och när det gäller de två sista så var det väl sista gången på bra länge man fick se dem. Hoppas de får det bra i sitt nya hemland och hos sina nya familjer. Java däremot...henne lär vi få träffa dessto oftare (hoppas vi iallafall). Hennes husse har stora planer för den lilla damen :-)

Jaha, sen blev det ny vecka och träningsgruppen körde igång! Äntligen blir det lite ordning igen på träningen! Det är ju så mycket roligare att träna när man är fler och dessutom behöver man inte bära ihjäl sig med alla hinder. Dagens höjdpunkt: Totti sprang genom säcken!! Han var väldans skeptisk till den innan vintern men det verkar ha gått över :-) Inga bekymmer alls. Långhopp skuttar han också glatt över. Dessa två hinder är väl dem jag känner att vi tränat minst på så det var skoj! Nu får vi nog ta och lägga krut på slalomträningen!!

Dag två, tisdag, det är idag det. Idag har vi såklart varit på tisdagspromenaden! Det hör man ju liksom på namnet att det är tisdagar som gäller för den. Tror aldrig att Totti har skällt så lite som han gjorde idag. Men så var varken mastifferna, grand danoisen eller afghanerna med...Det brukar annars vara de som får stå ut med skällandet! Totti skötte sig alltså exemplariskt. Taurus var jag lite mer trött på när vi kommit runt. Han var inte på topp idag...for runt och grejade och hade sig. Kanske det var nån löptik med??? Tror iallafall att jag väljer att skylla på det :-)

Nu ser vi med glädje fram emot resten av veckan! Imån tror jag att vi tar en ledig dag, sen blir det agilityträning på torsdag och sök (!) träning på fredag. Vi har nämligen blivit medbjudna till skogen av den galna boxern Akilles och hans matte. Vi skulle haft en dejt för länge sedan men vi lyckas aldrig hitta en dag som alla kan...Men nu så! Rapport kommer förhoppningsvis från den träningen!  Å så i helgen ska Taurus och jag gå agilitykurs för Annika Aller innan vi stupar i säng på söndag kväll! Den har vi sett fram emot länge!

Sist men inte minst är majmånads tävlingar nu inplanerade, anmälda och betalda! Jajemän, här ska det tävlas minsann! Först blir det Nybro och Njudung i april (dem är vi anmälda till sedan tidigare), sen blir det Söderköping, Vadstena och Aneby i maj och av tradition far vi till Växjö på nationaldagen!! Å med vi menar jag: matte och Taurus. Iallafall fram till Vadstena-tävlingen, då blir det nämligen debut för Totti! Hoppas jag....nu är han iallafall anmäld så får vi se... Ingen press :-) Jo, lite press...MEN det är bra med lite press också och det är bra att ha ett mål att sträva efter. Så nu är målet att Totti ska bli tävlingsklar till slutet av maj! Slalomträning säger jag bara :-) Åh vad jag ser fram emot det här året!!!!

29 Mars 2011  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida